2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
همه بی بی چکام سریع خط انداخت یعنی داشت ببخشید خط ادار میرفت بالا خطو انداخت و حتی لازم نشد صبر کنم ...

مبارکت باشه حس ناب مادرانگی کجا بودی شما از خودتون مشکلتون دکترتون میشه کمی اگه حوصله داشتی بگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکت باشه حس ناب مادرانگی کجا بودی شما از خودتون مشکلتون دکترتون میشه کمی اگه حوصله داشتی بگی

چرا حوصله نداشته باشم اونم برا شما ک جوابمو انقدر با دقت دادین من ده ساله کنارایی دارم بیستو س سالگی دوتا انتقال داشتم ی مثبت ک ب ثلب نرسید یکی دیگ ک شد پسرم الان برا بچه دوم اقدام کردم شیرارم پیش دکتر شمالی عزیزم خودم اندومتریوز دارم شوهرم اسپرمش ضعیف

همون ۱۴ الان بتا پایینه فقط بیشتر استرس میگیری هی باید تکرار کنی ولی اصلا شک نکن بارداری

مرسی از شما الانم استرس بالا نرفتن بتارو دارم یا افتش رو چون بارداری اول سابقشو دارم متاسقانه

چرا حوصله نداشته باشم اونم برا شما ک جوابمو انقدر با دقت دادین من ده ساله کنارایی دارم بیستو س سالگی ...

مبارکت باشه انشالله خدا برات نگه  داره 

اخ از این مشکل اسپرم منم شووهرم حرکت آ صفره بی هم ۳۰ و مورفوژیش ۲ سقط داشتم تو ۷ هفته حالا خودم دارم اصرار میکنم راضیش کنم بره ازمایش دی اف ای بده احساس میکنم داره و دلیل سقطمم این باشه

مرسی از شما الانم استرس بالا نرفتن بتارو دارم یا افتش رو چون بارداری اول سابقشو دارم متاسقانه

استرس نداشته باش خواهر فقط داروهاتو سره یاعت مصرف کن خدا بزرگه شما شکر خدا بارداری سالمی داشتید پس بد به دلت راه نده البته میدونم سخته ولی واقعا استرس از همه چی مضر تره

مبارکت باشه انشالله خدا برات نگه  داره  اخ از این مشکل اسپرم منم شووهرم حرکت آ صفره بی هم ...

اره میتونه از دی اف ا باشه سقط خیلی درد اوره لعنتی انشالله ی بارداری سالم داشته باشین ک تهش نی نیتون بغل کنید

من خودم نرفتم داخل خواستم ازمایششو داد بره گفتش که این ازمایش ها ایمنی و انعقادی و کاریو تایپو بده ب ...

به نظر منم شانسیه .ولی خوب باید این رو هم در نظر داشته باشی که شانس تعیین جنسیت یه مقدار کمتره .من یه خانم دیدم که با آی وی اف باردار نشده بود ولی یکی دوماه بعدش با آ یو آی نتیجه گرفت .(تعیین جنسیت بود)

سونو هم شدی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیز دلم قبل تخمک کشیم رفته بودم مام پشیمون شدیم تشکیل پروندم دادم همه چیم تکمیل شد ولی شوهرم گفت با ...

انشاالله مشکلی نیست و همینا رو اناقال میدی مثبت میشی

دوتا گل پسر میان بغلت

مبارکت باشه انشالله خدا برات نگه  داره  اخ از این مشکل اسپرم منم شووهرم حرکت آ صفره بی هم ...

آخه چرا مردا اینطورن ،بگو یه آزمایش بدید چی میشه 

به خدا اگر مراحلی که ما طی میکردیم برای آقایون بود .فکر کنم به زور یه مرحله انتقال میدادن

انشالله که دی آف آی مشکلی نداره و اینبار دلت شاد میشه 

شما هم مثل من خیلی وقته که منتظری و پیگیر درمان هستی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
یه آزمایش ب۱۲ بده اگر پایین بود هفته ای یه دونه تزریق کن. ب۶ هم بخور.کیوتن هم بخور.ویتامین ای. دی ح ...

دکتر انعقادی بهم روزی یدونه قرص ب کمپلکس تجویز کرده 

من بعد انتقال روزی یکی آسپرین و آنوکساپارین و پردنیزولون دارم 

کیوتن و ویتامین ای میشه بدون تجویز دکتر مصرف کرد ؟ تداخل دارویی نداره؟

خداجونم شکرت       
به نظر منم شانسیه .ولی خوب باید این رو هم در نظر داشته باشی که شانس تعیین جنسیت یه مقدار کمتره .من ی ...

بله دکتر جلسه ی اول سنو کرو برایه زخیره معمولا ازمایش زخیره نمینویس تشخیصشون از روی سنو هست 

سلام خانوما صبحتون به خیر.

من دیروز بلاخره عمل هیستروسکوپی و خراش اندومتر انجام دادم. عمل راحتی بود و با بیهوشی کامل. بعد از عمل دکترم رو ندیدم ولی تو برگه ترخیصم زده که متاسفانه سپتوم داشتم و با متروپلاستی برام برداشتنشون. یعنی علت نازایی من این بوده؟ خیلی سرچ کردم یک اختلال مادرزادیه. کسی اینطور بوده؟ ممکنه برگرده؟ بعدش خون ریزی داشتم معذرت میخوام حالت خونابه توی ادرار دیدم. الان  خون ریزی لخته ایی مثل پریود دارم و تیره تر.

ولی  ۵ روز به موعدم مونده. نمی دونم سر وقت میشم باز یا همینه؟ اخه روز دوم باید سونو بشم برای سیکل انتقال.

گیج شدم 😇 داروهایی که بهم دادن تاالان خونریزی رو قطع نکرده. 😕

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔