2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتمااااا و همیشه همراه خودت شوهرتم دارو بخوره خوب میشی منم چند سال الکی خودم میخوردم تا دارو مصرف می ...

اتفاقا منم به دکتر گفتم همسرم ميگه من مشکلی ندارم و علائم عفونت ندارم دکتر هم با شوخی گفت بهش بگو اگه دارو نخوری نمیزارم بیای سمتم ،،، والا من یه ویتامین برای ای وی اف به زور و ناز به شوهرم میخورونم حالا فکرشو کنید این چند روز آنتی بیوتیک رو با چه غری خورده همش ميگه نکنه برام ضرر داشته باشه این قرصا !!!! والا این همه سر قضیه ای وی اف داروی هورمونی و هزارجور امپول استفاده کردم صدام در نیومده حالا باید قرص و لیوان آب ببرم بدم دست آقا بنوشه شاید من از عفونت که اتفاقا برای منم قارچیه خلاص بشم ،،، بديش اینه من خارش دارم و تو محیط کارمم خیلی اذیتم خداکنه اینبار دیگه برطرف بشه

سلام عزیزم  در آزمایش همسرتون مورفو پایین هست یا تحرک؟ نخوداب _ نیمروی پیاز و تخم مرغ رو امتح ...

نخود آب چه جوری درست میشه مهتاب جان 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
والله به نظرم جنین شناس ابن سینا خوبه دکتر مردانش افتضاحه هیچ وقت برایه منن جنینام از بین نمیرفت با ...

دکتر مردان ابن سینا خیلی بهتر از رویانه .انجا حداقل دارو میدن رویان میگن خوبی برو 😊

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
@پاپیون-سفیدکجایی دختر نمیتونمم تکت کنم 

اتفاقا منم دیروز به فکرش بودم 

سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله که به حرمت این دع ...

سلام عزیزم خدا عاقبت بخیرت کنه برای نوشا ونازنین زهرا هم بخون

إلهی خدا به واسطه ی این دعاها دستتو پر کنه از هدیه های قشنگش 

سلاممممم من با دوتا شازده پسر تپل مپل اومدم خونه واسه م دعا کنید دوستان بیش از اندازه محتاج دعاهات ...

عزیزم خیلی خیلی مبارکه

تا یک هفته استراحتت از نسبی بیشتر باشه

یعنی تحرک زیاد نداشته باش

انشالله شازده پسرات مهمان ۱۲۰ساله ی دنیا شن 

یه سوال اترین جونم این واریکوسل یا دی اف ای اگه فرض کنیم داشته باشه احتمال داره رو اینکه نینی سقط شد ...

عزیزم اینکه بگم واریکوسل با دی اف ای رابطه مستقیم داره نمیدونم.چون دی اف ای شوهرم ۸بود

اما سقط با دی اف ای رابطه ی مستقیم داره 

آترین جون باید ببینی دکترت یا مرکزت با بیمه ایرانیان قرارداد داره یا نه اون موقع تخفیف میدن  م ...

رس جان الان سینال آزاد میدن گلم تعرفه ی آزاد

امروز رفتم بیمه سلامت نامه گرفتم که دکترم مهر کنه ببینم میشه یانه 

رس جان الان سینال آزاد میدن گلم تعرفه ی آزاد امروز رفتم بیمه سلامت نامه گرفتم که دکترم مهر کنه ببین ...

از آزاد خبر ندارم گلم 

کار خوبی کردی اگه دکترت طرف قرارداد باشه با سلامت خیلی کسر میکنن ،امیدوارم موفق باشی گلم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش