2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
فقط از این میترسم که تهوع داشتن نشونه سلامت جنینه وگرنه تهوع خیلی بده شکرش خاهر راضیم به رضاش🥺😍

سلام نیازجان

حساس نباش. من چندتا از دوستانم اصلا هیچ تهوع و حس و مشکلی تو بارداری نداشتن و بچه هاشونم سالم بود.

تهوع بارداری وحشتناکه عزیز

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم قربوونت. فعلا برا کیست دارو داده تا پریود بشم. نزدیک سه ماه از عمل گذشته ولی هنوز پریود ن ...

بگو به دکترت شاید عفونت داری 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
بچه هایی که انتقال داده بودین چه خبر؟؟؟ @آهسته     @بهار1397     @nessa6 ...

سلام عزیزم در انتظار ب سر میبرم خیلی سخته چاره ای نیست.روز چهارم و پنجم ی کم دل درد پریودی داشتم و پهلوی چپم درد داشتم بعد اونماز روز هفت و هشت بلند میشم انگار ک چشات سیاهی بره نفست کم میاد اونجورم در کل خوبم .انشالله ک خدا برامون بخاد توکل بر خدا

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
سلام عزیزم،خوبی قاصدک جان؟ آخرای هفته پیش و شنبه و یکشنبه این هفته سمت راست رحمم و پای راستم درد دا ...

انشاالله که زود میگذره و خبرای خوب برامون میاری.

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
سلام عزیزم در انتظار ب سر میبرم خیلی سخته چاره ای نیست.روز چهارم و پنجم ی کم دل درد پریودی داشتم و پ ...

دیگه چیزی نمونده تا آزمایشت عزیزم.انشاالله با یه بتای تپل همه این انتظارا فراموشت میشه

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
دیگه چیزی نمونده تا آزمایشت عزیزم.انشاالله با یه بتای تپل همه این انتظارا فراموشت میشه

انشالله خواهر برا همه چشم انتظارا

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
ماهور کان من نمیدونم چرا به موعدم نزدیک شدم باز گاهی دردپریودی سراغم میاد چندروز خیلی میخابم و تهوع ...

سونو رفتم خداروشکر خوبه..بخدا من بحدی تنفر از غذا دارم ک امروز گریه کردم..شبا خودبخود حالت استفراغ میاد سراغم..

ب غذاها ک فک میکنم حالم بد میشه..درد پریودی هم بیشتر روزها دارم.سینه درد هم دارم از اولش تا الان..

عشق خوابم ک شدم..

خوشبحالت ک تهوع نداری..تهوع زهرمارع

😄😄 امروز بیبی چک زدم هاله انداخت 

همون لحظه ام پریود شدم 😂😂

هاله طوری بود که به زور دیده میشد ولی صورتی بود

نکنه کیست دارم؟

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چی بگم عزیزم ی عمر رفتم دنبال میکرو اخرم این شد کمبود تخمک 😁بخدا نمیدونم بخندم یا گریه کنم  ر ...

میدونم خیلیییییییی سختی کشیدی.حق داری

انشاالله خیره برات

منم رفتم ای یو ای کنم ولی دکتر گفت تخمکا میکشیم انشاالله شانست بیگیره جنین بشن و الان جنین دارم شکر خدا

اما چند روزه که میام سه تا از بچه‌های سایت مثال جنینای من تو هفته های مختلف قلبشون از کار افتاده

خیلی دودل شدم و میترسم

نکنه از سن بالا باشه

نکنه دوباره تکرار شه ؟

سلام نیازجان حساس نباش. من چندتا از دوستانم اصلا هیچ تهوع و حس و مشکلی تو بارداری نداشتن و بچه هاشو ...

ممنون خاهرم دستت درد نکنه برام دعا کن خاهر دوشنبه نوبت سونو دارم ۹هفته خیلی استرس دارم 🥺

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭