2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
سلام خانوما صبحتون به خیر. من دیروز بلاخره عمل هیستروسکوپی و خراش اندومتر انجام دادم. عمل راحتی بود ...

سلام عزیزم نگران نباش منم بعد از عمل هیسترو خونریزی داشتم اول مقدارش کم بود بعد از یکی دو روز پریودی اومد که حدودا سه روز خونریزی داشتم . من چون با قرص پریود میشم داروهامو قطع نکردم تا روز موعد اصلیم پریود بشم و همینطورم شد ۲۶ مهر هیسترو انجام دادم و ۸ آبان پریود شدم روز دوم سیکلم رفتم سنو 

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
با یه اتفاق خیر خداروشکر. توی دی ماه یه مراسمی هست که هیچ جوره نمیتونم بپیچونم و نرم.حضورم ضروری هست ...

خب خداروشکر عزیزم انشالله بسلامتی 

منم خانواده ام در جریان نیستن فقط خواهرم میدونه 

من یه دختر دو ساله هم دارم که اونم با میکرو باردار شده بودم 

این ماه پریود شم میرم سونو احتمال میدم کیست داشته باشم 

من شکم و رحمم خیلی سرده 

برای گرم شدنش از کیسه آب گرم و سیاه دونه کمک میگیرم

الان سرچ کردم دیدم ویتامین ای و آسپرین تداخل دارویی داره 

شما استفاده کردی مشکلی پیش نیومد ؟

خداجونم شکرت       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوما صبحتون به خیر. من دیروز بلاخره عمل هیستروسکوپی و خراش اندومتر انجام دادم. عمل راحتی بود ...

سلام عزیزم انشالله سبب خیر بشه درصد موفقیتو بالا میبره عزیزم این لک بینی طبیعیه من تا پریودی داشتم گاهی قطع میشد باز میومد هر وقت خونت زیاد شد دیگه پریودی معلومه 

میگن پلیپ باعث منفی شدن و نازایی میشه نمیزاره جنین لانه گزینی کنه ولی سپتومو نمیدونم وبرایه من متاسفانه برگشت باز 

سلام عزیزم خوبی؟میگم شما بودی که با ثمین در ارتباط بودی ؟ازش خبر داری؟

سلام عزیزم قربونت 🤍

آخرین خبری ک ازش دارم واسه دوماه پیشه 🤭

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الحمدلله ما خوبیم چقدر این آقایون ناز دارن خدایی اون داروها مگه چقدره که خوردنش اینقدر سخته سه تا ...

😄😄 این روش رو هم امتحان کنم ببینم میخوره !!

بهونه میاره میگه با معدم نمی‌سازه😐 فقط میخواد نخوره ها

دیشب نمیدونم بحث چی شد ک حرفبچه اومد وسط

میگه ما تلاشمون رو کردیم قیافه ی من 😐🫠 دیگه پیگیرش نمیشیم بچه چیه ://////

نمیدونم خورده یا ن یادم نیس اسمشم اشنا نیست واسم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام فاطمه دوست داشتنی، خوبی عزیزم؟ الهی شکر خوبم❣️ ممنون عزیزدلم، الهی ب زودی روزیه تو و همه دوست ...

😍😍 ممنون مهربونم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم نگران نباش منم بعد از عمل هیسترو خونریزی داشتم اول مقدارش کم بود بعد از یکی دو روز پریودی ...

من فقط روز عمل و فرداش  یعنی دیروز خون ریزی داشتم. الان لکه بینی هم قطع شده . می تونم داروهامو قطع کنم‌ موعد خودم پریود شم ؟ ۴ روز دیگه است. میخواستم پروژسترون ها رو قطع کنم و فقط ازیترومایسین رو بخورم.

راستی عزیزم تو هیسترو شما مورد خاصی نبود؟ برای من زده چندین لایه سپتوم‌ مشاهده شد!!😐

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام عزیزم انشالله سبب خیر بشه درصد موفقیتو بالا میبره عزیزم این لک بینی طبیعیه من تا پریودی داشتم گ ...

ممنونم عزیزم خودمم امیدوار شدم خراشم دادن برام. یعنی شما سپتوم داشتی برگشت؟ می گن علت نازایی نیست احتمال سقط بالا میره. برای من تخلیه شده ولی ذهنمو درگیر کرده☹

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

دکتر ک بم گفت دوهفته بعد از تستت بیا.یعنی فقط سونو ساک میشم یا بنظرتون برا قلب منظورشون بود؟

اینطور که من شنیدم اولین جلسه سونو یک ماه بعد از انتقاله. که ساک و.. دیده میشه. قبلش زوده و ریسکه چون اولین سونو واژیناله. و ده روز بعدش سونوی قلبه.

می تونی خودت بشمری و ۷ یا ۸ هفته بری برای قلب البته اگه لکه بینی نداری.

سلام عزیزم نگران نباش منم بعد از عمل هیسترو خونریزی داشتم اول مقدارش کم بود بعد از یکی دو روز پریودی ...

سلام  ببخشد خواستم بپرسم کجا انجام دادین؟ بعد هزینش چقدر شد بیمه قبول کرد