2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
[QUOTE=317976919]والا دکتر ایمنی هم رفتم چندتا ازنایش توشتن رفتم گفتن مشکلی نیست الانم که غدد رفتم ن ...

مجبورم اعتماد کنم دکتر غدد و ایمنی هردو نمیدونن من بچه دارم فقط گفتم‌میرم ای وی اف 

پریود شدی همون ماه برات انتقال میدن هزینش چقدر بود البته بدونه بیمه

هنوز نرفتم ولی گفتن یه ده میلیونی همراهت باشه خراشم دارم گفت چون خراشم داری بیمه قبول نمیکنه هیسترو را

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم هفته چندمی؟ الهی این دوران باقیمونده رو به سلامتی طی کنی و نی نی تو صحیح و سالم بغل کنی ...

توی ۳۱ هفته م

قریونت برم🥰

ان شاءالله‌، ممنونم ازت بابت انرژی مثبت و دعای قشنگت❤️

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام خوبی عزیزم ..ان شاالله این مدت باقیمانده رو به سلامتی بگذرونید و صحیح و سلامت نی نی قشنگتون رو ...

سلام سمیه‌جون، خوبی عزیزم؟

قربونت برم من، ان شاءالله از دعای شما دوستای مهربونم🤩

خودت چطوری؟

قرار بود نیمه دوم سال بری برای انتقالت

ان شاءالله ک خوش خبر‌باشی برامون نازنینم😍

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
من از دو ماه قبل از انتقال میخوردم، حتما پیتامین ای، سی، دی ، ال آرزنین هم بخور. آب قلم میگرفتم از ...

ممنون عزیزم.من الان ویتامین ای. دی.زینک پلاس.اکتینیتال.کوالی فول.کیوتن قرمز.آسپرین.پرانول میخورم

ببین من داستانم خیلی طولانیه. من هیچ مشکلی نداشتم، شوهرم تعداد اسپرم و حرکتش کم بود، دی اف آی هم با ...

چه قدر سختی کشیدی  عزیزم خداروشکر که طبیعی شدی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
پس چیز خاصی نیست خودتو حساس نکن ببین اگه ادامه داره اونوقت برو دکتر

نه عزیزم ادامه دار نبود 

اونم فقط حس خودم بود که بو میدم میگم ک یکم رو اقدام حساسم حس میکنم بوش روم میمونه

لک همون یه بار بود ، دوباره رابطه داشتیم ولی لک ندیدم 😁

سر گیجمم خوب شد فقط ۳ بار اتفاق افتاد 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چه قدر سختی کشیدی  عزیزم خداروشکر که طبیعی شدی

خدا از دهنت بشنوه طبیعی باردار شم 😍😍😍 نه بابا انتقال دادم آخر. نوشتم که قبل از انتقال آخر دوبار هیسترو کردم شاید اون کمک کرد.

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
@فردایی_روشن     سلام فاطمه جان کجایی روبراهی؟ لکه بینیت خوب شد؟

سلام عشق قشنگم😍

خوبم عزیزم ، خداروشکر

راستش دیگه لک ندیدم ، اولش ک لک دیدم خوشحال شدم که نکنه باردار شدم🥹 چون هفته‌ی گذشتش اقدام داشتیم

ولی دخترا گفتن ممکنه از عفونت باشه ذوقم خوابید😂

ماه پیش ۳۰ پریود شدم 

سعیدم اون دارو هارو نمیخوره. ، فقط فعالیت بدنیشو بیشتر کرده یعنی میره باشگاه😌

گاهی لجم میگیره بهش میگم خوبه تو حاضر نیستی یه قاشق از این دارو هارو بخوری اونوقت من ...

هیچی دیگه خواهری روزا خداروشکر به خوبی میگذره😌

خودت چطوری دخملی خوبه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام مهتاب نازنینم❤️ خوبی الحمدلله؟ پیامت رو ک دیدم کلی قربون صدقه ات رفتم🤩🌹 ببخشید این‌مدت نتو ...

سلاااام مهدیه جون خوبی جانم😍

انشالله بسلامتی فارغ بشی عزیزدلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا از دهنت بشنوه طبیعی باردار شم 😍😍😍 نه بابا انتقال دادم آخر. نوشتم که قبل از انتقال آخر دوبار ه ...

عه.  با اسپرم اهدایی شدی اینجا ندارن اسپرم فقط جنین 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ال آرژنین هم حتما از دو ماه قبل از انتقال بخور

ال آرژنین رو همه میتونن مصرف کنن؟ 

منم ماه دیگه انتقال دارم 

ولی جز کوالی فول و آسپرین و ب کمپلکس چیزی نمیخورم 

میخوام فرتیل سی ام هم بخرم

خداجونم شکرت