2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
برا این میگم که تاریخ آزمایشم دو دی هستش یعنی ممکنه الان تستم مثبت باشه؟

والا بهارجون خودت باتجربه ای ماشالله.اما بنظر من آره ممکنه.

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه هو چاق یا لاغر نشدی

نه یهو ک نه ولی کلا بین ۶۲-۶۷ متغیرم😁 اربعین ۶۲ بودم ولی الان باز اومدم رو ۶۷ . چطور به کیست ربط داره؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فقط استراحت کن،اگه دکترت در دسترس هست در جریانش بذارو آرامش داشته باش منم چهار سال پیش که باردار بود ...

امروز نوبت دکتر دارم برم پیشش..همش احساس میکنم عفونت دارم..ولی روزی ک لکع بینی دوباره کرفتم روزقیلش خیلی فعالیت داشتم..اره انتقالی هستم..ترشحم اصلا سفت نیست..انگار اب لولست ک فقط لباسو خیس میکنه

نگران نباش استراحت کن داروهات رو سر وقت مصرف کن ان شاالله مشکلی پیش نمیاد و به خیر میگذره

بهار جان شما دفعه قبلی بی بی چک هم استفاده کردی؟

روز چند انتقالت رفتی آزمایش؟بتات چند بود!؟

من امروز رفتم سونو دکتر گفت یه هفته است قلب جنین ،ایست کرده😔 یعنی ۸هفته و چند روز گفت داروها رو ...

منم این تجربه تلخ و دردناک رو دارم خدا به دلت صبوری بده من رفتم بیمارستان با قرص سقط کردم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
میشه راهنمایی کنید دوستان 

عزیزم دیگه الان که آمپولتو زدی به هیچی فکر نکن نه بگو پرولاکتینم بالا بوده نه وااای دیر زدم نه چیز دیگه انشاالله بهترین اتفاق واست میفته استرس خودش از همه چیز بدتر

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نه یهو ک نه ولی کلا بین ۶۲-۶۷ متغیرم😁 اربعین ۶۲ بودم ولی الان باز اومدم رو ۶۷ . چطور به کیست ربط دا ...

پنج کیلو نمیدونم.  ولی یبار سونو بودم دختره میگفت ده کیلو اضافه کردم کیست گرفتم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
منم این تجربه تلخ و دردناک رو دارم خدا به دلت صبوری بده من رفتم بیمارستان با قرص سقط کردم 

خوبی گلم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام من امروز رفتم سونو آن تی گفتن جنین یازده هفته مرده بخاطر کیست هیگروما باید سقط کنم گفتن کورتاژ ...

ای داد بیداد.چرا اینطوری میشه خدایا؟

عزیزم.انشالله به زودی زود خدا بهت یه نی نی سالم و خوشکل میده.