2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
عزیزم این طرز فکرت اشتباهه. اول که دعا می کنم هرچندقابل نیستم زود به نتیجه برسی به هر حال همینطور که ...

اگر بدونی من چند نفر ۵۰ ساله، ۵۲ ساله دیدم که انتقال دادن و حتی دوقلو هم شده. درسته که اختلاف سنی کمتر بهتره ولی الان طرز فکر مردم فرق کرده و همه آگاهتر هستند. تو هر سنی میدونن که چه رفتاری باید با بچه داشته باشن. منم سنم کم نیست ولی خسته از سرکار میام میدونم که باید با بچه وقت بگذرونم. به نظرم اگر ۱۰ سال پیش هم بچه دار میشدم از این نظر حوصله داشتن و انرژی گذاشتن فرقی نداشت.

البته باز هم آدمها متفاوتن. 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر بدونی من چند نفر ۵۰ ساله، ۵۲ ساله دیدم که انتقال دادن و حتی دوقلو هم شده. درسته که اختلاف سنی کم ...

بله درسته عزیزم سن بیولوژیک بی تاثیر نیست ولی مهم تر از اون روحیه بالای خود ادمه چه انسانهایی که در سی سالگی روحیه ۵۰ساله دارند و برعکس... سن ازدواج و باروری واقعا بالا رفته توی ایران و دلایل زیادی هم داره.. برای همه یک نسخه نمی شه پیچید. الان که فکرشو می کنم مثلا ده سال پیش امادگی ازدواجم نداشتم و سالهای اول اصلا  توان و روحیه مادر شدن و تربیت کردن یک انسانو نداشتم.. الان قطعا اطمینان دارم که می خوام ولی...💔

امیدوارم هر کس زمانی که ذوقش رو داره به خواسته اش برسه. مخصوصا کسی که تلاش کرده و از تمام وجود مایه گذاشته. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام دخترا منو یادتون هست  بنظرتون میتونم خوشحال باشم میترسم باورم نمیشه  باورش برام سخت ...

😍😭 یا امام رضا 

دورت بگردم ژیان قشنگم همین امروز برو آزمایش بده😍

بخدا انگار خودم مثبت شدم ذهنم قفل کرده چی بگم بهت..

مبارکت باشه گوارای وجودت😍😍😍

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خیلی ممنونم عزیزم طبیعی  پارسال همین روزا بود اولین انتقالم منفی شد فقط خدا میدونه چقد اشک ریخ ...

انتقالت رو یادمه دختر خوب چون باهم بودیم

ژیان دل تو دلم نیست منتظرم پیاما تموم شه بهت زنگ بزنم😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنونم عزیزم  اخه بعد ۸سال و ۲تا  انتقال منفی بایدم باورش برام سخت باشه از ساعت ۷دارم اش ...

واییییی نهههههههه یادم نبود امروز جمعس🥹😍

کاش راه حلی پیدا کرده باشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راستش ترسوندن منو... امسال وقتی انتقال داشتم یه خانمی بامن انتقالش بود میگفت غیر هزینه‌های دیگم فقط ...

سلام..💙
نمیدونم دخترای اینجا چقدر موافق یا مخالف حرفهای شما هستن که هیچ نظری ندادند.
ولی من به حدی متاثر از حرفهای تلختون دلم شکست که بعد این همه مدت خاموش دنبال کردنِ تاپیک؛ دلم طاقت نیاورد چیزی نگم.
شما شرایط روحی خودت رو با دلِ پرامید یه خانوم سی‌وهفت هشت ساله یا چهل ساله نسنجید لطفا.
لازم نیس تمام تراووشهای ذهنیمون رو بدون توجه به روح و قلب شکننده ‌ی خیلی از دخترای تاپیک؛ به زبون بیاریم....
یا باعث شکستن قلب شکسته‌ی دخترای اینجا که تو سن و سال منند بشیم...
شما میدونی با این نوع فکر؛ در مورد خانومهایی که سنشون بالاست و همچنان در تلاشند برای مادری کردن؛ وَلو در سن چهل سال یا کمی بالاتر یا پایین‌تر،چه تیری به قلبشون میزنی!؟ چه دلی ازشون می‌شکنی؟!
من سالهاست همراه این تاپیک هستم از همون زمانی که آناجان استارتر عزیز(که خودشون هم تو چهل سالگی مادر شدند) بسیار فعال بودند، گاها خاموش گاها فعال بودم‌‌...
ولی برای مدتی به جهت شکست‌های مکرر در انتقال؛ ترجیحم، خاموش دنبال کردن دخترای اینجا بود؛ چه بسا خوشحال شدم از خوشحالیشون💙 و اشک ریختم با گریه‌هاشون...
ما دلمون شکسته‌ی خدایی هست. همینجوریشم با یه نگاه، با یه حرف، یه گردش تند صدا، یاد بزرگترین حسرت زندگیمون میفتیم😔 شما دیگه خواسته یا ناخواسته دل نشکنید...
چه حرفیه که آدم چهل ساله زود میره و بچش بی کس و کار میشه و پیر میشه و حوصله نداره و  فاصله سنی زیاد و اون اینجوری و این اونجوری!!!
دختر ۳۲ساله‌ی فامیلمون فردا مراسم هفتشه...
بسیار سالم و شیطون و پرسروصدا بدون سابقه‌ی بیماری شب خونه پدری خندید و رقصید و سربه سر همه گذاشت و  خوابید؛ صبح هرگز بیدار نشد و حسرت و داغ گذاشت تو دل فامیل و دوستاش. و یه دختر ۸ساله رو که توسن "۲۴ سالگی!!" به دنیاش آورد با کلی آمال و آرزو گذاشت و رفت...
مگه کسی عمر خودش رو خریده که یکی اگه تو چهل سالگی مادر شد یا پدر؛ تا آخرش پابه‌پای بچش نمیمونه و سرپا نیست؛ و اونیکه تو ۲۰سالگی مادر میشه تا آخرش واسه بچش مادری میکنه؟!!
به شدددددت رنجیده شدم و دلم لرزید...
خودم سالم و ورزشکار؛ همسرم سالم و ورزشکار؛ به جهت درس و دانشگاه چندین سال نخواستیم. حالا که خواستیم نشد...
۱۰ ساله میدوئیم و نمیشه و همچنان در حسرتیم و امیدوار...
کاش یسری از حرفهایی که تو دلمون هست رو انقدر راحت تو این فضای عمومی که پراز دخترای تو رِنجِ سنی من هستند و همه در تلاش برای مادرشدن هستند رو بیان نمیکردید💙
شنیدن این حرفها از کسی که جنس دردش و حسرتش متفاوته با ما خیلی دور از ذهن نیست.
ولی شما چرا که یه همدردی؟!💙
یه سری حرفها تلخه و بیان کردنش تلخ‌تر...
امیدوارم رنجیده‌خاطر نشید از نوع صحبت کردنم‌🙏
اونقدرررررر کامنتتون احساساتم رو ملتهب و متاثر کرد و چشمهام رو پر از اشک؛ که نشد و نتونستم چیزی نگم....

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
سلام..💙 نمیدونم دخترای اینجا چقدر موافق یا مخالف حرفهای شما هستن که هیچ نظری ندادند. ولی من به حدی ...

خدا می‌دونه بعد خوندن کامنتت چقدر شرمنده و شرمسار شدم

امیدوارم راهی  که دلهای شکستتون رو جبران کنم پیدا کنم..

من شرمندم بخاطر تربیت اشتباه یه قرن از خاندانم  که گریبانگیر منم شده

دلم از همه چیز پر و ناامید ترین بودم باعث شد فکر نکرده زبون باز کنم

بخاطر دلهایی که شکست عذرخواهی میکنم ، می‌دونم ابی که ریخته شده جمع نمیشه اما امیدوارم راه جبران باشه

تسلیت میگم 🌹🖤 روحشون در ارامش الهی

مادر بزرگ من تو سن ۵۴ سالگی که رفت ۵ تا بچه داشت و از هر بچه ۲.۳ تا نوه داشت

این رسم مسخره انقد گسترش یافته که هنوزم دخترامون تو سن ۱۴ متاهل و تا ۲۰ سالگی ۱.۲ تا بچه دارند

اگه با فرهنگ میبودیم اینطوری ریشه به تیشه ی دخترامون نمیزدیم..

دیدگاه اشتباه من ریشه میزنه به فامیلی که دارم و حرفایی که میشنوم

هرچی بخوام توضیح بدم فایده ای نداره دلی که رنجید به این زودی التیام پیدا نمیکنه

امیدوارم حلالم کنید♥️من فقط از زندگی خودم گفتم نمی‌خواستم چنین جسارتی کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از هزینه اش نترس، مطمئنم از پانکچر کمتر میشه هزینه اش فقط کار اداری داره . برو پرس و جو کن ببین چقد ...

♥️

ممنونم 🙏

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم این طرز فکرت اشتباهه. اول که دعا می کنم هرچندقابل نیستم زود به نتیجه برسی به هر حال همینطور که ...

🥺🫂 من شرمندم نسا جون

جمله ی اخرم اشاره کردم به فامیلی که داریم

فشار زیادی رومه که باعث شد نسنجیده حرف بزنم

حلالم کنید ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🥺🫂 من شرمندم نسا جون جمله ی اخرم اشاره کردم به فامیلی که داریم فشار زیادی رومه که باعث شد نسنجید ...

عزیزم من الان چندماهه توی تاپیکم  از پشت همین پروفایل های ناشناس، شناخت نسبی دارم از افراد بلاخره روان شناس هستم میدونم شما چیزی تو دلت نیست.. من بیشتر برای خودت گفتم با این فکرها خودتو عزاب نده.

به هر حال باید قبول کنیم بخشی از افکارمون متاثر از دایره انسانهای اطرافمونه. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

@پونه00   عزیزم

دوستای نازنینم

من فاطمه( @فردایی_روشن     ) رو خوب میشناسم

چیزی که بیان کرده از تجربه و شرایط خودش بوده اون فقط اینجا درد دل کرده چون  خیلی سختی کشیده من چون بیشتر از شما در جریان اوضاع و احوالش هستم دارم این پیام رو مینویسم و قصدم طرفداری یا دفاع از اون نیست.

فقط میخوام بگم اون هیچ نیت بدی نداشته

منم مثل شماها در سن بالا و بعد ۱۲ سال دویدن مادر شدم میدونم که شنیدن این حرفا یه وقتایی چقدر میتونه روی روحیه آدم تاثیر بد بگذاره ولی واقعا واقعا واقعا نه شماها باید کم بیارید و این فکرهای منفی رو بکنید و نه فاطمه جون قصد رنجوندن شماها رو داشته

تو این شرایط سخت انتظار بر هم ببخشیم و باز هم صمیمانه کنار هم باشیم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام..💙 نمیدونم دخترای اینجا چقدر موافق یا مخالف حرفهای شما هستن که هیچ نظری ندادند. ولی من به حدی ...

پونه جونم از ته دلم برات آرزوهای خوب دارم

آرزوهایی که ان شا الله خیلی زود محقق میشه

مثل همیشه با همه توانت برای رسیدن به خواسته ی دلت تلاش کن و مطمئن باش خدا تلاش و توکلت رو بی جواب نمیگذاره😍

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست