2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046392 بازدید | 684511 پست
عزیزم من از اول دکتر نگفت مشکل داره خودم کتبی دیدمش فهمیدم تا پارسال به خیال بارداری جلوگیری داشتم و ...

سلام پروانه 

قشنگم خوبی دخترای گلت خوب هستن 

چیشد جونم انشاالله کی برای دخترای من داداشی میاری تو خونه 

دل من غششش رفت از الان برای دعوای اون دوتا برای برادر فسقلیشون😍😍😍😍😍🤗

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما همسرمنم واریکوسل داره ولی دکتر نمیره چکارکنم؟

بگو با این چنگالای نازم همون ناخونای خوشگلت میافتی به جونش😅😅

دور از شوخی رفتی دکتر خودت با خودت ببرش با دکترت هم قبلا هماهنگ کن دکترا قادر هستن مریض و قانع کنن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من هم  دی اف ای شوهرم خوبه ولی هر چقدر انتقال دادن منفی شد  بعد تایین جنسیت اثر منفی نداره ...

عزیزم 🥺🥺پنج بار سخته

دکتر چی میگه منظور دکتر خودت 

التماس دعا برا منم بخون عزیزم انشالله خودتم حاجت رواشی مهربون 🌹خدا یه نی نی صحیح و سالم بهت بده&nbs ...

عزیز دلم برات دعای معراج خوندم انشاالله که حاجتت برآورده بشه و بهترینها در انتظارت باشه

سلام عزیزم ببخشید من یه مشکلی داشتم دیر اومدم سایت عزیزم از روز دهوازده میشه رفت به نظرم بتاپایین می ...

عزیزم برات دعای معراج خوندم انشاالله که خدای مهربونم جواب تمام سختی هایی رو که کشیدی بده و تو اولین انتقال باردار بشی

سلام عزیزم خدا عاقبت بخیرت کنه برای نوشا ونازنین زهرا هم بخون إلهی خدا به واسطه ی این دعاها دستتو پ ...

عزیزم برات دعای معراج خوندم انشاالله که خدای مهربونم جواب صبرت رو بده و معجزه بزرگ خدا رو هرچی زودتر در آغوش بگیری

سلام به همگی

خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله که به حرمت این دعای بزرگ حاجت هر چهل نفر برآورده بشه هر کسی دوست داره اسمش رو برام بفرسته که به نیتش بخونم انشاالله حاجت هممون برآورده بشه. انشاالله که خواسته ما با مصلحت خدا یکی باشه خدایا تنهامون نزار

۱) گندمک ۱۱   ✓
۲) آهسته    ✓
۳) فردایی _ روشن    ✓ 
۴) پاریسسس ✓
۵) مگنولیاا   ✓
۶) عبدالواحد   ✓
۷) طوطططیا    ✓
۸) اردیان۹۹(فاطمه۱۳۷۰)  ✓
۹) سهیلا_جون۱   ✓
۱۰) rose_۷۱۰ ✓
۱۱) رادیس ۱۲ ✓
۱۲) سارایییی ✓
۱۳) زهرااااباااانو ✓
۱۴)barana۳۷۲ ✓
۱۵) paridokht ۴۰۲ ✓
۱۶) joooodi ✓
۱۷) س ۱۳۶۷ ✓
۱۸) happygirls ✓
۱۹) پروانه ۲۱  ✓
۲۰) سحربانوو ۶۸ ✓
۲۱) atrin_  arsen _ atrina ✓
۲۲) aseman1baran
۲۳) شطرنجی
۲۴) مهتاب ۴۴۴
۲۵) ۵golnarges
۲۶) آیدا ۱۲۸ ( مریم)
۲۷) نوشا
۲۸) نازنین زهرا
۲۹) elham2428 ✓
۳۰) ninitopol
۳۱) ssseffat
۳۲) همهگل
۳۳) یامنان

عزیزم برات دعای معراج خوندم انشاالله که حاجتت برآورده بشه و تو اولین انتقال مامان یه پسر ناز و سالم ...

مرسی عزیزم 😍😘

انشالله خودت هم حاجت روا بشی و صاحب اولاد سالم وصالح