2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
والله عزیزم قبلشبخوری خونرسانی رو بهتر میکنه من که خودم میگرفتم سر خود میخوردم بازم اختیار با خودتون ...

عه بسلامتی ان شا الله.کدوم خونرسانی بهتر میکنه؟بادکش براچیه برا رحم؟چه فایده ای داره؟ال ارژنین کاراییش چیه؟

من اکتی ناتال دارم میگم بخورم با ای و امگا و دی .

اگرم خورده بشه ضرر نداره ولی با دوساعت فاصله من گه گاهی میخوردم

پروانه جان من زنگ زدم مرکز اونا که نزدن هرچی صبر کردم.گفتن یه بسته فریز دادی تعدادشو باید بیایی حضوری بپرسی.تعیین هم میمونه موقع انتقال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که اینبار نتیجه میگیری عزیزم .فقط قبلش با جنین شناس صحبت کن .ببین نظرش در رابطه با کیفیت جنی ...

والا دیروز زنگ زدم به مطب دکتر با ماماش صحبت کرد گفتم کیفیت جنینم سی هست به نظرت وقت تلف کردن نیست انتقالش بهم گفت ببین گرید جنین نه اینکه مهم نباشه اما اصلا فاکتور نیست،و خیلیاهم با گزید پایین مثبت شدند، خوب که فکر میکنم هم انتقال دوسال قبل گرید جنینم آ بود هم انتقال ماه قبل آ و بی بودند و منفی شدند با وجود اینکه شرایط رحمم عالی  بوده تنها دلیلی که دوباره ماه بعد میرم انتقال یکی اینکه پولشو ندارم از اول برم پانکچر و دوم اینکه شاید بافاصله کم انتقال بدم بدنم امادگی بیشتری داشته باشه، مثله اقدام طبیعی که میگن باید مداوم باشه تا نتیجه گرفت(استدلال های خودم جهت بالابردن روحیه م)   

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والله عزیزم قبلشبخوری خونرسانی رو بهتر میکنه من که خودم میگرفتم سر خود میخوردم بازم اختیار با خودتون ...

پروانه جان منم تصمیم گرفتم ته تغاری رو ماه دیگه انتقال بدم شاید باهم هم دوره بشیم میشه بهم بگی از الان چکار باید بکنم، شاید خدا واسمون اینطور درنظر گرفته که باهم بارداربشیم  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیو سر خود میخوردی برا خونرسانی؟  ال ارژنین

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عه بسلامتی ان شا الله.کدوم خونرسانی بهتر میکنه؟بادکش براچیه برا رحم؟چه فایده ای داره؟ال ارژنین کارای ...

فرتیل مخاط رحمو اماده میکنه برایه بارداری  ال ارژنینم خونرسانی رو زیاد میکنه بادکش گرم رحم روی رحم انجام میدم ورحمو گرم میکنه و خنرسانی رو بیشتر میکنه  

پروانه جان من زنگ زدم مرکز اونا که نزدن هرچی صبر کردم.گفتن یه بسته فریز دادی تعدادشو باید بیایی حضور ...

به سلامتی انشاالله کلی جنین پسر بشه برات ولی چقدر مزخرفه خیلیا راهشون دوره بایییید جواب بدن یعنی چی حضوری همه جا بی درو پیکره

پروانه جان منم تصمیم گرفتم ته تغاری رو ماه دیگه انتقال بدم شاید باهم هم دوره بشیم میشه بهم بگی از ال ...

عزیزم به سلامتی انشالله بچسپه به دله مامانش والله من همون کارایی که گفتم از الان فرتیل سی ام و ال ارژنین میخورم روزی یک ساعتو نیم پیاده روی و بادکش گرم کاریه که از دستم بر میاد واز دکتر میخوام اگه قبول کنه والبته اگه مشکل دی اف ای شوهرمم حل شده باشه میگم برام هیسترو با خراشم بدن 

ال ارژنین بله  به دکترمم خودم گفتم فرتیل سی ام میخورم گفت بخور خوبه

روزی چند تا ال ارژنین باید خورد دوز خاصی داره؟ من فک میکردم مردونست

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم