2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توی ۳۱ هفته م قریونت برم🥰 ان شاءالله‌، ممنونم ازت بابت انرژی مثبت و دعای قشنگت❤️

الحمدلله

ان شا الله رویای شیرین مادرشدن به زودی قسمت همه بچه های تاپیک بشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عشق قشنگم😍 خوبم عزیزم ، خداروشکر راستش دیگه لک ندیدم ، اولش ک لک دیدم خوشحال شدم که نکنه بار ...

الحمدلله ما خوبیم

چقدر این آقایون ناز دارن

خدایی اون داروها مگه چقدره که خوردنش اینقدر سخته سه تا دارو هر کدوم اندازه فندق و نوک قاشق

کپسول خالی بگیر از داروها پر کن که اصلا طعمش رو نچشه🫥😵‍💫🙊

البته اگر کلا نخوادبخوره نمیخوره 

قبلا اسپریژن خورده؟

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
برایه خونرسانی رحم خوبه ولی من انتقال منفی مم خوردم به نظرم بیشتر جنینو رحم مهمه

پروانه جان من الان سلن پلاس.فولیک اسید.ویتامین سی.و ویتامین ای و اکتی ناتال که یه روز درمیون این دوتارو میخورم.و یه مدل آهن برا کم خونیم و قرص تیروئد و ویتامین دی.بتظرت فرتیل هم بخورم؟میترسم هنوز نمیدونم ضخامت رحمم چه اوضاعی داره سرخود بخورم بد باشه.

آهان من فکر کردم همسرتون با اطرج ویزیت شد،شما هم باهاش رفتید پیش دکتر؟نظر دکتر علیرضایی چی بود؟نگفت ...

من خودم نرفتم داخل خواستم ازمایششو داد بره گفتش که این ازمایش ها ایمنی و انعقادی و کاریو تایپو بده ببینیم مشکل کجاست خودشم تعجب میکرد وهیچ کدومم مشکل نداشت گفت عکس رنگی ولوله ی هیدرو اونم نداشتم خراشو پرندزولون اونم مصرف میکردم گفت انوکسا و ااس ا گفتم اونم مصرف کردم اخر سر اونم گفت شانسیه و خودم فکر میکنم شوهرم احتمالا دی اف ای داره و دلیلش اون باشه و ببینم میره انجام بده که وگر داشته باشه انتقال این جنینامم بی فایدس

سلام پروانه جان خوبی؟ به سلامتی رفتی مام انشاالله برات نتیجه بخش باشه میخوای از اول شروع کنی و تخ ...

عزیز دلم قبل تخمک کشیم رفته بودم مام پشیمون شدیم تشکیل پروندم دادم همه چیم تکمیل شد ولی شوهرم گفت باز بریم ابن سینا والانم دیگه شوهر جان نمیاد مام گیر داده به این جنینا ولی اگه مشکلی تو ازمایشش باشه قید ابن سینارو میزنم 

پروانه جان من الان سلن پلاس.فولیک اسید.ویتامین سی.و ویتامین ای و اکتی ناتال که یه روز درمیون این دوت ...

فزتیل سی ام خونرسانی به رحم کمک میکنه و مخاط رحمی رو برایه باروری بهتر میکنه فکر نکنم رو بالا رفتن زخامت تاثیر داشته باشه بازم از دوستانم مشورت بگیر من که تو سر خود مصرف کردن داروها استاد شدم و واللله بیشترین امار اینجا متعلق به منه😁😁😁😁😁

من روز هشت انتقال بودم صبح دیگ میرم روز نه بی بی چکام هاله داره اما پر رنگ نیس استرس دارم همش

عزیزم کم رکگ و پررنگ بودن ملاک نیست زمان هاله مهمه زیر دو سه دقیقه بیوفته چون بیبی چکا متفاوتن بعد علظت ادرار و اینام روی کمرنگو پررنگی تاثیر داره اب زیاد خوردن 

اگه زود روشن میشه پس مبارکت باشه

عزیزم کم رکگ و پررنگ بودن ملاک نیست زمان هاله مهمه زیر دو سه دقیقه بیوفته چون بیبی چکا متفاوتن بعد ع ...

همه بی بی چکام سریع خط انداخت یعنی داشت ببخشید خط ادار میرفت بالا خطو انداخت و حتی لازم نشد صبر کنم اما پر رنگ پررنگ نیست 

همه بی بی چکام سریع خط انداخت یعنی داشت ببخشید خط ادار میرفت بالا خطو انداخت و حتی لازم نشد صبر کنم ...

عزیزم به من میگن سلطان بیبی چک این تاپک مرررررگ من برو حالشو ببر خودتو نینیرو با این فکرا اذیت نکن گناه داره والله