2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
خب دکتر ایمونو که اونروز رفتم پیشش برا دوماه دیگه برام آزمایش بنویسه که سطح آنتی بادیم رو ببینه در چ ...

سلام عزیزم بارداریت گوارای وجودت، ساره جان اهواز هستید؟ ایمونو پیش کی میرید ؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم ها

سیکل پانکچر هستم سه شنبه ساعت ۶/۵ صبح وقت پانکچر دارم 

بعدش درد ناکه؟ چرا از روز بعدش صبحها تا ۵ روز بهم امپول زیر جلدی گلوناریلکس داده؟ 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
هم بی بی چک هم ازمایش عزیزم😍

الهی شکرت مبااااارکه عزیزم ❣️🌱

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
خداروشکر نفس خدا خودش نگهدارش نگران نباش پس تازه رفتی تو ۶ هفته  برای آخر هفته یا اول هفته آ ...

۲۷موقعم بوده مرسی عزیزدلم 😍😍😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
وااای خیلی خوشحال شدم نیاز جون، مبارکت باشه. انشالله به سلامتی بدنیا بیاد 😍😍😍 بتات چند بود؟ کی فه ...

مرسی عزیزدلم بتام‌معمولی بود بالاتر از ۲۰۰بود معمولی بود ازمایش ولی بی بی چک پررنگ پرنگ

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
وااای خیلی خوشحال شدم نیاز جون، مبارکت باشه. انشالله به سلامتی بدنیا بیاد 😍😍😍 بتات چند بود؟ کی فه ...

تقریبا چندروز بعد ازموقعم الانم ۸روز از موعدم گذشته

چقدر خوشحال شدم براتون 😍 ان شاالله به سلامتی بقیه ماهها رو طی کنی ...چه حس قشنگی 😍😍 

مرسی قربونت دستت درد نکنه عزیزم😍😍😍😍😍خیلی قشنگه ایشالا قسمت خودت عزیزم

سلام خانم ها سیکل پانکچر هستم سه شنبه ساعت ۶/۵ صبح وقت پانکچر دارم  بعدش درد ناکه؟ چرا از روز ...

سلام گلم انشاءلله به سلامتی

نه عزیزم چه دردی اصلا هیچی متوجه نمیشی

مثل معاینست

برای هرکسی فرق میکنه به نوع درمان پزشکش و کمبودایی که تو بدنش و دکتر تشخیص میده که چی باید تجویز کنه

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
تبریک میگم وای خیلی خوشحال شدم 😍❤️ نتیجه صبرت گوارای وجودت 

فدایه تو قربونت ایشالا قسمت همتون بزودی😍😍😍😍

بچه فک کنم منو یادتون باشه ای وی اف کردم ایوای کردم منفی شدم ۹سال نازایی داشتم چندروزه فهمیدم باردار ...

خدارو شکر چه خبر خوبی با هر بار شنیدن بارداریه بچه ها کلی امیدوار میشم 

واقعا خوشحالم که خدا برات جبران کرد سختی هایی که کشیدی رو

انشالله به سلامتی بغلش کنی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام عزیز دلم خوبی؟ خدارو شکر خوشحالم برات مطمئنم جواب اون همه سختی که کشیدی رو یه جوری خدا بهت مید ...

سلام مهربون

ممنونم از دعای قشنگت.الهی انتقال خودتم این بار بشه بارداری سالم 

دوز داروهام زیاد بود ی روز قبل از تخمک کشی حالم بد شد آخر شب بستری شدم اول وقت تخمک کشی شدم تا روز بعدش بستری بودم

تا پای مرگ رفتم.الانم هر روز آمپول میزنم و قرص میخورم پلاکت خونم رفت بالا.خدارا شکر گذشت

انتقالم افتاد دوماه بعد نهال جان