2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
من فردا پس فردا موعد پریودم هست ، تو انتقال و این که چند روزه بودن تاثیر نداره؟ 

نمی دونم واقعا عزیزم فقط قطعا بتا پایین باشه بی بی چک زود نشون نمیده. این چند روز رو هم بگذرون تا ایشالا اگه گرفته بتا خوب رشد کنه و سورپرایزت کنه. آرامشتو حفظ کن. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیوا به هیچی فکر نکن این کاملا شانسی درسته که ممکنه از فریز در نیان اما بیمارای دکتر عزیزی تو بیما ...

چی بگم عزیزم ی عمر رفتم دنبال میکرو اخرم این شد کمبود تخمک 😁بخدا نمیدونم بخندم یا گریه کنم 

راستی تو ب کجا رسیدی گلم 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
تهوع نداشتن علامت پسر بودن جنینم هست. 

من میگم فقط سالم باشه جنسیتش اصلا مهم نیس خاهر 😍ایشالا قسمت هممون نی نی سالم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
انشالله همیشه سالم باشین،هم خودت هم نی نی قشنگه

ممنون خاهره قشنگم ایشالا قسمت خودت خاهر خوبم😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

سلام ب مامانای اینده نزدیک چطورید من امروز ۱۱ انتقالم هووووووو چقد این روزا دیر میرن کی مثل من مغزش در حال انفجاره دستش بالا😬🤪

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
[QUOTE=321412288]《وَه مِن اَللهُ توفیق》 چله ی دعای عهد امام زمان رو به نیابت از شما میخونم انشالله ح ...

🤍😘 فدات

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

واقعا نفستون حقه انشالله حاجتروا بشید دوستان

حال مادر بزرگم بهتره خداروشکر 😍 اومد تو بخش

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نمی دونم واقعا عزیزم فقط قطعا بتا پایین باشه بی بی چک زود نشون نمیده. این چند روز رو هم بگذرون تا ای ...

نسا جان ببین من حدود یک ماه پیش آزمایش پرولاکتین دادم و نرمال بود،الان یه سری آزمایش دارم،خودم میخوام پرولاکتینم چک بشه باهاش،بنظرت تغییری کرده توی این یک ماه؟؟؟چک کنم یا نه؟؟؟

و اینکه من انتقال قبلی از اول سیکل قبل از انتقالم دکترم هم ویتامین سی شروع کرد برام هم هفته ای یه آمپول ب کمپلکس،اما اینسری دکترم برام ویتامین دی و ای و امگا گذاشته اما حرفی از ویتامینای گروه بی نزده.اما من یه جعبه قرص نوردینون دارم(ب۱،ب۶،ب۱۲)،دکتر دیسک کمرم بهم داده،یه روز در میون با یه قرص جوشان باهم میخورمش،بنظرت اشکالی داره؟؟؟؟ضرری که نداره؟

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
نسا جان ببین من حدود یک ماه پیش آزمایش پرولاکتین دادم و نرمال بود،الان یه سری آزمایش دارم،خودم میخوا ...

عزیزم پرولاکتین رو اگر به تازگی ازمایش دادی و نرمال بوده نیاز به تکرار نیست. راستش درمورد ویتامین درمانی تو سیکل انتقال اطلاع چندانی ندارم، ولی یکی از بچه های تاپیک که مثبت شده بود از ۴ هفته قبل انتقالش هفته ایی یه دونه ب۱۲ تزریق کرده بود به تجویز دکترش. ویتامین سی هم کلا برای بارداری عالیه. من خودم قبل از انتقال هفته ایی یه دونه دى ٥٠هزار و روزی یه دونه e400 داشتم که هر دوش موثره برای لانه گزینی. فرتیل سی ام هم بهم دادن برای آمادگی رحم.

اگر قبلا از گروه بی نتیجه نگرفتی همینایی رو که الان دکتر در نظر گرفته استفاده کن.در کل ویتامین درمانی هیچ ضرری نداره فقط تا قبل انتقال.  

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه هایی که انتقال داده بودین چه خبر؟؟؟ @آهسته     @بهار1397     @nessa6 ...

سلام عزیزم،خوبی قاصدک جان؟

آخرای هفته پیش و شنبه و یکشنبه این هفته سمت راست رحمم و پای راستم درد داشت،یکشنبه عصر لرز زیاد داشتم و البته فشارم پایین بود

ولی دیروز و امروز خدا رو شکر خوبم

سلام خانما جنین ۵ روزه میکرو  دوتا انتقال دادم امروز روز ۱۱ انتقال بی بی منفی بود  دوتا ب ...

عزیزم عجله نکن،منم مثه شما روز یازدهم هستم دیشب اشتباه کردم و بی بی چک گذاشتم منفی بود الکی اعصاب خودمون رو بهم میریزیم،من توو انتقال قبلم روز نهم یا دهم بی بی چک یه خط کمرنگ افتاد ولی نمیشه با هم مقایسه کرد اگه دیر لانه گزینی اتفاق افتاده باشه الان برا بی بی چک زوده

ان شاالله اون چیزی که خیرمون در اون هست برامون اتفاق بیفته

نسا جان ببین من حدود یک ماه پیش آزمایش پرولاکتین دادم و نرمال بود،الان یه سری آزمایش دارم،خودم میخوا ...

قاصدک جان،

من به شخصه به غیر از یه آمپول ویتامین دی که قبل انتقال دکتر برام نوشت برا اینکه ویتامین دی م پایین بود ویتامین دیگه استفاده نمیکنم

سر پسرم هم همین کار رو کردم،تا میتونی مواد طبیعی که توش این ویتامین ها رو داره استفاده کن قرص های ویتامین علاوه بر مزایایی که دارن معایب هم حتما دارن که غول های صنعت دارو راجع بهشون چیزی نمیگه.البته در مواقع کمبود ویتامین زیاد،استفاده شون خالی از لطف نیست اما به نظر من سعی کن از ویتامین طبیعی استفاده کنی.

ببخشید اینا رو گفتم،من شما دوستای همراز خودم رو عین خواهرام میدونم بازم خودت مطمئنا آگاه و با مطالعه هستی،هر جور صلاح میدونی همون کار رو بکن