2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684516 پست
سلام نیاز عزیزم😭 واقعا نمیدونم چی بگم خیلی برات خوشحالم ان شا الله سالم بغلش کنی🤩

سلام قربونت ممنون خاهرم مهتاب جون با دله پاکت برام دعا کن خیلی محتاجم به دعا😭

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم اره یادم مبارکت باشه😍😍🥳🥳 خدارو شکر 🥺🥺  ببین نیاز جان از روز اول پریود قبلیت ...

ممنون خاهره خوبم من ۲۷باید میشدم دیگه نشدم خاهر😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام عزیزم اره یادم مبارکت باشه😍😍🥳🥳 خدارو شکر 🥺🥺  ببین نیاز جان از روز اول پریود قبلیت ...

هم بی بی چک هم ازمایش عزیزم😍

هم بی بی چک هم ازمایش عزیزم😍

خداروشکر نفس

خدا خودش نگهدارش نگران نباش

پس تازه رفتی تو ۶ هفته 

برای آخر هفته یا اول هفته آینده نوبت بگیر

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام بچه ها. اومدم مطب.گفتن قلبش تشکیل شده.. امپول روگام برام نوشتن..نمیدونم برا چی... الان دنبال ...

خیلییی خوشحالم کردی♥️

مبارکت باشه💞💞💞

الهی به خوبی این چند ماه رو سپری میکنی و هر دفعه خوش خبر میای

اخی، انشاالله موفق باشی اگه جنین بازم داری خراش نده ولکن زرنانی به من گفت  نیاز نداری خراش دوبا ...

میگم آناشید داروهای زرنانی هم استفاده میکنی؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه فک کنم منو یادتون باشه ای وی اف کردم ایوای کردم منفی شدم ۹سال نازایی داشتم چندروزه فهمیدم باردار ...

وااای خیلی خوشحال شدم نیاز جون، مبارکت باشه. انشالله به سلامتی بدنیا بیاد 😍😍😍 بتات چند بود؟ کی فهمیدی؟ ❤️❤️❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
Mamnun  Akhe man ta hala kharash nadadam ke  Ba in hal bazam nadam

ع نداشتی منفکردم پنج ماه پیش خراش داشتی، برا همون گفتم نه انجام بده پس 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بچه فک کنم منو یادتون باشه ای وی اف کردم ایوای کردم منفی شدم ۹سال نازایی داشتم چندروزه فهمیدم باردار ...

چقدر خوشحال شدم براتون 😍 ان شاالله به سلامتی بقیه ماهها رو طی کنی ...چه حس قشنگی 😍😍 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
آناشید جان خیلی ناراحت شدم از این اتفاق امیدوارم خیلی زود خدا برات جبران کنه و مطمئنم همینطور میشه ...

قوبونت برم نهال جون همچنین خودت،  باشه میپرسم ببنم چیمیگه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

عزیزمم خداروشکر

میگم آناشید داروهای زرنانی هم استفاده میکنی؟؟

نه فروتن گفت نمیخاد نگرفتم دیگه. چیزخاضیم نداد اخه یه چیزی مثل متفورمین.  یه چیزیم مثل امگا 

📍📍📍📍📍خانوما من الان شب سوم پریودم و باید داروهای انتقالو که فعلا فرتیل cm، استرادیول و آ.س. آ هستند شروع کنم. معمولا شب سوم دیگه خون ریزیم قطع میشد نهایت تا روز ۵ لکه بینی داشتم و تمام. اما الان چون هیسترو شدم هنوز پریود سنگین و  روان دارم. به نظرتون صبر کنم خون ریزی کامل قطع بشه و بعد آ.س.آ رو شروع کنم ؟ یا ربطی نداره؟ مطب دکترم تلفن‌جواب نمیدن راهشم دوره برم بپرسم. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔