2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
منم تا یکساعت تکون نمیخورم.

منم بعد از یکساعت ببینم دسشویی چیزی دارم بلند میشم..یا اینکه ظهر یکساعت میمونم بعد بلند میشم ناهار میخورم..

چون ب دکتر گفت بعد از یکساعت بلند میشم میریزه..گفت اشکال نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها امروز اصل لکی چیزی ندیدم..برطرف شده.. همون دیروز فقط با دسمال متوجه میشدم دارم..اونم کمرنگ

نگران نباش عزیزم خدا رو شکر ک قطع شده .بارداری با این شرایط و سختی ما قطعا لک و مک ب همراه داره انشالله همشون ختم ب خیر بشن.منم دوشنبه برم بینم با امپول و چیزا ک مصرف کردم ضخامت در چ حده ک برام انتقال بدن هیییییییییی خدا پوکیدیم دیگه 

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
نگران نباش عزیزم خدا رو شکر ک قطع شده .بارداری با این شرایط و سختی ما قطعا لک و مک ب همراه داره انشا ...

اخه عزیزم..هرکس مراحل انتقالشومیگه همش یادخودم میفتم ک هروزش برام چندروز بود و انتظار میکشیدم

چشم گلم.. الانم کمکم کنید یبوست گرفتم چکار کنم.؟  موقع نماز صبح بلند شدم رفتم دسشویی سرم گیج ...

منم بعد مثبت شدنم سر دخترم ٫ ببخشید ببوست خیلی بدی گرفتم 

انقد حالم بد بود انقد به خودم فشار میاوردم که میگفتم بچم سقط میشه 

شربت ملین لاکسی ژل رو بهمراه کمپوت انجیر و گلابی خوردم 

بنظرم از دکترت بپرس بعد مصرف کن 

خداجونم شکرت       
اخه عزیزم..هرکس مراحل انتقالشومیگه همش یادخودم میفتم ک هروزش برام چندروز بود و انتظار میکشیدم

واقعا سخته بخدا روزا میشینم ب فکر کردن ک چرا اینجوری شد حکمت خدا چی بوده و هست چرا همه ی زندگیم شده قبل پریود بعد پریود داروووو انتظارررررر...... انشالله لطف خدا زود شامل حال دلمون بشه عزیزم انشالله نی نیتو ب خوشی بغل بگیری راحت بشی ازاین استرس و نگرانیا.

لعنت ب یبوست..انگار میخوام بمیرم

ماهور جان شیاف گیلیسرین استفاده کن عالیه ولی حتما از دکتر یا ماما مشورت بگیر غذا نمیتونی بخوری میوه و تنقلات هم نمیتونی بخوری بدنت کم اب نشه تکرر ادرار هم ک داری.

عذر میخوام شما بعد از استفاده از شیاف خودتون رو با چی تمیز میکنید اخه همه جا چرب میشه؟

من ژل شستشوی بانوان فیروز رو استفاده می کردم البته سحر جان گفته بودن مخصوص بارداری و شیردهی شو بگیریم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چشم گلم.. الانم کمکم کنید یبوست گرفتم چکار کنم.؟  موقع نماز صبح بلند شدم رفتم دسشویی سرم گیج ...

سلام عزیزم من از چند روز قبله انتقال شربت ملین مگنی میلک میخورم و دکترم برام نوشته ، دکتر گوارشم هم گفته هیچ تداخلی با داروهایی که مصرف میکنیم نداره 

اگه الان شدتش زیاد صبح و شب یه فنجان با اب قاطی کن بخور بعدا که معدت کار کرد روزی یه فنجانش کن

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
عذر میخوام شما بعد از استفاده از شیاف خودتون رو با چی تمیز میکنید اخه همه جا چرب میشه؟

م نوار بهداشتی میزارم.و توی مرکز بهمون گفتن فقط با آب خودتون بشویید و با دستمال خشک کنید. شستن زیاد باعث خشکی و سوزش میشه

ممنونم عزیزم انشالله که دوران بارداری رو به سلامت طی کنی و نی نی رو سلامت بغل بگیری خستگیات یه پایان ...

قربونت برم عزیزدلم چند روز دیگه باید برم برای ازمایش

تیکرو زودتر زدم فقط برای انرژی مثبت دادن به خودم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام عزیزم منم مثل شما مدام خونریزی و لک بینی دارم تقریبا هر هفته دکترم فقط روزی ۳ تا شیاف و ۴ تا دو ...

سلام عزیزم دارو از این بیشتر ؟

حتما بدنت به داروهای دیگه نیازی نداره استرادیول هم میخوری ؟

با دوفاستون مشکلی نداری؟