2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
منم ایقد مثانم پر بود ک موقعی ک دکتر دستگاه سونو گذاشت رو شکمم ک جای مناسب برا انتقال جنین پیدا بکنه ...

😅😂😂😂😂 کلی خندیدم 

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد از انتقال چون بیرون نمیری و فعالیت نداری.عرق نمیکنی و تمیزی..خیالت راحت.. منم دیر ب دیر حموم رف ...

الهی توکل بر خودت 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
من سه چهار باری رفتم البته اب ولرم داغ نبود خیلی سریع اومدم بیرون.

خداروشکر 

خدا خودش کمک کنه 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
عزیزم من انجام ندادم ولی دیدم دوسه روز قبل انتقال خراش میدن

سیکلم شروع بشه بین ۱ تا ۳ باید برم از دکترم میپرسم 

سلام

باید شیاف پروژسترون رو قطع کنیم تا پریود بشیم؟

یا ممکنه حین استفاده هم پریود شد؟

روز دوازده ای یو ای ام حس پریودی سراغم نیومده 

لکه بینی وسینه درد ندارم بدخلق هم نشدم فقط کمی کمردرد دارم 

ماه قبل تو این روزا من پریود بودم 

🥺😘😘😘😘خیلی مبارکه عزیزم خوشحالم واستون مرسی که مارو دعا کردید

سلامت باشی عزیزم انشالله قسمت همه ی چشم انتظارا.بچه های اینجا همیشه در راس دعاهام هستید

تو این چندروز حالتات چی بودن.علایمت

روز چهارو پنجم یکم درد خفیف پریودی و پهلوی چپم از صبح تا شب درد داشت اون استخون برامده لگن هست داغ شده بود انگار از روز هشت ب بعدم هر بار پاشدم نفسم کم میومد قلبم تند میزد و مث سرگیجه سرم خالی میشد انگار اونم شدید نه در کل که گفتم انگار خبری نیست 

دوستان گلم خودم میدونم برایه تقویت اسپرم سه ماه لازمه ولی الان ما تصمیم بر رفتن پیشه اورولوژیست داری ...

سلام پروانه جان خوبی عزیزم

از دست این مردا خوب دیوانه نشدیم

فقط ای و سی بهش بده با فولیک اسید

انشاالله اثر گذار باشه 

بله روز ۱۴ آزمایش دادم. خسته شده بودم از داروها. خواستم‌ تکلیفم مشخص بشه نصف روز زیاد فرقی نمی کرد ت ...

عزیزم این روزا را ۴بار تجربه کردم

نمیدونم چی بگم که دلت آروم شه

کاش بار پنج هم منفی میشدم تا این تقدیر 

سلام عزیزم. نه برا من متفاوت بود بعضی ماهها هر دو طرف درد شدید داشت بعضی وقتا چپ بعضی وقتا راست.ولی ...

آها.نمیدونم عزیزم خلاصه درد سمت چپم زیادتره

گفتم شاید جای برداشت کورنه س

که امروز سونو رنگی شدم دکتر گفت خداراشکر رحم شکل مثلثیشو حفظ کرده و آسیب ندیده 

پدرم اصلا خبر نداره خونه خواهرم نمیتونم دامادمون روم نمیشه  خانواده همسرم خبر ندارن   هم ...

من ی طبقه بالا آمدم دیگه پایین نرفتم تا آزمایش هر سه گرفت

پله ها رو بع بغل یکی یکی برو بالا

تازه پله من نرده بغل هم نداره