2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
منم شیاف استفاده میکنم.ولی بعد استفاده انگار همش آب میشه و خارج میشه.اشکال نداره؟

ظاهرا همه همینطورن طبیعیه

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب در روز چند بار میرم دستشویی و بعد چند بار چربی پاک میشه اینهمه سختی کشیدیم این چرب بودن هم روش😂 ...

😂😂 بابا بیخیال دیگه عادت کنیم ب این همه قاراشمیشا ب من باشه حامله شم فقط شیاف هم میخورم😜😂

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
سلام عزیزم قربونت خداروشکر بهترم بچها که واقعا منم دست تنهام خیلی سخته  من بخاطر اینکه طولانی ...

منم شیرم اینجوریه. هر کی هم میاد از چپ و راست میگه شیر خودت رو بده.

از طرفی به خاطر ضعف زایمان که توم مونده و فشاری که توی این ۳ماه روم بوده اصلا جون شیر دادن ندارم. کاش اطرافیانم میفهمیدن😢

از هر مرحله رد میشم اطرافیان یه موضوع برای گیر دادن پیدا میکنند😐

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

سلام دوستای گلم

امیدوارم همگی خوب باشید

مدت طولانی چون امکان اقدام نداشتم و بدتر استرس میگرفتم اینجا سر نزدم.

امیدوارم همه به نتایج مثبتی دست پیدا کرده باشید.

بچه ها برای دوستم یک سوال میخوام بپرسم. روز ۸ سیکلشه و داره داروی تحریک تخمک گداری استفاده میکنه ولی امروز لک بینی پیدا کرده. تجربه ای دارین؟

سلام پروانه جون خوبی عزیزم؟؟ ممنون خداروشکر والله فعلا که هیچ نرفتم دنبال انتقال تازه دارم پیاده ر ...

میفهممت عزیزم من که قبل خیلی عجول بودم به قول شما اصلا دستو دلم نمیره برایه انتقال 

انشالله خدا به داد دله زخمیمون تن خستمون جیب خالیمون برسه 

خواهر والله منم بعد از دیدن ازمایش شوهر جان فکرم درگیر دی اف ایشه تا ازمایش نده ومطمین نشم داره یا نه جنینامو انتقال نمیدم چون میگن اگه داشته باشه بی فایدس یا منفی میشه یا بگیره هم سقط میشه برام دعا کن دکتر جوابمو بده برام بنویسه

سلام عزیزم دارو از این بیشتر ؟ حتما بدنت به داروهای دیگه نیازی نداره استرادیول هم میخوری ؟ با دوفا ...

اخه شنیدم وقتی خونریزی داری باید امپول بزنی ولی دکترم برام ننوشت،

نه استرادیول رو یک ماه دکترم قطع کرده.

چه مشکلی؟

قربونت برم عزیزدلم چند روز دیگه باید برم برای ازمایش تیکرو زودتر زدم فقط برای انرژی مثبت دادن به خو ...

ای جانم

پس مطمئن باش این حرف واقعی میشه و با جواب مثبت میای دلمون شاد میشه

وقتی اینجا جواب آزمایش یه نفر مثبت میشه امید تو دل همه ی بچه های دیگه زنده میشه تو اون یه نفری که چند روز دیگه قراره با یه عدد بتای خوب حالمون رو خوب کنی مطمئنم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن