2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست
سلام بچه ها منم امروز۱۵ انتقالم بود رفتم ازمایش دادم گفت یک و نیم بیا برا جواب دعا کنید برام ۱۴ ساله ...

عزیزم..

انشاالله مثبت باشه.و دل همه شاد بشه..

منم ۱۴ ساله ازدواج کردم و خدا معجزشو بم داد

عزیزم.. انشاالله مثبت باشه.و دل همه شاد بشه.. منم ۱۴ ساله ازدواج کردم و خدا معجزشو بم داد

خداروشکر عزیزم چ جالب ۱۴ مث هم

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله استراحت نسبی داشتم چند روز اول رو فقط کار سنگین نکردم جنینم بلاست بود از روز ۱۲جوابش قطعیه دیگ ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم 🥺 انشالله به زودی انتظارت به پایان برسه و طبیعی باردار شی

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم خیلی ناراحت شدم 🥺 انشالله به زودی انتظارت به پایان برسه و طبیعی باردار شی

ایشالا عزیزم🤲. منم همه ی امیدم همینه. چون واقعا خودم و همسرم هیچ مشکلی نداریم. فقط باید خدا بخواد.

ان شاالله روزی  خودتم‌ بشه مهربون😘

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

ایشالا عزیزم🤲. منم همه ی امیدم همینه. چون واقعا خودم و همسرم هیچ مشکلی نداریم. فقط باید خدا بخواد. ...

الهی خیلی سخته نساجون نمیدونم چی بگم من اگ چنین روزی رو تجربه کنم نمیدونم چه عکس لعملی داشته باشم فقط میدونم خیلی سخته برام و غیر قابل تحمل میخوام بگم میفهممت بااینکه بچه دارم ولی میدونم چی میکشی

منم فکرمیکنم یکی از اینا اگر درست نباسه نتیجه خراب میشه درصورتی که واقعا اینجور نیست

اخه یکی میگه استراحت مطلق ی جا میگن ن 

من خونم پله داره متاسفانه 

سه روز اول استراحت نسبی موندم چه جوری بیام بالا  

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
اصلا ب این چیزها نیست..من استراحتم عادی بود..قبلیا دس ب سیاه و سفید نزدم.ولی برا این عادی بودم.دسشوی ...

سلام ماهور جان 

حالت خوبه کوچولوت خوبه خدا حفظش کنه 

اخه خونه ما پله داره ۳ طبقه بیشتره 

میگن ۳ روز استراحت نسبی باشه 

خراش گفتن ب دکترم بگن ولی میگن انتقال اول کمتر انجام میدن 

میدونید شاید بگید حساسم 

من چون ی بار سختی زیاد کشیدم باردار شدم ک مشکل ب وجود اومد 

بازم اقدام و نشد  کلی دارو رفت آمد و … جدا از هزینه ها گفتیم ای وی اف کنیم 

الانم خدا بخواد دل همه چشم انتظارا شاد بشه ماهم همینطور 

روز هارو میشمارم برای انتقالم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
سلام بچه ها منم امروز۱۵ انتقالم بود رفتم ازمایش دادم گفت یک و نیم بیا برا جواب دعا کنید برام ۱۴ ساله ...

الهی امین مثبته 

ن عزیزم گناه چی..اتفاقا خیلی ثواب میکنی..دوست دارم ی نینی بیاد بغلت.دیگه خیالت راحت شه.از بلاتکلیفی ...

🥹🫂

خیلی خوبی 😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

[QUOTE=321752675]《وَه مِن اَللهُ توفیق》 چله ی دعای عهد امام زمان رو به نیابت از شما میخونم انشالله ح ...

😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیزم نمیدونم چرا اما شما منبع انرژی مثبتی توی این سایت برای من. انشاالله خدا به زودی و قبل از ...

🤪🤪 چون شیطون سایت منم و متاسفانه عجول

مرررررسی قشنگم🥹🫂

همینکه شماهارو دارم خود بهشته

شماها عمیقا درکم میکنید ، مامانم یا همسرم اندازه ی شماها منو نمی‌فهمه

❤️♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40