2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
اینطور که من شنیدم اولین جلسه سونو یک ماه بعد از انتقاله. که ساک و.. دیده میشه. قبلش زوده و ریسکه چو ...

من شنبه  چهارم نوبت سونو دارم..

دقیقا ۴ ابان هم انتقال دادم..

پیش خودم گفتم یعنی ممکنه هم سونو قلب باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینطور که من شنیدم اولین جلسه سونو یک ماه بعد از انتقاله. که ساک و.. دیده میشه. قبلش زوده و ریسکه چو ...

روزی دوتا شیاف میزنم و یدونه امپول پروژسترون...

مگه اینا میذارن لکه بینی بگیرم😄

علایمم درد پریودی و خارش نوک سینه و درد اومدن سینه هامه

من فقط روز عمل و فرداش  یعنی دیروز خون ریزی داشتم. الان لکه بینی هم قطع شده . می تونم داروهامو ...

نه عزیزم چیزی ننوشته بود فقط من داخل رحمم یه مایع آبکی بود که دکتر بهم آزیترو و سفکسیم ۴۰۰ داد دو هفته خوردم تا برطرف بشه اره عزیزم سر موعدت برو و اگه قراره چند روز دیگه پریود بشی همون تایم قرصاتو قطع کنو برو

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
فزتیل سی ام خونرسانی به رحم کمک میکنه و مخاط رحمی رو برایه باروری بهتر میکنه فکر نکنم رو بالا رفتن ز ...

ممنونم گلم حالا صبرمیکنم برم‌مرکز اگ ندادن خودم‌میخرم .من روز الان ۲۸روز از سیکل دومم هستم ولی پریود نشدم سیکلهامم حداکثر۲۵روزه هستش نمیدونم چرا عقب افتاده

ممنونم گلم حالا صبرمیکنم برم‌مرکز اگ ندادن خودم‌میخرم .من روز الان ۲۸روز از سیکل دومم هستم ولی پریود ...

دومین پریور بعد تخمک کشی معممولا سره موقع نمیاد عقب جلو میوفته خواهر اون همه داروی هورمونی کمی بدنو به هم میریزه عزیزم انشاللله خدا به دادمون برسه خدا به هممون یه نگاه بندازه

سلام  ببخشد خواستم بپرسم کجا انجام دادین؟ بعد هزینش چقدر شد بیمه قبول کرد

سلام عزیزم بیمارستان آره با بیمه بود اگه میخواستم توی خود مرکز ناباروری انجام بدم باید هزینه میدادم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
روزی دوتا شیاف میزنم و یدونه امپول پروژسترون... مگه اینا میذارن لکه بینی بگیرم😄 علایمم درد پریودی ...

سلام ماهور جان خوبی عزیزم . راستش قلب جنین از هفته پنجم ، ششم بارداری شروع به زدن میکنه اما دکترا میگن هفته هشتم به بالا بیاین برای شنیدن صدای ضربان قلب . معمولا در هفته پنجم و ششم احتمال خونریزی زیاده به خاطره همین باید بیشتر استراحت کنیم ، دفعه پیش تو همین تایم خودمو سرما دادم رفتم حمام بدون اینکه موهامو خشک کنم زیر کولر بودمو هندونه خوردم بلافاصله بدنم واکنش نشون داد و به خونریزی افتادم . حتی آمپول و شیافا هم کارساز نبود عزیزم الان خیلی تایم حساسیه بیشتر باید استراحت کنی

بچهها یه نیکاد اینجا بود رویان میرفت،  ضخامتش بالا نمیرفت کسی ازش خبر داره؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام خانما خوب هستید زینبی جون هنوز اینجا فعالیت دارند؟

نه خیلیمدت نیست اونم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
با یه اتفاق خیر خداروشکر. توی دی ماه یه مراسمی هست که هیچ جوره نمیتونم بپیچونم و نرم.حضورم ضروری هست ...

زاج نزار به نظرم یه هو چیزی نشه 

اکه تاحالا هیسترو نکرده بودی احتمال حاملگی طبیعی هم هست برات