2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045686 بازدید | 684477 پست

امشب متوجه شدم مادر شوهرم یه پسر هم بعد همسرم تو بیمارستان از دست میده

چنتا سقط داشته دوتا نوزاد هم ازش فوت میکنن یکی تو بیمارستان یکی ۶ ماهگی نوزاد متولد شده

شوهرمم بعد ۲ سال باردار میشه

و فاصله سنی شوهرم با داداشش ۱۵ ساله

منظورم میخوام بگم مشکل ژنتیکی هست ...

نمیدونم مشکل ژنتیکی حل میشه یا نه

میخوام نظر سنجی کنم:

بنظرتون مجدد پانچر کنم و جنین انتقال بدم 

یا به دکتر پیشنهاد جنین اهدایی بدم 

خودم تو هیچ آزمایش یا سونویی مشکلی نداشتم همیشه رحمم عالی و ۳ خطی بوده

بعد بنظرتون برم مرکز مام یا دولتی؟

یعنی دولتیا میتونن با انتقال اول باردارم کنن؟

بخدا از منفی شدن میترسم اگه امسالم دست دست کردم بخاطر همین موضوعه

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مممنونم عزيزم، فعلا که خبری نیست    

عزیزم بیا ازخودت خبر بده ♥️

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش ترسوندن منو... امسال وقتی انتقال داشتم یه خانمی بامن انتقالش بود میگفت غیر هزینه‌های دیگم فقط ...

از هزینه اش نترس، مطمئنم از پانکچر کمتر میشه هزینه اش

فقط کار اداری داره . برو پرس و جو کن ببین چقدر میشه. یه دکتر انتخاب کن، برو یه ویزیت باهاش صحبت کن. برو مجوزش رو بگیر

تو این مدت هم اگر از دوستمون خبری شد چه بهتر. اگر هم نشد تو کارهاتو کردی و مجوز جنین اخدایی رو داری. هر وقت بخ‌ای میری انتقال میدی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم دشمنت شرمنده دختر گل  از اینکه انقدر برام سنگینه نمیتونم صحبت کنم  خدا قسمت هیچکسی ...

سلام عزیزم ببخشید قرص زیر زبونی سقط رو از کدوم داروخانه گرفتی؟

الهی و ربی من لی غیرک
سلام دخترا منو یادتون هست  بنظرتون میتونم خوشحال باشم میترسم باورم نمیشه  باورش برام سخت ...

عزییییییزم 😭😭😍😍😍 الهی بحق امام. حسین واقعیه واقعی باشه و بمونه برات😍😍😍😍😍 انتقال رفته بودی یا طبیعی؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزییییییزم 😭😭😍😍😍 الهی بحق امام. حسین واقعیه واقعی باشه و بمونه برات😍😍😍😍😍 انتقال رفته بودی ...

خیلی ممنونم عزیزم طبیعی 

پارسال همین روزا بود اولین انتقالم منفی شد فقط خدا میدونه چقد اشک ریختم 

توروخدا دعا کنید واسم واقعی باشه 

سلام دخترا منو یادتون هست  بنظرتون میتونم خوشحال باشم میترسم باورم نمیشه  باورش برام سخت ...

عزیزم مبارکه چیزی ک دارم میبینم مثته.😘😘واگعیه کیک نیست

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
عزیزم مبارکه چیزی ک دارم میبینم مثته.😘😘واگعیه کیک نیست

ممنونم عزیزم 

اخه بعد ۸سال و ۲تا  انتقال منفی بایدم باورش برام سخت باشه

از ساعت ۷دارم اشک میریزم  

امروزم‌ جمعس برم آزمایش بدم 

ممنونم عزیزم  اخه بعد ۸سال و ۲تا  انتقال منفی بایدم باورش برام سخت باشه از ساعت ۷دارم اش ...

عزيزم مباركه خداروشکر

برو يك آزمایشگاه شبانه روزی این دوتا خط نوید از یک بتای تپل داره

چندروز عقب انداختی؟ 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزيزم مباركه خداروشکر برو يك آزمایشگاه شبانه روزی این دوتا خط نوید از یک بتای تپل داره چندروز عقب ...

مرسی عزیزدلم

۱۳روز عقب انداختم تازه بعد این پر رنگتر هم شد  

راستی نمیدونستم آزمایشگاه شبانه روزی هم هست  

راستش ترسوندن منو... امسال وقتی انتقال داشتم یه خانمی بامن انتقالش بود میگفت غیر هزینه‌های دیگم فقط ...

عزیزم این طرز فکرت اشتباهه. اول که دعا می کنم هرچندقابل نیستم زود به نتیجه برسی به هر حال همینطور که گفتی رسم خانوادگی تون متفاوته.

ولی اون قدیم بود که می گفتن فاصله سنی کم باشه چرا چون والدین اکثرا کم سواد بودند و از نظر فرهنگی با بچه های خودشون شکاف نسلی زیادی داشتن ولی الان همه تحصیل کرده هستند قابل مقایسه با مادر های دهه شصت نیستند.مهم اینه که یک زن و مرد آپدیت و باسواد باشن بتونن نزدیک بشن به یک نسل جدید.. ورزش کنن و بدنشون ورزیده و قوی بمونه زود حس پیری بهشون غلبه نکنه... بعدش اون کسی که تازه ۳۵ ازدواج می کنه چی بگه؟ من خودم تا درسم تموم کردم دکتراموگرفتم ۲۸سالم شد. همون سالم عقد کردم تا خودمونو جمع کردیم عروسی گرفتیم شد ۳۰ خوب سه سال هم زندگی کردیم مسافرت رفتیم کارجدیدمونو شروع کردیم از ۳۳ شروع به اقدام کردم تا الان که ۳۶سالمه هنوز جواب نگرفتم.. هر چند به ظاهرم ۲۶،۷  میخوره . منم مثل تو رحمم سه خطی به نسبت سنم ذخیره تخمدان ۲/۸ عالیه..حتی هیسترو و خراشم جنین نچسبید بهم... همسرمم همه جور آزمایش و سونو داده اونم اوکی بوده ولی خوب نشده... موندم تو حکمتش... عزیزم قصدم ازین صحبتا اینه که یک کلام بگم این افکار هم استرس خودتو بیشتر می کنه و از هدف دورت می کنه و هم استرس بقیه که سنشون کمی بالاست رو... 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مرسی عزیزدلم ۱۳روز عقب انداختم تازه بعد این پر رنگتر هم شد   راستی نمیدونستم آزمایشگاه ش ...

پس قطعا مثبتی 🥳🥳