2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
کلا قلم عالیه ، هر چی باشه من قلم گاو گرفتم یا گوساله  با کلی سلزیجات و ادویه پختم که بو نده

من اکثر سال قلم مصرف میکنم 

همیشه بسته بندی شده دارم

چون تعیین جنسیت هستم دکتر گفت  سخت تر نتیجه میده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه.  با اسپرم اهدایی شدی اینجا ندارن اسپرم فقط جنین

با اسپرم اهدایی iui ميكنن. البته نه همه ی مراکز. معمولا تو مطب ها انجام میشه. اصفهان دکتر پژمان منش و ایزدی انجام میدن.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام سمیه‌جون، خوبی عزیزم؟ قربونت برم من، ان شاءالله از دعای شما دوستای مهربونم🤩 خودت چطوری؟ قرا ...

سلام عزیزم .شکر خدا منم خوبم .جنسیت نی نی مون چی هست ؟ فعلا که انقدر درگیر چیزای جور واجور هستم نتونستم برم و سیکل رو شروع کنم و نمیدونم کی جور بشه برم 😔 دیرم شده خیلی ...ولی حتما یه حکمتی هست که جور نمیشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عه.  با اسپرم اهدایی شدی اینجا ندارن اسپرم فقط جنین

نه آخرش با جنین خودمون شدم. اونها رو استفاده نکردم کیفیتشون bc بود. با جنین کیفیت bb انتقال دادم، ۵ روزه بلاست باردار شدم. سرم نزدم فقط پردنیزولون خوردم تا هفته ۱۴

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلام به همگی

خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله که به حرمت این دعای بزرگ حاجت هر چهل نفر برآورده بشه هر کسی دوست داره اسمش رو برام بفرسته که به نیتش بخونم انشاالله حاجت هممون برآورده بشه. انشاالله که خواسته ما با مصلحت خدا یکی باشه خدایا تنهامون نزار

۱) گندمک ۱۱   ✓
۲) آهسته    ✓
۳) فردایی _ روشن    ✓ 
۴) پاریسسس ✓
۵) مگنولیاا   ✓
۶) عبدالواحد   ✓
۷) طوطططیا    ✓
۸) اردیان۹۹(فاطمه۱۳۷۰)  ✓
۹) سهیلا_جون۱   ✓
۱۰) rose_۷۱۰ ✓
۱۱) رادیس ۱۲ ✓
۱۲) سارایییی ✓
۱۳) زهرااااباااانو ✓
۱۴)barana۳۷۲ ✓
۱۵) paridokht ۴۰۲ ✓
۱۶) joooodi ✓
۱۷) س ۱۳۶۷ ✓
۱۸) happygirls ✓
۱۹) پروانه ۲۱  ✓
۲۰) سحربانوو ۶۸ ✓
۲۱) atrin_  arsen _ atrina ✓
۲۲) aseman1baran✓
۲۳) شطرنجی✓
۲۴) مهتاب ۴۴۴ ✓
۲۵) ۵golnarges ✓
۲۶) آیدا ۱۲۸ ( مریم)  ✓
۲۷) نوشا ✓
۲۸) نازنین زهرا  ✓
۲۹) elham2428 ✓
۳۰) ninitopol ✓
۳۱) ssseffat ✓
۳۲) همهگل ✓
۳۳) یامنان  ✓
۳۴) samin 64( سمانه) ✓
۳۵) سهاستاره ✓
۳۶) زینتیار
۳۷) آوا ۶۶ آریا 
۳۸) طوطططیا
۳۹) نهال ۶۴۶۷
۴۰) merino
۴۱) favali
۴۲) shiva_ ab
۴۳) لیلا ( razleilaa )

نه آخرش با جنین خودمون شدم. اونها رو استفاده نکردم کیفیتشون bc بود. با جنین کیفیت bb انتقال داد ...

عزیزم پردنیزولون رو چند وقت قبل از انتقال شروع کردین که جواب گرفتین؟

من دوبار انتقال داشتم تو هیچ کدومش پرد جزء داروهام نبود، به کثرا خانوما میدادن تعجبم چرا برام ننوشتن؟ انتقال اولم فقط پروژسترون داشتم دومی استرادیول و ا. س. ا اضافه شد سر خود پردنیزولون  هم خوردم! از شب اول انتقال شبی یه دونه ۱. متاسفانه منفی شدم. موندم الان که ۲۰روزی به انتقال بعدیم مونده بخورم یا برم سراغ سرم. چون هر دو ایمنی رو پایین میارن که بدن پس نزنه.یه کم ایمنیم بالاست سرم هم به راحتی نمیدن. دکتر خودم که اصلا قبول نداره سرم رو باید جدا برم پیش ایمونولوژیست. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔