2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
بله از ۴۰یا ۵۰ روز قبل داروهاتو بگیری بهت میگم باید ببینیم سیکلت چیه وداروهات چیان 

چرا ۵۰روز قبل.من الان پریود اولم شدم پریود بعدی برم دارو میدن .خودم الان بخرم بخورم؟راستی پروانه من برا سیکل تخمککشی رفتم روز ده و ۱۴اندومتر گفت ۹ونیم خوبه یا بد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها آره میگن گرمیجات بخورین واقعا حوصله سر بره اینو بخور اونو نخور

حقیقتش من نه وقت دارم نه حوصله که خیلی تغذیه رو رعایت کنم من یه تغذیه معمولی دارم و چیزهایی که دیگه خیلی مشخصه ضرر داره یا قاعده آوره رو نمی‌خورم

ممنون‌گلم‌ازتوضیحاتت‌من‌‌مشکلم‌موقع‌تزریق‌اصن‌دلم‌ازحال‌میره🥴 چون‌خودم‌میزنم‌انگار‌درد‌بیشتر‌حس‌می ...

بعد از ظهرا تزریق میکنم الان سرنگ خالیشو ندارم عکس بدم، ولی منم خودم میزنم هر روزم همون موقع که میخوام سرنگو بفرستم تو کلی استرسشو دارم، بسختی میره اما چاره ای نیست دیگه.حتما موقع تزریق نگاه کن تا آخر تو رفته باشه و شما هم کلشو خالی کنی آروم آروم، من که هر روز دقیقا تزریق هواشو آخرسری حس میکنم دیگه بعد چند ثانیه که بیرون بیاری هیچی نداره. قبل از تزریق حتما ضربه بزن به سرنگت که هوا یه جا جمع شه

💚💖
جدییییی من اصلا هیچی علائم ندارم امروز روز ده انتقالم هست با اینکه خودم همیشه به همه امید میدم ولی ...

بله واقعا من سر انتقال منفی و انتقال مثبت هیچکدوم علائم نداشتم حتی تعجب میکردم که حداقل باید عوارض داروها یه نشونه ای میزاشت ولی برای من نداشت تا دو ماهه اول تنها راه اثبات بارداریم برگه آزمایش مثبت بود ولی بعدش تا چند ماه حالت تهوع ولم نمی‌کرد، بدن با بدن فرق داره انشالله آزمایشتون مثبت میشه عزیزم

آره والا دقیقا منم ازدواجه دوممه.با وجود اینکه میدونست تو زندگی قبلیم مشکل نازایی داشتم ولی باز اومد ...

بخدا ایقد دختر مطلقه میشناسم ک ازدواج کردن و زندگی خیلی خوبی نسبت ب اولی دارن..

خداروشکر ک از زندگیت راضی هستی..دم شوهرت گرم ک زندگی رو برات گلستان میکنه..

سلام‌بچه‌ها‌انشاالله‌خدادامن‌همه‌منتظرا‌سبزکنه‌من‌امروز‌سومین‌ انتقالم‌بوده‌دکترانوکسا‌داده‌امشب‌او ...

منکه روزهای اول کارم همش گریه بود ک دور ناف میزدم..

الانم درد داره ولی ن مثل روزهای اول..بهتر شد..ولی جا پروژسترونا موقع خواب اذیتم میکردن

چرا ۵۰روز قبل.من الان پریود اولم شدم پریود بعدی برم دارو میدن .خودم الان بخرم بخورم؟راستی پروانه من ...

والله عزیزم قبلشبخوری خونرسانی رو بهتر میکنه من که خودم میگرفتم سر خود میخوردم بازم اختیار با خودتونه بله برایه اون موقع زخامت خوب بوده انشالله با اولین انتقال نتیجه بگیری منم یکی دو روز دیگه پریود میشم ماه بعد میرم از الان گرفتم ولی هر کدومو روزی یه دونه میخورم ولی از پریود بعدی میکنم روزی دوتا والبته پیاده روی و بادکشم میرم احتمالا انتقالمون با هم باشه 

بله واقعا من سر انتقال منفی و انتقال مثبت هیچکدوم علائم نداشتم حتی تعجب میکردم که حداقل باید عوارض د ...

ممنونم عزیزم از دلگرمیت

این روزهای اخر سخت میگذره

من سومین بارم هستش

ممنون عزیزم، نه اصلا شرایطش رو ندارم، دیگه پولی هم ندارم، مجبورم تنها جنیتینم که مونده و گرید سی هست ...

انشالله که اینبار نتیجه میگیری عزیزم .فقط قبلش با جنین شناس صحبت کن .ببین نظرش در رابطه با کیفیت جنین چیه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...