2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
سلام عزیزم شرمنده من دیر به دیر به سایت سر میزنم من از همون مثبت شدنم چون خونریزی داشتم انوکسا قطع ش ...

سلام سحرجان. خوبی؟ رو به راه شدی؟

بچه ها خوبن؟

شما شیر خودت رو بهشون میدی یا شیر خشک؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام سحرجان. خوبی؟ رو به راه شدی؟ بچه ها خوبن؟ شما شیر خودت رو بهشون میدی یا شیر خشک؟

سلام عزیزم قربونت خداروشکر بهترم بچها که واقعا منم دست تنهام خیلی سخته 

من بخاطر اینکه طولانی بستری بودم از اول شیرم خیلی خیلی کم شد من شیر خشک میدم شیر خودم در طول شبانه روز شاید 40 سی سی بشه شیر ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم خیلی ممنون ک پیامو جواب دادی..با پیاماتون خیلی ارامش گرفتم..مرسی از بودنتون..عجلع دارم ک شن ...

من شیاف پروژسترون که تا موقع زایمان مصرف کردم امپول هم تا هجده هفته روزی دوتا میزدم بعد از اون شد هفتگی امپول پورلوتون میزدم

سلام بچه ها من نزدیک دو ماه میشه که از عملم گذشته و هنوز پریود نشدم. یکم نگرانم. طبیعیه ینی؟ نیازه برم دکتر؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها من روز ده انتقال بتا تیتر دادم ک۱۶۲بود بنظرتون خوبه عددش یا کمه

سلام عزیزم مبارک باشه 

عالیه بنظرم 

من سر دخترم روز ۱۴ بتام دویست و خورده‌ای بود 

واسه شما برای روز ۱۰ عالیه 

خداجونم شکرت       
الان برم بیمارستان امپولامو بزنم و بیام دراز بکشم..بخدا دیگه دس ب کاری نمیزنم..اینروزها چقد کار کردم ...

اره دیگه دست به سیاه سفید نزن

فقط استراحت ، استراحت ، استراحت تازه الانم که ویارات شروع شده به بوها هم که حساسی کلا پخت و پزو هم بزار کنار بگو واست غذا درست کنن همسرت بره ازشون بگیره

خدایی تمام این چیزایی که میگمو واسه خودت تجربه کسب کن وقتی خونریزی داشتم و دکتر منو سنو کرد اولین حرفی که بهم زد میدونی چی بود

گفت وااااای حسابی هم که خونریزی کردی خودتم داری میبینی با اونهمه دارو و سختی کشیدن باردار شدی چطور دلت میاد مراقب نباشی من تا یه جایی میتونم کمکت کنم اما وقتی به فکر خودت نباشیو همکاری نکنی از دست منم کاری برنمیاد پس فقط استراحت کن

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
ممنونم عزیزم من رب خونگی خریدم گذاشتم برابعد انتقال

قربونت برم عزیزم خیلی هم عالی 👏 اره واقعا تا جایی که میتونی از مواد غذایی با چیزای ارگانیک استفاده کن یواش یواش عادت هم میکنی دیگه سمت خوراکی های مضر هم نمیری

امشب مهمونی بودم یه عالمه تنقلات رو میز بود از شیرینی خامه گرفته تا شکلات ، قند ، قهوه ، چای ، حتی دمنوش انواع نبات با طعم های مختلف شیر موز بستنی اینهمه خوراکی های خوشمزه که واقعا منی که یه زمونی عاشق این تنقلات بودم اصلا بهشون نگاه هم نکردم نه اینکه بخوام خودمو مجبور کنم نه اینطور نبود فقط چون از بس نخوردم دیگه عادت کردم هیچ میلی به سمتشون ندارم تنها چیزی که خوردم و مطمئن بودم برای سلامتیم ضرر نداره یه چای خیییلی کمرنگ که همش مسخرم میکردن این چیه😄 با خرما و آلو بخارا 

میدونی وقتی یه سری تنقلات سالم تو خونت داشته باشی شیرینی هم که باشه اصلا دلت به سمتشون نمیکشه ترجیح میدی چیزی که مفید رو بخوری . ما ادما خیلی در حق خودمون ظلم میکنیم الانم من فقط تنقلاتو مثال زدم وگرنه واسه غذا هم همینطوره 

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
اینجا هم حرف اول آخر پول میزنه ولی از کارشون خیلی راضیم امروز رفتم سونو ۱۹ تا فولیکول داشتم ولی تعدا ...

دارو چی بهت دادن؟؟

به من اول خارجی دادن روم جواب نداد البته دوزش پایین بود خودم حس کردم از همون اول

بعد سینال دادن با دوز بالا که جواب داد

تقویتی هم خوردی؟؟

به من که تقویتی ندادن

آره بابا رشد میکنه اصلا نگران این موضوع نباش بسپار به خدا

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

سلام به همگی 

من این دفعه هم بازم  انتقالم کنسل شد نمیدونم دیگه چیکار کار کنم همه راه ها رو رفتم 

اندومتر م به 9 میرسه ولی دکتر میگه تیپ رحمت خوب نیست سه خطی نیست 

دیگه کم آوردم 😥😥😥😥

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اره دیگه دست به سیاه سفید نزن فقط استراحت ، استراحت ، استراحت تازه الانم که ویارات شروع شده به بوها ...

چشم گلم..

الانم کمکم کنید یبوست گرفتم چکار کنم.؟ 

موقع نماز صبح بلند شدم رفتم دسشویی سرم گیج رفت بدن عرق میکرد و سرد میشد مال یبوسته..

درجا اومدم بیرون و تو حیاط دراز کشیدم تا چنددیقع..

شوهرمو صدا زدم گفتم ملین بیار..

این روزهای بزور چندلقمه نون میخوردم با غذاها..

نمیدونم الان چکار کنم تا بلند میشم حالم بد میشه..

چی بخورم ک سریع عمل کنه؟ 

تو این شش هفته مشکلی نی ملین میخورم؟ مث شربتای معدع ست

سلام به همگی  من این دفعه هم بازم  انتقالم کنسل شد نمیدونم دیگه چیکار کار کنم همه راه ها ...

سلام گلم..بخدا این راه کاشت سخترین و عجیبترین راهه..عزیز دلم واقعا میدونم چقد ناراحتی منم ناراحت شدم..

ببین چ روشهایی برا درمان سه خطی شدن رحمت وجود داره