2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست

[QUOTE=321412288]《وَه مِن اَللهُ توفیق》 چله ی دعای عهد امام زمان رو به نیابت از شما میخونم انشالله حاجتروا بشید ...[/QUOTE

قوربونت برم فاطمه جون انشاالله حاجت روا بشی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانما من ذخیره تخمدانم پایین ب دکترم پیشنهاد دادام تخمکامو فریز کنه  دو ماه دیگه باز بیام ...

هیوا به هیچی فکر نکن این کاملا شانسی

درسته که ممکنه از فریز در نیان

اما بیمارای دکتر عزیزی تو بیمارستان امام رضا تخمکاش فریز بود

یبسته رایگان داد به دوستش که شامل ۴تا تخمک بود که ۴تا جنین شد و انتقال داد ۳قلو باردار شد ۱پسر۲تا  دختر

الان ۵ماهشونه

بچه هایی که انتقال داده بودین چه خبر؟؟؟ @آهسته     @بهار1397     @nessa6 ...

عزیزم منو اشتباه تگ کردی این ای دی یکی دیگس شانسی دیدم پیامتو😉

هیچی والا وارد روز ۱۱ شدم. سینه درد و دل درد پریودی.

میخواستم بی بی چک بخرم بی خیالش شدم جراتشو ندارم درواقع.

راستش خیلی ناامیدم. خدا رحم کنه بهم😭

ایشالا بقیه دوستانم حالشون خوب باشه و همگی جواب بگیریم.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

منم سینه درد و درد پریودی داشتم ک مثبت شده بودم

وایی خدا کنه منم مثبت باشم🙏😍

راستی عزیزم رفتی سونو؟ 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم منو اشتباه تگ کردی این ای دی یکی دیگس شانسی دیدم پیامتو😉 هیچی والا وارد روز ۱۱ شدم. سینه درد ...

ای بابا.نمیدونم چرا خودمم حس میکردم یجای کار میلنگه و دارم اشتباه تگ میکنم.😁

نسا جونم روز یازده خوبه دیگه،دوقلوها بلاستم بودن که،انقد خودت اذیت نکن با ناامیدی و فکرای بد،

پاشو همین الان زنگ بزن همسرت یا بگو برات بی بی چک بخره بیاره(مدیکور کاستی و خودکاری خوبه)،یا بیاد دنبالت برین آزمایش.

من بهت قول میدم مامان شدی

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
عزیزم منو اشتباه تگ کردی این ای دی یکی دیگس شانسی دیدم پیامتو😉 هیچی والا وارد روز ۱۱ شدم. سینه درد ...

عزیزم منم علایم فقط درد پریودی بود هنوزم دارمش مینشستم گریه میکردم دارم پریود میشم هنوزم میترسم از دردش

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم منم علایم فقط درد پریودی بود هنوزم دارمش مینشستم گریه میکردم دارم پریود میشم هنوزم میترسم از د ...

آره والا،بخدا همه اونایی هم که طبیعی باردار میشن نزدیک تاریخ پریودیشون که میشه این علائمو دارن،تا بدن عادت کنه و خودشو وفق بده طول میکشه،دیگه ما آی وی افیا که انواع داروهای هورمونی هم مصرف میکنیم معلومه این علائمو بیشتر داریم.

منم سینه درد و درد پریودی داشتم ک مثبت شده بودم

ماهور کان من نمیدونم چرا به موعدم نزدیک شدم باز گاهی دردپریودی سراغم میاد چندروز خیلی میخابم و تهوع ندارم منکه☹️من فقط شبا رو دلم سنگینه ویکم اذیتم وگرنه تهوع ندارم و دهنم به شدت تلخه هیچ حسی هم ندارم انگار نه انگار که باردارم !شما چطوری ؟راستی سونو رفتی؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
آره والا،بخدا همه اونایی هم که طبیعی باردار میشن نزدیک تاریخ پریودیشون که میشه این علائمو دارن،تا بد ...

نمیدونم چرا از این درد اینقد میترسم اخه من کلا تهوع ‌ایناهم ندارم  بیشتر میترسم😁

ای بابا.نمیدونم چرا خودمم حس میکردم یجای کار میلنگه و دارم اشتباه تگ میکنم.😁 نسا جونم روز یازده خو ...

قربونت عزیزم اینطور که می گین واقعا دلم اروم میشه.ایشالا همیشه حال دلت عالی باشه🙏 

والا همسرم که عمرا بی بی چک بخره🤣 خیلی مخالفه.می گه فقط استرستو زیاد می کنه. اخه من انتقال اولم مثبت بودم ولی هیچ وقت بی بی چک‌نشون نداد! حتی وقتی بتام ۱۸۰۰ بود!!! ینی من اول بتا دادم بعد که دیدم مثبته گفتم یه بی بی بزنم برای یادگاری نگه دارم. منفی نشون داد🙄بماند که در نهایت سقط کردم. 

سلام خانما جنین ۵ روزه میکرو  دوتا انتقال دادم امروز روز ۱۱ انتقال بی بی منفی بود 

دوتا بارداری طبیعی داشتم که کورتاژ شدم تو هر دو رحمم تیر میکشید و عطسه میکردم چند ثانیه درد خیلی بدی میگرفت الانم اینجوری ام ولی بی بی منفی شد امیدی هست یا این دردا ماله پرژسترونه؟؟؟

نمیدونم چرا از این درد اینقد میترسم اخه من کلا تهوع ‌ایناهم ندارم  بیشتر میترسم😁

خواهر خدا دوستت داشته که تهوع نداری.اصلا یه وضعیه این تهوع بارداری.

شما هرلحظه بگو خدایا برای عدم تهوع ممنونتم😂