2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم  ۱بار روز دوم پریود سونو میکنن ودارو بهت میدن  روز ۱۱ام دوباره سونو میکنن رو ...

ممنونم😍🤍

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من بار دومی هست که ای یو ای کردم الان روز ۶امم هست واسم مثل همیشه دعا کن داروهام لتروزول روزی ۳ت ...

چشم عزیزم اسمتو تو لیست مینویسم

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم و حاجتروا بشی🤍🌹

ممنونم ازت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدای شما،لطف داری انشالله شماهم بااولین اقدام ای ی و ای مادر بشی ودلتون شاد

😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم مثبت بشم همه ی داروهای قبل وبعدمو مجدد بهت میگم 🫀 اماپودر سین لس اقایان وفرتیل اید واسه همسر ...

عزیزم من میخوام اهدایی بگیرم

ممنون انشالله مثبت بشی ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهیییی. خدا شفای عاجل بده ان شااالله 

ممنون قشنگم ♥️

انشالله حاجت روایی خودت🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خانما من ذخیره تخمدانم پایین ب دکترم پیشنهاد دادام تخمکامو فریز کنه 

دو ماه دیگه باز بیام تخمک کشی حالا پشیمونم اخه همه میگن تخمکای فریز شده کیفیتی ندارن که بعدا بخواد جنین بشه 

حالا چیکار کنم 😔

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
انشاالله مبارکت باشه عزیزم براتون قدم دار باشه منو خیلی دعا کن من طبیعی یه دونه آوردم مثل آب خورد ...

سلام خیره الهی 

شما مکمل استفاده کردی؟ 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
من بار دومی هست که ای یو ای کردم الان روز ۶امم هست واسم مثل همیشه دعا کن داروهام لتروزول روزی ۳ت ...

عزیزم برای تحرک اسپرم چیکار کردید؟ماهم این مشکل رو داریم

البته شوهرم اصلا قبول نمیکنه. دارو میخوره ولی جلو من قبول نمیکنه😁😁🤣🤣

سلام عزیزم برای بارداری اولم اگر منظورتون هست که نه ولی تو سیکل های آی وی اف بله استفاده کردم و هم ...

از دکترتون بپرسید 

مکمل هایی مثل اپتی وومن 

اووبوست 

کوکیوتن  میشه استفاده کرد یا خیر 

عالین واقعا 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
از دکترتون بپرسید  مکمل هایی مثل اپتی وومن  اووبوست  کوکیوتن  میشه استفاده کر ...

مرسی عزیزم

کیوتن که دارم میخورم.فرتیل سی ام. دی .ای. اکتی ناتال.زینک پلاس

با اینایی که گفتی نتیجه گرفتی شما؟

سلام خوبی چ خبر کی انتقال میدی 

سلام عزیزم قربوونت. فعلا برا کیست دارو داده تا پریود بشم. نزدیک سه ماه از عمل گذشته ولی هنوز پریود نشدم. هم زمان داروهای دکتر زرنانی رو هم میخورم. بعدش نمی‌دونم پریود بشم شروع می کنه یا ی ماه دیگه هم باید بخورم.

فقط نمی‌دونم چرا از وقتی دارو شروع شده دهانه واژنم شدیداااا یهو درد میگیره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خوبی چ خبر کی انتقال میدی 

از خودت چ خبر عزیزم؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی عزیزم کیوتن که دارم میخورم.فرتیل سی ام. دی .ای. اکتی ناتال.زینک پلاس با اینایی که گفتی نتیجه ...

همینم خوبه  بله پانکچر شدم 

منتظرم به امید خدا برم برای انتقال