2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
بهار جان شما دفعه قبلی بی بی چک هم استفاده کردی؟ روز چند انتقالت رفتی آزمایش؟بتات چند بود!؟

آره سری قبل بی بی چک گذاشتم فک کنم روز نهم گذاشتم یه خط خیییلی کمرنگ افتاد بعد پس فرداش دوباره بی بی چک گذاشتم پررنگ شده بود

بنای من روز فک کنم چهاردهم،۲۱۰۰ بود چون اول توو سونو دو تا دیده شد ولی یه هفته بعد دومی دیگه دیده نشد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من امروز رفتم سونو آن تی گفتن جنین یازده هفته مرده بخاطر کیست هیگروما باید سقط کنم گفتن کورتاژ ...

سلام عزیزم

خیلی متاسفم🥺

منم یکبار توی ان تی بهم گفتن جنین رشد نکرده

یکبارم توی ۱۶ هفته

هردوتا علت نامشخص بود البته دومی رو گفتن مشکل خونرسانی و سونو ان تی حدس زده بود که جنینم دووم نمیاره

برای شما جنین بعلت مشکلات کرموموزومی توی گردن کیست داشته . تو نت بزنی مطلب روبرات میاره

سونوهای قبلی تون همه چیز خوب بود؟

خیلی تجربه ی سختیه خدا کمکت کنه آروم بشی

بحق حضرت زهرا ان شا الله به زودی براتون جبران بشه و طبیعی صاحب نی نی سالم و صالح بشین🤲😭

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

سلام خانما من چهارتا تخمک بیشتر نداشتم و قراره شوهرم تسه بشه دکتر گفت میخوای ادامه بده پانکچرو میخوای لغو کن تو دو راهی میدونم توروخدا یکی راهنماییم کنه 

بنظرتون فریزشون کنم بعد دوباره تخمک کشی شم 

کسی با شرایط من تو این گروه بوده 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
چون پنجشنبه جمعه بود و گفتن خانم دکتر هیچ بیمارستانی نیست نتونستم پیداشون کنم برکشتم شهرم.همون روز ه ...

عزیزم قبل زدن میومدی  کاش الان گفتن ماچه فایده ای داره؟ دکترا که وجدان ندارن یک ماه ایور اونر تر تخمکشی که اشکالی نداشت

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

چه قدر بالاست پرولاکتین؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام خانما من چهارتا تخمک بیشتر نداشتم و قراره شوهرم تسه بشه دکتر گفت میخوای ادامه بده پانکچرو میخوا ...

سلام دوست عزیز.برای من هم این اتفاق افتاد ۵تاتخمک داشتم وفقط۲تاش کیفیت داشت همسرم تسه شد ولی جنینی برام تشکیل نشد،خیلی برام سخت بودخیلی بعد ازاون همه درد ورنج وسختی موندم دست خالی...به نظر من تخمک هاروفریز کنید ودوباره وارد سیکل جدید بشوتاتعدادش زیاد بشه بعدهمسرتون تسه انجام بده

سلام دوست عزیز.برای من هم این اتفاق افتاد ۵تاتخمک داشتم وفقط۲تاش کیفیت داشت همسرم تسه شد ولی جنینی ب ...

چی بگم عزیزم خودمم همین نظرو دارم من هر چهارتا با کیفیت بودن 

ولی خب اینکه چندتا جنین بشه با خداست 

روز دوشنبه با دکترم مشورت میکنم ببینم نظرشون چیه خودشونم میگفتن من نمیدونم چی بگم هر چی بخوای همون کارو میکنیم 

پس برم باهاش حرف بزنم فریزشون کنه از هیچی بهتره خیلی ممنون عزیزم 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️

《وَه مِن اَللهُ توفیق》

چله ی دعای عهد امام زمان رو به نیابت از شما میخونم انشالله حاجتروا بشید 🤍🧿

منتظر اسامی قشنگتون هستم🤝☺️

1- مهتاب۴۴۴ 🫀

۲- alaae 🫀

3- الا11543 🫀 

۴- س۱۳۶۷ 🫀

۵- شطرنجی 🫀

۶- haniiijoooon 🫀

7- خدایاتومیدانی🫀

۸- سحربانوو۷۷🫀

۹- leila193🫀

10- نیاز۶۹۷۳🫀

۱۱- پروانه۲۱🫀

۱۲- سارایی🫀

۱۳- ماهیا🫀

۱۴- happygirls🫀

15- داداشممم🫀

۱۶- @favali     انشالله حاجترواییت عزیز دلم 

17- @یامنان     انشالله حاجت روا بشی قشنگم 

۱۸- _بهاره_

۱۹- houra1400

20- آناشید۹۹

۲۱- آیدا۱۲۸

۲۲- نهال۶۴۶۷

۲۳- نگار۸۰

۲۴- poweroflove

25- nooshabehjoon

26- نهالیم

۲۷- رادیس۱۲

۲۸- گندمک۱۱

۲۹- الهه_elahe

30- shiva_ab

31- فطرس

۳۲- عبدلواحد

3۳- rose710

34- zhiyan74

35- ارکیدهابی

36- طوطططیا

3۷-atrin_arsen_atrina

38- joooodi

39- panizpaliz

۴۰- mehremah

41- paridokht402

42- ninitopol

43- نسل

۴۴- zohrehjafari

45- اهسته

۴۶- سمی۶۴

۴۷- °ابجی نیاز جون

۴۸- آوا۶۶آریا

۴۹- barana372

50- 5golnarges

صبور باش ...

چیز های خوب زمان میبره !!! 

🩵🩷

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه عزیز ممنونم بابت دعای عهدی که برام خوندی انشالله حاجت روا بشی بحق امام زمان

🥺♥️ قربونت برم عزیزکم 🩵💙

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربون خدا برم اگه بخواد هر غیر ممکنی رو ممکن میکنه این ک چیزی نیست 

♥️🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت عزیزم.خودت خوبی؟ انشاالله به شرط حیات بهمن ماه. قرار بود دی باشه اما نمیتونم خانواده رو بپیچ ...

انشالله هرچی هست خیره عزیز دلم😍 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خوبی عزیزم!؟

سلام نگار جان شکر خدا😘❤️

شما چطوری ؟ چ خبرا؟

منم دارم داروهای دکتر زرنانی رو میخورم + دروسبلین که برا کیست داده. تا ببینیم چی پیش میاد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

منم اومدوم دکتر..بم کفت یبار دیگه سونو جفت و جنین بده..گفت چون همش لکه داشتی..

بم گفت اگه میخوای سونو واژینال برات انجام بدم.گفتم ن میخوام سونو رو شکمی انجام بدم...نمیدونم فردا سونوگرافیا تعطیلن....