2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست
عزیزم خیلی ناراحت شدم برات خدا برات بسازه قشنگم انشاالله برا همه مون میسازه الان پانکچر نمیتونی باز ...

ممنونم از همدردیت عزیزم 

پانکچر دوباره نه جونشو دارم و نه پولش .فعلا صبر میکنم 

خودت خوبی ؟ بهتری ؟وارد سیکل انتقال نشدی؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

عزیزان کسی  خراش آندومتر به روش هیستروسکوپی انجام داده؟ روز چندم سیکلتون رفتین؟ امشب دکترم تجویز کرد که پیش یه پزشک دیگه انجام بدم فقط گفت یک ماه قبل انتقال باید انجام بدی. 

من فکر کردم همون ماه انتقال که می شه آذر ماه باید انجام بدم حالا نمی دونم چه روزی از سیکلم برم بهتره؟

درضمن ایشون برای این‌ماه بهم قرص ال دی داده و کپسول فرتیل ام سی ۶۰ عدد  (روزی دو تا برای یک ماه) کپسول رو همین ماه بخورم بهتره یا ماهی که انتقال دارم؟ تجربه ایی دارین بگین ممنونم. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین واریکوسل نداره و دی اف ایم بده احتمال هست داشته باشه بارداریات برایه کیه منم دوتا دخترامو با او ...

دی اف ای هم هست که ۱۴ هست

بارداری هام ۱۰ سال و ۳ سال پیش 

شما تو این ۴ سال اقدام طبیعی هم داشتید یا از اول دنبال تعیین جنسیت بودید

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

الهی هزار مرتبه شکر 🥹😍 الهی خیر بببنی پیامتو به شوهرم نشون دادم  اخه منم رفتم طب سنتی دارو ...

فداتشم 😘

شوهر من مرتب و دقیق می‌خورد داروهاشو  ماهای اول که عرقیجات داد ک یادم نیس چیابودن

ولی ۳ ماه کپسول پنسینگ و اسپریژن میخورد

عزیزان کسی  خراش آندومتر به روش هیستروسکوپی انجام داده؟ روز چندم سیکلتون رفتین؟ امشب دکترم تجوی ...

سلام عزیزم به سلامتی ۱۴ تا از ال دی بگزره باید بری پیشه دکتر من حدودی ۲۷ سیکل قبل انتقالم خراش دادن فرتیلم از الان بخور و خراشم خیلی به مثبت شدن کمک میکنه البته با هیسترو چون پلیپ و اینا داشته باشی بر میدارن من اون بار باردار شدم ولی متاسفانه نموند برام

دی اف ای هم هست که ۱۴ هست بارداری هام ۱۰ سال و ۳ سال پیش  شما تو این ۴ سال اقدام طبیعی هم داش ...

عزیزم من از اول دکتر نگفت مشکل داره خودم کتبی دیدمش فهمیدم تا پارسال به خیال بارداری جلوگیری داشتم ولی الان ندارمو باردار نمیشم دی اف ایش خوبه شکر خدا

سلام عزیزم به سلامتی ۱۴ تا از ال دی بگزره باید بری پیشه دکتر من حدودی ۲۷ سیکل قبل انتقالم خراش دادن ...

ممنونم عزیزم. مرسی که گفتی پس منم همون حدودا میرم نوبت میزنم. ایشالا به زودی دوباره مثبت میشی و یه نی نی با جنسیت دلخواهت میشه توکل به خدا. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم من از اول دکتر نگفت مشکل داره خودم کتبی دیدمش فهمیدم تا پارسال به خیال بارداری جلوگیری داشتم و ...

من هم  دی اف ای شوهرم خوبه ولی هر چقدر انتقال دادن منفی شد  بعد تایین جنسیت اثر منفی نداره از دکتر نپرسیدی منم تایین جنسیت بودم نشد 5 بار انتقال 

ممنونم از همدردیت عزیزم  پانکچر دوباره نه جونشو دارم و نه پولش .فعلا صبر میکنم  خودت خوب ...

سلام عزیز دلم قوربونت برم که اینهمه مهربونی ن عزیزم هنوز وارد سیکل نشدم دکتر گوارش هنوز نامه نداده اما زیر زیرکی میرم دکتر ایمونولوژی و دارم بدنمو آماده میکنم توکل بخدا دکتر خودم تا نامه دکتر گوارش نداشته باشم انتقال نمیده کم خونی شدید هم دارم دکتر غدد هم دارو انگاری مینویسه فعلا از این دکتر به اون دکتر پاسکاری میشم اما خدا انشاالله به همه مون هم صبر و امید و سلامتی و یه دو فسقلی سالم بده 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏