2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست

بچهها من دوروز لکه بینی دارم فقط ترشح خونی ببخشید. الان روز دوم پریودیم یعنی؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به من گفتن رور 14یا 16  میتونی از بدی که واسه شما روز14 میشه چهارشنبه و 16 جمعه

بروزهای ازمایش دارم نزدیک میشم...ولی خداییش این سری استرس نداشتمظ..سریای قبلی روزهای ۴ب بعد ایترس شبیه دلشوره میومد سراغم..گلوم یجوری میشد..

گلم..بعنی خود همون روزی ک انتقال دادم رو یک روز حساب میکنی؟؟

چون پنچشنبه  چهارم برچ انتقال دادم

والا دیروز زنگ زدم به مطب دکتر با ماماش صحبت کرد گفتم کیفیت جنینم سی هست به نظرت وقت تلف کردن نیست ا ...

منم خیلی از دکتر ها شنیدم که گرید ملاک نیست 

اول و آخرش فقط خدا باید بخواد 

انشالله که خدا برات بخواد 🤲

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلااام بچه ها مثبت شدممم🤩قرار بود فردا ینی 16 انتقال بریم با شوهرم آزمایش بدم.ولی امروز ینی روز 15 انتقالم خودم رفتم صبح آزمایش دادم الان از آزمایشگاه اومدم.اگه بگم چیکار کردم ذوق میکنین🤩اول برگه آزمایش رو که از اپراتور گرفتم گفت مگه باردارین؟

بش گفتم نمیدونم نمیخوامم الان بدونم بهش گفتم هر چیه بهم نگو😁 چون نقشه داشتم برا خودم🤭

بعد از تحویل برگه اصلا نگاش نکردم گذاشتم تو کیفم بعد ریلکس رفتم یه کافی شاپ یه آب هویج بستنی سفارش دادم بعد تا ته خوردمش که اگه منفی بود فشارم نیفته 😂من هی دنبال عدد بتا 0بودم مثه همیشه 🤭که در کمال ناباوری دیدم زده 579🤩🤩🤩

سلااام بچه ها مثبت شدممم🤩قرار بود فردا ینی 16 انتقال بریم با شوهرم آزمایش بدم.ولی امروز ینی روز 15 ...

خیلی خیلی مبارکت باشه عزیزم😍 ایشالا که بسلامتی دنیا بیاریش❤️ فقط از الان به بعد زیادی آب هویج نخور، من شنیدم مثل جیگر ویتامین آ زیاد داره باید مراقب باشی

💚💖

بچه ها علایمم مثه دفعه قبل که منفی شدم بود ینی درد پریودی و حساس شدن سینه هام بجز یه مورد که اینجا هم گفتم یادتونه گفتم بدنم داغه ولی پاهام یخ.بخاطر همین  احتمال دادم مال لانه گزینیه.