2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
عزیزم زود رفتی معمولا میگن دو هفته بعد مثبت شدن بری سونو قلب  ولی شما رفتی برای سونو ساک که خد ...

ممنون که جواب دادی

فکر کنم چون زرده(اگه اشتباه نکنم ) رو ندید داخل ساک 

گفت کوچیکه

داخل گزارش سونو هم همینو نوشت نوشته ساک به وضوح دیده میشه ولی چیزهای دیگه دیده نشده

الان همه میگن زود رفتی ،امیدم به خداست  امیدوارم دو عفته ی دیگه بزرگ بشه

سلام دوستان من پری روز عمل لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی داشتم. تو بیمارستان مقداری خون ریزی داشتم، دیرو ...

من  چند روز بعد هیسترو 

قشنگ  حالت پریودی سدم تا. ۲_۳ روز 

به نظرم طبیعیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من پری روز عمل لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی داشتم. تو بیمارستان مقداری خون ریزی داشتم، دیرو ...

منم ۲۹ آبان عمل هیسترو و خراش دارم. عزیزم درد داشت؟ بیهوش کردن؟ فکر کنم لکه بینی طبیعی باشه تا چند روز.

راستی به من پماد واژینال کلیندامایسین داده ولی نگفته قبل عمل بزنم یا بعدش؟ الان اصلا عفونت ندارم. نزدم. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

من  چند روز بعد هیسترو  قشنگ  حالت پریودی سدم تا. ۲_۳ روز  به نظرم طبیعیه

ممنون عزیزم که جواب دادی. منم حالت پریودی، ولی مقدارش کمه

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
منم ۲۹ آبان عمل هیسترو و خراش دارم. عزیزم درد داشت؟ بیهوش کردن؟ فکر کنم لکه بینی طبیعی باشه تا چند ر ...

شما فک کنم برا انتقال این عملو میخاید انجام بدید.

من اندومتریوز داشتم و لوله هام هیدروسالپنکس شده بود. لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی تو اتاق عمل و تحت بیهوشی انجام شد، بیهوشی که درد نداشت، بعدشم جای بخیه های لاپارا فقط کمی درد داره.

لکه بینی نیست، خون ریزیه.

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
ممنون که جواب دادی فکر کنم چون زرده(اگه اشتباه نکنم ) رو ندید داخل ساک  گفت کوچیکه داخل گزار ...

اصلا نگران نباش چون واقعا خیلی زود بوده برای سونو 

هنوز خیلی کوچیکه

خوب استراحت کن و بدون استرس باش 

دو هفته دیگه میری سونو و خیالت راحت میشه 

خداجونم شکرت       
سخته  چندتا خرما و گردو و چایی می خورم  می تونی خوراک لوبیا یا عدسی یا فرنی یا شله زرد و ...

اصلا هیچی میگم دکتر ژنتیک مرکز ویزیت شدم گفت مهم نیست عدد تی پی او بالاباشه.رکتر اینونولوژ هم رفتم یه ازمایش ایمنی نوشت انجام دادم گفت مشکلی نیست والا نمیدونم موندم

اگه تا هفته ۱۲ فقط بیمه سرم تایید میکنه.. نمیشه از دکتر ایمنیت نامه بگیری برا سرم..مثلا دکتر ایمنی ...

نمیدونم والا نپرسیدم ازش ولی فک نکنم.چون گفت کلا آی وی افیا تا هفته 12 فقط تایید میشن.هفته دیگه برا سونو که رفتم از دکتر ایمنیم هم میپرسم ببینم چی میگه.😒

سلام عزیزم یه تومن چه خبره من خریدم اونقدر نشد بیمت چیه ؟ من دارم کاش میتونستم بهت بدم برای خون ر ...

بیمه سلامت. بخدا ۷ تا از امپولا رو بهم داد هفتای دیگه رو هم بگردم بینم پیدا شن یا نه.  با اون ۶۰ دونه قرص اسمش یادم رفته چی بودیک و خورده ای شد. پول نداشتم بعداز سه روز رفتم اوردمشون با سه روز تاخیر تزریق رو شروع کردم نمیدونم مشکلی داشته باشه یا نه‌

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....