2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
دیگه خستع شدم..همینکه میام تو رختخواب ۵ دیقه بعدش دسشویی شدید میگیرم.. زنگ زدم شوهرم ک بیا میوه برا ...

هنوز زوده خسته شی عزیزم 😊 پس ماههای آخر چی میخوای بگی که کلا باید دم در دستشویی بخوابی؟

انشالله همه دوستامون تجربه کنند این روزها رو 😍

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام وقتتون بخیر من ای وی اف انجام دادم و الان هفته ششم هستم  یه سوال دارم نزدیکی توی هفته شش ...

خیلی دکترها میگن اشکالی نداره ولی من اصلا تا زایمانم نداشتم. ما که انقدر سخت باردار میشیم خیلی باید مواظب باشیم واقعا به پشیمانیش نمی ارزه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام بچه ها کسی تجربه pgd داشته؟ من برای برای تشخیص تالاسمی میخوام انجام بدم. هر دوتامون تالاسمی بت ...

فرقی نداره، خیلی جاها انجام میدم ، من دیدم کلینیک امید برای اینکار رفته بودند. مام هم انجام میده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
همسرمنم مورفولوژی مشکل داره. دکتر گفت چون تعدادش بالاست چیز خاصی نیست

نمیدونم ولی خوب وقتی بیشترشون مشکل داره

کجا تعداد بالا بدرد میخوره

از این تعداد هست که خرابه بعد تعداد کمی میمونه که درسته

معلوم نیست کیفیت دارن یانه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
به من ستروناکس با الونوا و hmg کارما داد بعدش روز ۷ به بعد گناه اف داد

آهان من اول منوپیور زدم انگار آب تزریق میکردم

هیچ اثر نکرد بعد سینال داد 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام به همگی  من این دفعه هم بازم  انتقالم کنسل شد نمیدونم دیگه چیکار کار کنم همه راه ها ...

خیلی پیاده روی کن  اونم سریع هر روز برو مکمل خون رسان به رحم به دکتر بگو بنویسه برات تغذیتم درس کن سبزیجات زیاد بخور

سلام نهال قشنگم خداراشکر عزیزم منم تازه تخمک کشی کردم ولی مردم وزنده شدم خدا فقط کمکمون کنه 🤲🤲 ا ...

سلام عزیز دلم خوبی؟

خدارو شکر خوشحالم برات مطمئنم جواب اون همه سختی که کشیدی رو یه جوری خدا بهت میده که لذتشو میبری خواهری

چرا اذیت شدی برای تخمک کشی؟ الان حالت خوبه؟ انتقال کی میشه انشالله؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام.من امروز ۸ روزه انتقال دادم.صبح یکم ترشح قهوه ای داشتم و الان دیگه نیست.اونایی ک تجربه دارن کمک ...

به به مبارکههههه 

لک لانه گزینیه عزیزم گوارای وجودت 

استراحت کن حالشو ببر

سلام بچه ها. اومدم مطب.گفتن قلبش تشکیل شده.. امپول روگام برام نوشتن..نمیدونم برا چی... الان دنبال ...

الحمدلله مبارکا باشههه عزیزم انشالله که روزای بارداری خوبی داشته باشی و صحیح و سلامت بغلش کنی