2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست

قبلا در شهر خودم سه بار پانکچر شدم.تخمک ها بی کیفیت .ذخیره بین ۸ دهم تا ۱ و خورده ای متغیره هست هربار. یکبار بالاتر می‌ره یکبار پایینتر.چهارشنبه پیش دکتر عارفی نوبت داشتم برای شروع سیکل.دکتر وهابی کمکشون اومده بودن .همون روز هم پریود شده بودم .قرار بود دو روز قبل پریود بشم که نشدم بخاطر استرادیول که داده بود همون چهارشنبه شدم .وهابی سونو کردن دو تا النوا دادن .گفتن جمعه بزن گفتم ساعتش چی گفتن فرق نداره .خلاصه برای گرفتن دو تا النوا تا فردا تهران موندم بیمه یکیش رو قبول کرد یکیش هم آزاد دادم ۱۰ تومن .همون روز جواب آزمایش ایمنی انعقادی هام اومد پرولاکتین بالا بود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون پنجشنبه جمعه بود و گفتن خانم دکتر هیچ بیمارستانی نیست نتونستم پیداشون کنم برکشتم شهرم.همون روز هم در آکسون پیام دادم سوال پرسیدم که پرولاکتین بالاست آیا جمعه النواها رو بزنم یا نه جواب ندادن تا امروز .خلاصه دیروز دودل بودم کلی حرص خورم گریه کردم .کلییییی استرس.به هر دکتری در اینستا پیام میدادن گفتن خود دکترت باید تصمیم بگیره حتی به وهابی که جایگزین خانم دکتر هستن.

تا اینکه ادمین گروه دکتر عارفی و گروههای دیگه گفتن بزن پرولاکتین برای انتقال مهمه نه پانکچر .دارو بهت میده.

خلاصه دلمو به دریا زدم و ساعت ۱۲ و نیم شب زدم آمپولها رو .

حالا به نظرتون چون دیر زدم اثر می‌کنه؟؟؟؟ گفته بودن جمعه بزنم ولی دیگه آخر شب زدم 😔

بچه ها میگم لکه بینی گرفتم همراه با ترشح کاملا ابکی ک فقط لباسو خیس میکنه..مشکلی نیست؟؟؟

فقط استراحت کن،اگه دکترت در دسترس هست در جریانش بذارو آرامش داشته باش منم چهار سال پیش که باردار بودم لکه بینی زیاد داشتم،هم توو ماه دوم و یه بارم توو ماه شش یا هفت البته توو ماه شش برا این بود که فعالیت زیاد انجام داده بودم،اسباب کشی داشتم

و خدا رو شکر به خیر گذشت،فقط آرامش داشته باش و استراحت کن

شما هم انتقال انجام دادی؟

سلام خانوما من الان۱۸هفته هستم با ای وی اف ولی هنوز تهوع و استفراغ شدیدو دارم.یعنی تا کی تموم نمیشه؟ ...

سلام عزیزم.اصلا نگران نباش.این تهوع گاهی اوقات تا زایمان همراهت هست.

من خودم از هفت هفته داشتمش،اولین چیزی هم که از چشمم افتاد و حالم ازش بهم میخورد قرمه سبزی بود،از اون حتی تا بعد از زایمانم بدم میومد.نگران نباش اصلا

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
سلام عزیزم.اصلا نگران نباش.این تهوع گاهی اوقات تا زایمان همراهت هست. من خودم از هفت هفته داشتمش،اول ...

خوبی قاصدک جان؟

یه سوال،من سری قبل که انتقال داشتم روز ۱۴ سیکل انتقال دادم

اینبار تاریخ انتقالم روز بیست سیکلم بود.

من سیکلام ۲۸ روزه هستن و الان تقریبا موعد پریودمه،زیر دلم درد داره

الان نمی‌دونم باید چجوری محاسبه کنم

خوبی قاصدک جان؟ یه سوال،من سری قبل که انتقال داشتم روز ۱۴ سیکل انتقال دادم اینبار تاریخ انتقالم رو ...

مرسی عزیزم.شما خوبی؟گل پسرمون و تودلیت چطورن؟

خب براساس آخرین پریودیت محاسبه میشه دیگه.هشت روزه انتقال دادی ۲۰ روزم که گذشته میشه همون ۲۸.

سن بارداریتم که انشاالله به امیدخدا میشه از اولین روز آخرین قاعدگی+سن جنینت(دوروزه،سه روزه،پنج روزه)

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
مرسی عزیزم.شما خوبی؟گل پسرمون و تودلیت چطورن؟ خب براساس آخرین پریودیت محاسبه میشه دیگه.هشت روزه انت ...

برا این میگم که تاریخ آزمایشم دو دی هستش

یعنی ممکنه الان تستم مثبت باشه؟

خوبی عزیزم انتقالت برای کی افتاده؟

قربونت عزیزم.خودت خوبی؟

انشاالله به شرط حیات بهمن ماه. قرار بود دی باشه اما نمیتونم خانواده رو بپیچونم که نرم‌ مخصوصا که روز مادر و پدر هم هست و هر دوطرف رو باید بریم

فاطمه جان بهتری؟

آره عزیزم شکر خدا. ولی درده هست. میاد و میره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱