2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
عه، نمیدونستم،  دکتر اصفهان مرده یا زن

خبر ندارم ولی دکتر محرمه🤪

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خدا از صبح که بیدار میشم همش دوستام منتظرا ورد زبونمن درحال دعا کردنم راستش با وجود معجزه ای که د ...

عزیزم قربونت برم قطعا بنده خوب خداهستی که اینطور لایق مادر شدن شدی اصلا به دلت بد راه نده فقط به این فکر کن که سالم بغل میگیری کوچولوت رو

وای چقدر مهربونی شما🥺🫂 عزیزم مامان نینی و اشناهاشون برای تهران هستند؟ آخه تهران هستیم ما و برای ...

قربونت برم عزیزم،مشهد هست،تهران نیست

دو سال پیش یه پسر بچه رو که مادرش نمی‌خواسته چون توی عقد حامله شده بود و طلاق گرفته بود گرفته بود برای دوستش که بچه دار نمیشده گفت مشکلی هم بوجود نیومده اصلا از جزئیاتش نمیدونم ولی بگمونم شناسنامه و اینا اوکی کردن براش

عزیزم زن دادش من بیمارستان شریعتی مشهد زایمان کرد گفت اونجا توی بخش بستری بچه ها ۶،۷ تا بچه بودن که ...

🥺 الهی بمیرم براشون 

نمیدونم چرا خدا با بنده هاش لج میکنه

خدا منو ببخشه نمیخوام کفر بگم 

منو امثال من له له بچه میزنیم نمیده  ، اونوقت به خانم هایی که نمیخوان راحت میده

این وسط سرنوشت اون بچه هم .....

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دوستان میشه راهنمایی کنین؟من دیگه بیش از یکسال از منفی شدن آخرین انتقالم میگذره بنظرتون برم ای یو ای؟چه مراقبت هایی کنم

فعلا لتروزل داده روزی ۳تا بعدش از روز ۷ تا ۱۰ روزی۱۵۰ واحد سئوال

آهان راستی واقعا گونال نمیاد؟؟؟خیلی ناراحت شدم،من بخاطر تنبلیم سینال جواب نمیده قبلای برای پانکچرم کلی گونال زدم

🥺 الهی بمیرم براشون  نمیدونم چرا خدا با بنده هاش لج میکنه خدا منو ببخشه نمیخوام کفر بگم  ...

این مامان نی نی هم شوهرش بچه خودشون رو میخواسته البته خب جنین فریز هم داشتن بخاطر اون دنبال این راه ها برای خودش نرفته

قربونت برم عزیزم،مشهد هست،تهران نیست دو سال پیش یه پسر بچه رو که مادرش نمی‌خواسته چون توی عقد حامله ...

اشکال نداره تا مشهدم میام چی بهتر از زیارت امام رضا🥺

همسرمم باید باشه حتما؟

عزیزم میشه لطفاً یه پرس جو بکنی برام؟

جنسیتش برام فرقی نداره ولی همسرم دختر بیشتر دوست داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان میشه راهنمایی کنین؟من دیگه بیش از یکسال از منفی شدن آخرین انتقالم میگذره بنظرتون برم ای یو ای ...

گلم میشه لطفاً از درمانت بیای اینجا بنویسی من بخونم؟

هیچ اطلاعی از ای یو ای ندارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اشکال نداره تا مشهدم میام چی بهتر از زیارت امام رضا🥺 همسرمم باید باشه حتما؟ عزیزم میشه لطفاً یه پ ...

باشه عزیزم اگه واقعا دنبالش هستی درخواست دوستی بده شمارتو برام بفرست که هروقت لازم شد سریع تماس بگیرم باهات 

من امروز میگم بهشون

این مامان نی نی هم شوهرش بچه خودشون رو میخواسته البته خب تخمک فریز هم داشتن بخاطر اون دنبال این راه ...

عزیزم شما مورد اعتماد منی♥️

ممنونم که کمکم میکنی انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم شما مورد اعتماد منی♥️ ممنونم که کمکم میکنی انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 🫂

قربونت برم من روبیکا پیام میدم میگم بهش چون خودش هم خانم خیرخواهی هست و کمک میکنه از دستش اگه بربیاد آن شاالله هرچی خیره

گلم میشه لطفاً از درمانت بیای اینجا بنویسی من بخونم؟ هیچ اطلاعی از ای یو ای ندارم 

من قبلا ای یو ای بعدشم ای وی اف شدم

ببینید ای یو ای هیچ کار خاصی نداره و آسونه نگران نباش

اولش از روزی قرص میدن بعد از روز ۷ اینها چند تا آمپول عضلانی و دور نافی میدن میزنی بعد حدود روز ۱۲ میری باز سونو گرافی از حدود روز۱۴ تا۱۶ برات اسپرم انتقال میدن و۱۴ روز بعدش میری آزمایش همین

مراقبت خیلی زیادی نداره فقط فعالیت زیاد نکن دو سه روز کامل استراحت

باشه عزیزم اگه واقعا دنبالش هستی درخواست دوستی بده شمارتو برام بفرست که هروقت لازم شد سریع تماس بگیر ...

مرسی قشنگم منتظر خبر های خوبت هستم

درخواست دادم قبول کن لطفاً تا شمارمو بزارم

🥺🥺🥺 وای خدا کاش امسال مامان بشم یا امام رضا خودت کمکم کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت برم من روبیکا پیام میدم میگم بهش چون خودش هم خانم خیرخواهی هست و کمک میکنه از دستش اگه بربیاد ...

🥺🫂

ممنونم کویین جان اگه بشه یه شیرینی ناقابل پیشم داری

دارم با اشک تایپ میکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40