2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
طوطیا جان ان شا الله سیکلت خوب پیش بره و نی نی هاتو بغل کنی

مرسی عزیزم مهتاب جون میشه واسم دعا کنی سه شنبه نوبت سونو دارم انشاالله ضخامتم اوکی باشه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
یکی از دوستان توی نی نی سایت tpo شون بالا بود دکتر زرنانی براشون سرم ivig تجویز کرده بودن .نمی تونین ...

والا دکتر ایمنی هم رفتم چندتا ازنایش توشتن رفتم گفتن مشکلی نیست الانم که غدد رفتم نمیدونم والا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای انتقال آنوکسا و آ.اس.آ باید استفاده کنین و فاکتورای تیروئیدتون خیلی از دکترا سرم میدن ولی یه دک ...

اس ا همینجوری من سر خود خوردم بیست تا ماه پیش سر خود بازمبخورم اشکال دارع؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
والا دکتر ایمنی هم رفتم چندتا ازنایش توشتن رفتم گفتن مشکلی نیست الانم که غدد رفتم نمیدونم والا 

ایدا جونم سلن پلاس ترکیباتش سلنیوم و روی و ویتامین ای و سی 

و چند تا دیگم داره پس نگران نباش یکیه به سلامتی وارد سزکل بشی انشالله

سلام خانمای عزیز عمل هیسترو دارم چند وقت بعدش جنیین را انتقال میدن؟؟؟ 

سلام پریود بعدیت روز دوم میری سونو ببینن رحمت برای انتقال آمادست یا نه تقریبا نزدیک به یه ماه میشه

من ۲۶ام عمل هیسترو داشتم ۸ آبان پریود شدم انتقالمم افتاد ۲۳ام

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

[QUOTE=317976919]والا دکتر ایمنی هم رفتم چندتا ازنایش توشتن رفتم گفتن مشکلی نیست الانم که غدد رفتم نمیدونم والا

چون شما دوتا بچه هم دارین شاید واقعا همینطوره ..بلاخره دکترها بهتر میدونن دیگه و ما باید اعتماد کنیم به تشخیصشون‌

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اس ا همینجوری من سر خود خوردم بیست تا ماه پیش سر خود بازمبخورم اشکال دارع؟ 

بهتر نخوری ولی اگه انعقادی مشکل داری ان شاالله به محض باردار شدنت بخورش .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم قبول باشه من لایک میکنم خجالت میکشم بگم انشاالله که همه مون نتیجه بگیریم

چرا خجالت عزیزم منم مثل شماها هستم و با تمام وجودم حس و حال تک تکتون رو درک میکنم انشاالله خدا از من رو سیاه قبول کنه و تمام منتظران این تایپیک طعم لذت بخش مادری رو بچشن

شما سقطات چند هفته بود شوهرتون سالم بود ای وی اف هم سقط میشد؟  چند سالگی باردار شدین بلاخره&nbs ...

ببین من داستانم خیلی طولانیه.

من هیچ مشکلی نداشتم، شوهرم تعداد اسپرم و حرکتش کم بود، دی اف آی هم بالا بود. 

سه بار iui کردم و نتیجه نداد ، خودمون گفتیم زودتر ivf رو شروع کنیم. 

پانکچر اول، فکر کنم ۱۰-۱۱ تا تخمک داشتم، ۷ تا جنین تشکیل شد، یکیش فقط بلاست شد. اونم زنتیک تست کردن و گفتن مشکل داره. دکتر گفت احتمالا تخمکت کیفیت نداره. چون وقتی جنین تشکیل میشه، اسپرم کار خودشو کرده و بلاست شدن به کیفیت تخمک ربط داره.

خلاصه بخوام بگم ۴ بار پانکچر کردم، دفعه های بعدش دو بار ۲۰-۲۱ تخمک داشتم که ۱۳-۱۴ تاش جنین میشد. ولی هربار یک یا دو تاش بلاست میشد. یکبار برای اینکه بفهمیم مشکل از تخمک هست یا اسپرم، اسپرم اهدایی گرفتیم. با اسپرم اهدایی هم از ۲۰ تا تخمک ۱۴ تا جنین شد و نهایتا فقط دو تا بلاست. اینجوری فهمیدیم با اینکه ظاهرا همه چیز خوبه ولی کیفیت تخمک پایینه.

ایران هم رفتم یکبار انجام دادم و با سرم مثبت شد ولی سقط شد.

آخرش هم نفهمیدم چی شد که شد. دیگه خدا خواست… سرم هم نزدم چون دکترم میگفت اصلا اازم نداری. دکترم هم گفت باید پشتکار داشته باشی و انقدر انجام بدی تا بشه

فقط دفعه آخر دو بار هیسترو کردم و دکتر چسبندگیها رو کامل خارج کرد.

اونم شاید تاثیر داشته

کلا نباید از گرفتن تخمک یا جنین اهدایی ترسید. باید همه چیز رو امتحان کرد.

خیلی از پوستان فکر میکنند مشکل از اسپرم هست و چون مشکلات تخمک ظاهرا معلوم نیست، نمیفهمن که تخمک مشکل داره. هیچکس مثل من با اسپرم اهدایی سالم امتحان نکرده.

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
شما سقطات چند هفته بود شوهرتون سالم بود ای وی اف هم سقط میشد؟  چند سالگی باردار شدین بلاخره&nbs ...

سقطهام ۵ هفته و ۶ هفته و ۷ هفته بود. همه رو با ivf بار شدم. آخرش ۳۹ سالگی باردار شدم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم من فرتیل سی ام رو یه دوره ۹۰تاش رو خوردم بعد دکترم گفت صبرکن هر وقت وارد سیکل انتقال شدی بخور ...

من از دو ماه قبل از انتقال میخوردم، حتما پیتامین ای، سی، دی ، ال آرزنین هم بخور.

آب قلم میگرفتم از دو سه هفته قبل از انتقال میخوردم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️