2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046271 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچهها من سونو روز دوم رفتم دکتر گفت ضخامتت ده اول بتا بده بعد پروژسترون بزن، از روز بیست پریود هم دوفاستون خورده بودم ده تا بعد قطعش سه روز لکه بینی داشتم از روز سوم خنوریزی جاری شد  من گفتم حامله که نییستم اول دوتا پروژسترون زدم چهارروز بعدشم خونریزی کردم. جواب بتا اومد ۱۶۵ بود.  بعد دکتر گفت تکرار کن سه روز بعد شد ۴۵۵ سه روز بعد ۴۸۵  دکتر سونو کرد چیزی ندید دوباره بتا دادم شد شد دویست و خورده ای.  یعنی از اون امپول پروژسترون افتاد؟  شوهرم اسپیمن میخورد با منیزیم خودمم یکماه بود اوابوست و فرتیل سی ام میخوردم.  عذاب وجدان دارم چرا پروژسترون زدم   اخه بعد چندین بار ایوی اف این همه سال فکر بارداری نمیکردم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سونو کردی ؟  خارج رحمی نبوده ؟ شاید شیمیایی بوده

اره هم تو مطب دکتر فروتن خودش سونو کرد هم فرستادم بیرون خارج رحم چیزی نبود،  تو ای وی اف به قلب نمیرسه تو طبیعی به ساک فکنم نطفمون به هم نمیخوره  کاریوتاپ هم سالمیم  .  مورفولوژی شوهرم یک حرکت ا صفره من فکنم مشکل بیشتر همینه قبلن خودشونم  سر همین مارو فرستادن ایوی اف الان میگن نه خوبه  من مطمعنم خوب نیست اسپرم ضعیفه که نمیگیره وگرنه اسپرم سالم دیوارم باردار میکنه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

شیمیایی مگه تا پونصد میاد؟   بتا قبلن سالها پیش کلومیفن خوردم بتا صد شد بعد هشناد بدون ساک اون فکنم شیمیایی بود 

یکی لز اشناهامون بچه پنج هفته رو با سایتوتک سقطکرد سنگ شده بود کنده نمیشد این ولی چه چهار هفته ای بود راحت افتاد فکنم به هیچی بند نبود 

اره هم تو مطب دکتر فروتن خودش سونو کرد هم فرستادم بیرون خارج رحم چیزی نبود،  تو ای وی اف به قلب ...

منم طبیعی باردار شدم 

ازمایش هم ک میدادم خوب بود 

البته اوایل کمی لک بینی داشتم

دو سه روزی لک قطع شده بود. 

بعد جمعه پیش لک خون قرمز دیدم 

سه شنبه هم دلم درد کرفت و سمت چپ شکم

رفتم سونو و گفتن خارج رحمیه. 

اومدم بیمارستان امپول زدم تا جذب بشه. 

و هی باید ازمایش بدم تا بتا صفر شه. 

منم طبیعی باردار شدم  ازمایش هم ک میدادم خوب بود  البته اوایل کمی لک بینی داشتم دو سه ر ...

ایوای همین ماه؟  یادمه تخمکشی کرده بودی نه 

منم طبیعی باردار شدم  ازمایش هم ک میدادم خوب بود  البته اوایل کمی لک بینی داشتم دو سه ر ...

تو هم شوهرت مشکل داره؟  اره به منم گفت بتا بده دوباره اگه خارج رحمی دارو بدم 

اره هم تو مطب دکتر فروتن خودش سونو کرد هم فرستادم بیرون خارج رحم چیزی نبود،  تو ای وی اف به قلب ...

عزیزم با خوندن پیامت اول خیلی خوشحال شدم که بلاخره نتیجه گرفتی بعدش واقعا ناراحت شدم. مطمئن باش به خاطر پروژسترون نیفتاده. چون تو بارداری هم تزریق میشه. نطفه کلا ضعیف بوده. فکر کنم خوب لانه گزینی نکرده بوده. اول که امپول زدی بتا رشد کرده. بعدش دیگه ادامه ندادی امپول رو؟

چقدر حیف شد😔

ولی این یه نشونه بوده شک ندارم و قطعا طبیعی بازم باردارمیشی. امیدتو از دست نده.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بیمه سلامت. بخدا ۷ تا از امپولا رو بهم داد هفتای دیگه رو هم بگردم بینم پیدا شن یا نه.  با اون ۶ ...

من تا حالا از آمپولای زیرجلدی استفاده نکردم

قرص فرتیل سی ام که برام نوشت هم نهایت ۱۰ تاش استفاده شد بقیش مونده البته برای من ۳۰ دونه بود شاید قیمت آمپولا زیاد بوده چون نمیشه که یه داروخونه زیاد بده یه داروخونه کم

اگه یهویی گرون شده آره وگرنه که برای من اونقد نشد

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
بچهها من سونو روز دوم رفتم دکتر گفت ضخامتت ده اول بتا بده بعد پروژسترون بزن، از روز بیست پریود هم دو ...

سلام عزیزم با آمپول پرژسترون هیچ اتفاقی نمیفته چون الان ماهایی که تو دوران انتقال هستیم هر روز و هرشب داریم هم از شیاف و هم از آمپول پروژسترون استفاده میکنیم

چرا اگه به دکترت میگفتی همزمان داری قرص فرتیل سی ام میخوری صد در صد بهت میگفت قطعش کن چون فرتیل سی ام تو دوران انتقال و بارداری قطع میشه از منیزم خبر ندارم

بازم امیدتو از دست نده و خودتو سرزنش نکن تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته شاید یه نشونست پس امیدوار باش

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
انشالله اگه خدا بخواد ماه اینده حدودا بیوفته اخراش البته اگه مشکلی نباشه

به سلامتی انشاءلله که مشکلی پیش نمیاد به دلت بد راه نده

سلام دوستان من پری روز عمل لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی داشتم. تو بیمارستان مقداری خون ریزی داشتم، دیرو ...

نه عزیزم طبیعیه حتی ممکن بعد چند روز پریود هم بشی با شدت کم و روزای کمتر

فقط اگه با دارو پریود میشی نباید قطعش کنی تا سیکل بعدیت