2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
بچه ها، درد زیر شکم دارم...دیروز یهو ایقد شکمم درد اومد و کمرم انگار نصف شد. طبیعیه؟ یعنی جنین در ح ...

اره عزیزم بیشتر استراحت کن من دفعه پیش برام پیش میامد ولی نه به این شدتی که میگی

وقتی هم که جنین رشدش متوقف شد تمام علائمم از بین رفت 

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
الهی  به زودی خوش خبر میای💖

مررررسی عزیزدلم 🙏❤️🙏🤲

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم طبیعیه حتی ممکن بعد چند روز پریود هم بشی با شدت کم و روزای کمتر فقط اگه با دارو پریود میشی ...

ممنون عزیزم. نه خودم پریود میشم. قراره انتقال جنین بدم. دکتر گفت ۲تا پریودی دیگه میتونی.

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
ممنون عزیزم. نه خودم پریود میشم. قراره انتقال جنین بدم. دکتر گفت ۲تا پریودی دیگه میتونی.

انشاءلله به سلامتی 🤲🤲❤️❤️

انشاءلله به سلامتی 🤲🤲❤️❤️

ممنون عزیزم

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
تو هم شوهرت مشکل داره؟  اره به منم گفت بتا بده دوباره اگه خارج رحمی دارو بدم

شوهرم هم مشکل داره 

مورفو کم

تحرک تقریبا کم

البته ازمایش دو‌ماه پیشش نسبت ب قبل بهتر شده. 

خودمم ذخیره کم. 

اره هم تو مطب دکتر فروتن خودش سونو کرد هم فرستادم بیرون خارج رحم چیزی نبود،  تو ای وی اف به قلب ...

عزیزم متاسفم برای شرایط پیش آمده

من چندتا دکتر رفتم که گفتن شوهرت باید دارو بخوره بعد اقدام کنی. نه اینکه اصلا نشه

دقیقا مثل همسر شما حرکت آ ۰ که گفت احتمال دخترشدن بیشتر میشه.و مورفو ۱. ولی تعدادش زیاد

فقط اینکه احتمال دختر دارشدن زیادتر از پسر هست

سلام عزیزم با آمپول پرژسترون هیچ اتفاقی نمیفته چون الان ماهایی که تو دوران انتقال هستیم هر روز و هرش ...

باآمپول پروژسترون درصورتی اتفاقی نمیوفته که ادامه دارباشه.

اگر عادت نشی بری دکتر میگه دوتا باهم بزن که عادت بشی. وقتی بزنی و دیگه نزنی باعث خونریزی میشی. آناشید هم دقیقا همینکارو کرده تا عادت بشه 

یعنی طریقه مصرف نتیجه متفاوت داره

[QUOTE=317804208]من تا حالا از آمپولای زیرجلدی استفاده نکردم قرص فرتیل سی ام که برام نوشت هم نهایت ۱۰ تاش استفاده شد ...[/QUOT 

۷تا امپول ۴۰۰ خورده ای میشه.بخدا ک بیچاره شدیم قربونت برم خدایه نگاه هم به ما بکن ماهم بنده تیم.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
عزیزم با خوندن پیامت اول خیلی خوشحال شدم که بلاخره نتیجه گرفتی بعدش واقعا ناراحت شدم. مطمئن باش به خ ...

چچهارشنبه شب هم امپول  زدم هم ازمایش دادم پنجشنبه جواب گرفتم مثبت بود زنگ زدم به دکتر که دیشب امپول پروژسترون زدم بازم بزنم گفت نه باید مطمعن بشیم دوبرابر شده بتا بده، دیگه ۴۸ ساعت بعد افتاد جمعه که ازمایشگاهی که داده بودم تعطیل بود چون تو همون ازمایشگاه باید میدادم.  شنبه دادم تقریبا سه برابر شده بود یکشنبه رفتم مطب از همون شب دوفاستون روزی دوتا و شیاف و انوکسا شش هزار و پردینوزول مصرف کردم. 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام عزیزم با آمپول پرژسترون هیچ اتفاقی نمیفته چون الان ماهایی که تو دوران انتقال هستیم هر روز و هرش ...

قطع کردم به محض مثبت شدن

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم متاسفم برای شرایط پیش آمده من چندتا دکتر رفتم که گفتن شوهرت باید دارو بخوره بعد اقدام کنی. نه ...

دارو شاید ده سال خورد شوهرم نشده. ولی 

باآمپول پروژسترون درصورتی اتفاقی نمیوفته که ادامه دارباشه. اگر عادت نشی بری دکتر میگه دوتا باهم بزن ...

من خونریزی شدید داشتم همون روز دوم پریودی که رفتم مطب ضخامت ده بود، دقیقا هفت روز یعنی خونریزی کردم،  دکتر گفت چون حاملگی با خونریزی همراه بوده شاید خارج رحمی باشه حالا من خودم میگم نکنه همیشه حامله میشم متوجه نمیشم چون هیچ وقت تو پریودی ازمایش بارداری نمیدم 

بچهها من سونو روز دوم رفتم دکتر گفت ضخامتت ده اول بتا بده بعد پروژسترون بزن، از روز بیست پریود هم دو ...

عزیزم اصلا عذاب وجدان نگیر به نظرم پروژسترون فقط جاشو سفتتر میکنه ربطی نداره یه بار منم زدم به دکتر گفتم این جوابمو داد احتمالا از اسپرم ضعیفه