2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045848 بازدید | 684485 پست
امشب متوجه شدم مادر شوهرم یه پسر هم بعد همسرم تو بیمارستان از دست میده چنتا سقط داشته دوتا نوزاد هم ...

فاطمه جان بنظرم یه ویزیت پیش دکتر فروتن برو من بعد از اینکه باردار شدم چندتا از دوستام که مشکل داشتن فرستادم پیش دکتر فروتن الان خداروشکر باردارن 

اول و اخر که همه چیز دست خداس در این که شکی نیست ولی انتخاب دکتر خوب خیلی مهمه خواهشا پیش دکتر فروتن ویزیت بشو از منی که هفت بار جاهای مختلف ای وی اف کرده بپرسی میگم روتین دکتر فروتن خیلی بهتر از بقیه اس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا می‌دونه بعد خوندن کامنتت چقدر شرمنده و شرمسار شدم امیدوارم راهی  که دلهای شکستتون رو جبران ...

دشمنت شرمنده دختر خوش‌قلب💙
مطمئنا ناخواسته این حرف رو زدید؛ حتی اگر حرفهاتون، اعتقاد قبلیتون بوده باشه.💙
یه خانومی تو ۲۰سالگیش مادر میشه؛ وقتی بعد چند سال ازش میپرسی پس چی شد بچه‌ی دوم؟ در جواب میگه واااای نگو توروخدا دیگه حوصلم نمی‌کشه.. همین یه دونه واسه هفتاد پشتم بسه..

وااای دیگه روح و جونم توان سروکله زدن با بچه‌ی دوم یا سوم رو نداره..
حالا طرف هنو ۳۰سالش هم نشده ها.. ولی سیراب شده از حس قشنگ مادری.. حالا دومی بیاد و نیاد دغدغه‌ای هم نداره...
ولی روح تشنه‌ی یه خانم ۴۰ساله، چهل‌ودو سه ساله و حتی بیشتر؛ که تنها حسرت بزرگ زندگیش مادرشدنه؛ اونقدرررر مشتاق و سیری‌ناپذیر هست که یقیناً، یقیناً، یقیناً پابه پای بچش بچگی میکنه، نوجوونی میکنه؛ حتی اگر براش سخت باشه، نگاهش رو به زندگی، به نگاه نوجوونی و جوونی بچش نزدیک میکنه که اون خلأ تفاوت سنی؛ براي بچه به چشم نیاد..
بخدا قصدم عذرخواهی شما نبود😢
اتفاقا خیلی شمارو تو تاپیک دنبال میکنم؛ چون روحیه‌ی پرشور و انرژیک و دوست داشتنی‌ای داری و واسه خیلی از خانوما چله برمیداری که این حُسن نیت دل پاکت رو میرسونه💙
خدا حلالت کنه عشقم..
اگر شمام از لحنم رنجیدی ببخش و بزار به پای روح زخمی و قلب زودرنج و حساس امثال من💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...

عزیز دلم مبارکت باشه خانمی،گوارای وجودت،برای منتظرا خیلی دعا کن❤️ایشالا مابقی مسیر هم در پناه خدا سالم بگذرونی

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
@پونه00   عزیزم دوستای نازنینم من فاطمه( @فردایی_روشن     ) رو خوب میشناسم ...

قطعا همینطوره...  

خدا ببخشه ما که بنده‌‌ی روسیاه خداییم. همونقدر که دلمون حساس و نازکه به همون میزان از هیچ‌کس کینه به دل نمیگیرم...

و میدونم خودشون هم چه روح لطیفی دارند و صدالبته تمام خواهرای دوست‌داشتنی این تاپیک  

بر من ببخشید تندی کلامم رو  

پونه جونم از ته دلم برات آرزوهای خوب دارم آرزوهایی که ان شا الله خیلی زود محقق میشه مثل همیشه با ه ...

مممنونم از دعای قشنگت و قلب مهربونت و حسن نیت شما که همیشه خالصانه بوده  

ممنونم عزیزم  اخه بعد ۸سال و ۲تا  انتقال منفی بایدم باورش برام سخت باشه از ساعت ۷دارم اش ...

روز چندم انتقالی میدونم چی داری میگی درک میکنم منم بعد ۱۴ سال تازه بعد انتقال ازمایشم مثبت شده منم از ترس بی بی چک نزاشتم تا رفتم ازمایش.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
عزیزم من الان چندماهه توی تاپیکم  از پشت همین پروفایل های ناشناس، شناخت نسبی دارم از افراد بلاخ ...

ممنون مهربونم 🤍

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم ♥️

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

@پونه00   عزیزم دوستای نازنینم من فاطمه( @فردایی_روشن     ) رو خوب میشناسم ...

♥️🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه جان بنظرم یه ویزیت پیش دکتر فروتن برو من بعد از اینکه باردار شدم چندتا از دوستام که مشکل داشتن ...

ممنون سحر جان 

بنظرت برم مطبشون یا مراکزی که فعالیت دارن؟

مسیر هاشون مترو خور هست ؟

من سمت مترو آزادگان هستم

زن عموم خیلی اصرار داره برم مطب دکتر شهلا اسرافیلی انتقالی هاشو مرکز عرفان انجام میده

ولی من تاحالا اسم این دکترو نشنیدم و اطلاعاتی ندارم ازش

با توجه به تجربه دکتر و اطلاعات شما میرم پیش دکترفروتن🙃

1
5
10
15
20
25
30
35
40