2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست
من خراش دادم برای ۱۹ و تازه دیروز قرص ال دی تموم شد

یعنی قبل پریودی قبل سیکل انتقال باید خراش بدیم؟ 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
من انتقال که دادم چون مثانه ام خیلی پر بود اصلا نتونستم بخوابم شاید کلا پنج دقیقه خوابیدم بعد بلند ...

منم ایقد مثانم پر بود ک موقعی ک دکتر دستگاه سونو گذاشت رو شکمم ک جای مناسب برا انتقال جنین پیدا بکنه.گفت این چیه..گفتن مثانش پره😄😄😄😄موقع ک رفتم دسشویی هرکاری میکردم دسشوییم تموم نمیشد😄😄😄😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ایقد مثانم پر بود ک موقعی ک دکتر دستگاه سونو گذاشت رو شکمم ک جای مناسب برا انتقال جنین پیدا بکنه ...

😂😂😂😂شما هم انتقال داده بودی خدا شکر 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
من فک کنم فقط ۵ دیقه دراز کشیدم.گفتن بلند شو..گفتم لاقل دستمو بگیرین.. از رو تخت ک بلند شدم پشت سرش ...

همش میگم شاید نزاشتند دراز بکشم منفی شدم 

خدا براتون حفظش کنه و تا اخر همه چی خوب پیش میره😍😘 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
همش میگم شاید نزاشتند دراز بکشم منفی شدم  خدا براتون حفظش کنه و تا اخر همه چی خوب پیش میره😍😘 ...

ممنون عزیزم..ن بابا ربطی نداره..

جنین یک دهم  میلی متر هست یعنی یک میلی متر تقسیم بر ۱۰ کن.یک دهمش... تو رحم معلق هست اصن نمیفته.اگه جای مناسب برا لانه گزینی پیدا کرد لانه کزینی میکنه.اگه مشکل داشته باشه ک نمیگیره

پریود ک بشی بت میگن فلان روز بیا برا خراش.. بعدش پریودی بعدی وارد سیکل ای وی اف میشی

اخه من پریود اول بعد پانکچر شدم الان روز ۲۰ سیکلم و پریود بعدی گفتن بین ۱ تا ۳ پریود بیا 

اره.مث بقیه دوستان بعد از ۱۴ سال طعم بارداری چشیدم

الهی شکرت خدا جانم خدا حفظش کنه براتون 

ممنون عزیزم..ن بابا ربطی نداره.. جنین یک دهم  میلی متر هست یعنی یک میلی متر تقسیم بر ۱۰ کن.یک ...

چقدر جالب 

من خیلی میترسم استرس دارم اصلا بی جهتا 

پس خراش خوبه ک معلقه بره بچسبه

ممنون عزیزم..ن بابا ربطی نداره.. جنین یک دهم  میلی متر هست یعنی یک میلی متر تقسیم بر ۱۰ کن.یک ...

من امروز سر این موضوع کلی بحث کردم با سعید اخرشم زدم زیر گریه...

این همه انتقال عذاب داره.. 

قدر نمیدونه اخرشم قبول نداره اسپرم نداره ، میگه مشکل تویی که رحمت نگه نمیداره مال من خوبه که جنین میشه

منم عصبی شدم گفتم چه جنینی اونا به مفت سگم نمی ارزه تو محیط آزمایشگاه هم نموند

خلاصه یهو یاد انتقالا افتادم گریم گرفت گفتم منو موش آزمایشگاهی کردن نه دلیلشو میفهمن نه مثبتم میکننن

توام که ارزش قائل نشدی همون دارو های طب سنتی رو بخوری

دید گریه میکنم اومد نازمو کشید😌😒

ماهور دیگه چیکار کنم اصلا همراهی نمیکنه خستم کرده

هر کاری رو شروع میکنم یه غری میزنه

تو عصبانیتم گفتم تو اسپرم بیار ببین رحمم میگیره یا نه

میگه خب برو بردار😂😒 گفتم مگه ریخته تو شهر که بردارم

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

همش میگم شاید نزاشتند دراز بکشم منفی شدم  خدا براتون حفظش کنه و تا اخر همه چی خوب پیش میره😍😘 ...

نه عزیزم به این چیزا نیست.خیالت راحت.خودتو اذیت نکن.

منم انتقال که دادم پنج دقه گفتن همینجا دراز بکشین بعد از پنج دقه پاشدیم گفتن لباساتونو عوض کنین،منم که بی تجربه یه شلوار جین تنگ پوشیده بودم،با اعمال شاقه اونو پوشیدم بعدشم در آسانسور بقول دوستمون محکم و سنگین بود به زور بازش کردم و رفتیم یجای دیگه برامون یه کم توضیح دادن،همشم نشسته بودیم،حتی بعضی بچه ها لبه ی تخت بودن اصلا پشتی نداشت،بعدم پاشدیم با پای خودمون کلی راه رفتیم تا رسیدیم به ماشینا و سوار شدیم.

وقتی هم رسیدم خونه پریدم توی دستشویی و نمیدونم حسم درست بود یا نه.اما دوتا چیز دایره ای قهوه ای هم دیدم دفع شده ازم.با خودم گفتم نکنه جنینا باشن،بعد گفتم توهمه.اما آخر کار هم از سه تا جنین یکیش گرفت،واقعا فکر کنم جنینا بودن‌😂😅.دوتا دایره اندازه پولک،عین هم رنگشونم قهوه ای بود.

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
اخه من پریود اول بعد پانکچر شدم الان روز ۲۰ سیکلم و پریود بعدی گفتن بین ۱ تا ۳ پریود بیا 

والا من روز ۱۰ یا ۱۲ پریودی هیسترو و خراش انجام دادم..

ک پریودی بعدی برا انتقال رفتم و تیروییدم مشکل دار شده بود و انتقالم کنسل و بعد از چندماه انتقال دادم..یعنی خراش دادن دیگه فایده نداشت برام چون فک کنم دوماه فقط اثر داره..