2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
فزتیل سی ام خونرسانی به رحم کمک میکنه و مخاط رحمی رو برایه باروری بهتر میکنه فکر نکنم رو بالا رفتن ز ...

خوب وقتی خونرسانی بهتر میشه، ضخامت هم بهتر بالا میره. دکتر به من گفت برای بالا رفتن ضخامت و شانس بیشتر مثبت شدن بخورم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نمیدونم عزیزم من فکر کردم انتقال ندادی هنوز

انتقال ندادم 

منظورم اینه که داروهام اینا هستن برای وقتی که انتقال بدم 

من آبان ماه پانکچر شدم ولی چون هایپر شدم گفتن دو تا پریودی بعد برم برای انتقال 

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم شهرستانم از دکتر یه نامه تزریق میگرفتی برو اورژانس بیمارستان بهت تزریق میکنن

سلام سحر جان خوبی عزیزم؟ من یه سوال داشتم شما پردنیزلون،استرادیول،انوکسا و پروژسترون رو تا هفته چندم مصرف کردین؟

انتقال ندادم  منظورم اینه که داروهام اینا هستن برای وقتی که انتقال بدم  من آبان ماه پانک ...

پس بخور عزیزم

اینایی که اینجا دوستان میگن خوبه

فقط یکی از دوستان گفت پردنیزلون رو میخوری قبل و بعدش دارو نخور ظاهرا با یه سری چیزا تداخل داره.

واینکه شما از الان داری انوکسا تزریق میکنی یعنی مشکل انعقادی داری و خونت غلیظ. به نظرم انار هم زیاد بخور 

پس بخور عزیزم اینایی که اینجا دوستان میگن خوبه فقط یکی از دوستان گفت پردنیزلون رو میخوری قبل و بعد ...

عزیزم الان فقط کوالی فول و آسپرین و ب کمپلکس مصرف می‌کنم 

اون داروهایی که گفتن برای زمانی هست که قراره انتقال بدم 

ممنون آره دکترم گفت غلظت خونم شدیده 😪

خداجونم شکرت       

بچه ها من ماه پیش سر خود اسپرین خوردم یه ورق باردارشدم  میتونم بازم بخورم سر خود؟  کسی ازازمایش انعقادی سر درمیاره؟  فاکتورش چیه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلاااام مهدیه جون خوبی جانم😍 انشالله بسلامتی فارغ بشی عزیزدلم

سلام فاطمه دوست داشتنی، خوبی عزیزم؟

الهی شکر خوبم❣️

ممنون عزیزدلم، الهی ب زودی روزیه تو و همه دوستای صبورم تو این تاپیک🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام عزیزم .شکر خدا منم خوبم .جنسیت نی نی مون چی هست ؟ فعلا که انقدر درگیر چیزای جور واجور هستم نتون ...

همیشه خبر سلامتی و خوبی بشنوم ازت❣️

پسره خاله جون

ان شاءالله خدا گره های زندگیتو با لطف خودش باز کنه و ب زودی ب خواسته قلبت برسی و چراغ خونتون بدون دارو و سیکل جدید روشن بشه🤲🏻

از صمیم قلبم بهترینهارو برات می خوام سمیه نازنینم🌷

الهی ب زودی بیای و خوشحالمون کنی

الحمدلله ان شا الله رویای شیرین مادرشدن به زودی قسمت همه بچه های تاپیک بشه

ممنون عزیزدلم🌹

الهی آمین 

ان شاءالله همه دوستای صبور و مهربونم ب زودی این روزا رو تجربه کنن و از لحظه لحظه بارداریشون لذت ببرن🤲🏻

خدا خودش بهتر می دونه ک من هنوزم باورم نمیشه😭

هنوز اجازه ندادم ب فامیل چیزی بگن فقط خانواده ها خبر دارن

از خدا می خوام همه بارداری بی دردسری و بگذرونن و با همه وجودشون بی استرس لذت ببرن از این معجزه🤲🏻

عزیزم الان فقط کوالی فول و آسپرین و ب کمپلکس مصرف می‌کنم  اون داروهایی که گفتن برای زمانی هست ...

هرجور خودت میدونی عزیزم

ولی حداقل باید ۲ماه مکمل مصرف کرد

من قرار بود دی انتقال بدم ازنیمه مهر شروع کردم که حالا افتاد بهمن 

هرجور خودت میدونی عزیزم ولی حداقل باید ۲ماه مکمل مصرف کرد من قرار بود دی انتقال بدم ازنیمه مهر شرو ...

چرا عقب افتاد عزیزم ؟ 

میشه بگی چه مکمل هایی مصرف میکنی ؟

خداجونم شکرت       
چرا عقب افتاد عزیزم ؟  میشه بگی چه مکمل هایی مصرف میکنی ؟

با یه اتفاق خیر خداروشکر. توی دی ماه یه مراسمی هست که هیچ جوره نمیتونم بپیچونم و نرم.حضورم ضروری هست .خانواده م هم خبر ندارن چیکارمیکنم.

مکمل هام ب۶. اکتی ناتال.زینک پلاس.ویتامین ای یک روز درمیان.دی. کوالی فول.کیوتن قرمز.آسپرین.

فرتیل سی ام‌هم‌ یه دوره خوردم.میخوام دوباره بخرم با ال ارژنین اگر درست گفته باشم اضافه کنم.

رحمت رو گرم کن.

این دوره عادت بشم میخوام پیاز درمانی کنم و از زاج هماستقاده کنم به همراه بادکش و فیزیوتراپی رحم برای خونرسانی بهتر