2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
هردو باید دارو بخورین 

من خیلی خنگ بازی در اوردم ک چیزی نگفتم از خودم به طور کل یادم رفت🥲

خیلی چیزای دیگه نگفتم فقط جواب آزمایش رو نشون دادم☹️😂

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی

خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله که به حرمت این دعای بزرگ حاجت هر چهل نفر برآورده بشه هر کسی دوست داره اسمش رو برام بفرسته که به نیتش بخونم انشاالله حاجت هممون برآورده بشه. انشاالله که خواسته ما با مصلحت خدا یکی باشه خدایا تنهامون نزار

۱) گندمک ۱۱   ✓
۲) آهسته    ✓
۳) فردایی _ روشن    ✓ 
۴) پاریسسس ✓
۵) مگنولیاا   ✓
۶) عبدالواحد   ✓
۷) طوطططیا    ✓
۸) اردیان۹۹(فاطمه۱۳۷۰)  ✓
۹) سهیلا_جون۱   ✓
۱۰) rose_۷۱۰ ✓
۱۱) رادیس ۱۲ ✓
۱۲) سارایییی ✓
۱۳) زهرااااباااانو ✓
۱۴)barana۳۷۲ ✓
۱۵) paridokht ۴۰۲
۱۶) joooodi
۱۷) س ۱۳۶۷
۱۸) happygirls
۱۹) پروانه ۲۱
۲۰) سحربانوو ۶۸
۲۱) atrin_  arsen _ atrina
۲۲) aseman1baran
۲۳) شطرنجی
۲۴) مهتاب ۴۴۴
۲۵) ۵golnarges
۲۶) آیدا ۱۲۸ ( مریم)
۲۷) نوشا
۲۸) نازنین زهرا
۲۹) elham2428
۳۰) ninitopol

من خیلی خنگ بازی در اوردم ک چیزی نگفتم از خودم به طور کل یادم رفت🥲 خیلی چیزای دیگه نگفتم فقط جواب ...

پدر شوهرت پس ناباروری داشته ممکنه پس ارثیه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
من خیلی خنگ بازی در اوردم ک چیزی نگفتم از خودم به طور کل یادم رفت🥲 خیلی چیزای دیگه نگفتم فقط جواب ...

دور از جونت

ولی کاش برای خودتم دارو میگرفتی

چون شانس بارداری رو بالا میبره

اینایی که  برای همسرت داده خوبن راضیش کن بخوره اگر اهل داروگیاهی نیست و بدش میاد بگو پشت بندش هم یه لیوان آب بخوره 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام دوستم خوبین؟ خوندم همسرتون آزو هستن منم همین مشکلو دارم وهمیشه گرید جنینام متوسط روبه پایینه ...

سلام عزیزم قربونت خودت خوبی ؟ 

والا من یه مدت خیلی زوم کرده بودم رو همچی ٫ و این خیلی استرس بهم میداد چیزی باب میلم نمیشد نا امید میشدم 

دیگه از یه جایی همه چیو سپردم به خدا 

اصلا کیفیت جنینامو نپرسیدم 

بنظرم توهم همسرتو تقویت کن و به این فکر نکن که کیفیت جنینا چطوره چون همه چی دست خداست 

طرازی به ما گفته بود از هر هزار نفر شااااید یه نفر با شرایط شما مادر بشه ولی دیدی که شد 

اصل کاری خداست

خداجونم شکرت       
عزیزم من یه دختر ۸ ساله دارم که خدا تو ششمین انتقال بهم هدیه داد برای بچه دوم هم سه بار انتقال دادم ...

ای جانم خداحفظش کنه 

اصلا یادم نبود فقط اسم کاربری و عکست برام آشنا بود 

چرا پس سه بار انتقال منفی ؟ دلیلش چیه؟ 

کدوم مرکز میری ؟

خداجونم شکرت       
مهربونم برات دعای معراج خوندم انشاالله که حاجتت برآورده بشه

مرسی فدات عزیزم ان شالله حاجت روایی خودت🙏 

به نیتت آیت الکرسی میخونم😘

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

سلام خانما.من رفتم مرکز گفتن حدود ده تا تخمک دارم و من خیلی نگرانم چون برا تعیین جنسیت انقد کم باشه هیچیش نمیمونه .حالا دوباره گفتن فردا برم تاریخ پانگچر بده .چیکار کنم تعدادش یا سایزش خوب بشه.برا پانگچر سه یا چهارروز بشه که نزدیکی نباشه خوبه؟اخه گفتن یا چهارشنبه یا پنجشنبه پانگچره.اگ امروز رابطه باشه خوبه؟ممنون میشم راهنماییم کنین

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 🫶 ❌ شد دوتا چله منتظر اسامی قشنگتون هستم❌ تصم ...

فدای محبتت عزیزم 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام دوستان ، دوستانی که تو سیکل پانکچر یا قبلشن اطلاع دارن الان وضعیت موجودی داروهای پانکچر مثل سین ...

مال من یه ماه پیش بود اره بود

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵