2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
با تامین میشه .بیمه تامین فکرکنم.بیمارستان یاس  دولتی هزینه هاش هم انگار خیلی کمه تونستی زنگ بز ...

قربونت برم عزیزکم 🩵💙

تامین هم ندارم گلم ، شغل همسرم ازاده باید بیمه رو ازاد بریزه که زورش میاد

راستشو بخوای پول هست یعنی الانم بخوام برم مرکز خصوصی در توانمون هست فقط یه کوچولو به چالش میوفتیم

من با خودم گفتم جونو روحمون داره میره مالمون نره😁 برا همین میگفتم دولتی

سال دیگه برم مرکز احتمالا برم مام

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای تسکین درد نمیدونم چه چیزی خوبه و واقعا دردها و علائم پیش از پریودی اذیت کننده است .ولی برای چک ...

🥲 زورم میاد برم

همون شب درد داشتم دیگه دردم نیومد:/ پریود هم نشدم

ولی خب ماه قبل ۴ رم پریود شده بودم

درکل من از مجردی قبل پریود و روز اول و دوم خیلی شدید درد دارم این ارثیه مامانمم همینطوریه الان

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام فاطمه جون خوبی؟ دل دردت آروم شد؟

سلام مهربونم قربونت برم تو خوبی

مهتاب جون دیگه دردم نیومد فقط همون شب بود بهم شوک داد خبری ازش نیست

البته بماند که این ماه یادم رفت قرص تیروئد بخورم یکی درمیان خوردم ماه قبل چهارم پریود شدم

پنجشنبه رفتم طب اسلامی برای دو هفته دارو داد واسه سعید

منه خنگ یادم رفت مشکلات دیگمو بگم :/🤦🏼‍♀️

آزمایش رو دید گفت مشکل همسرت از اعصابشه

سعید خودش نیومد تنها رفتم

بعد واسه ۲هفته داد گف اگ دارو نخوره الکی هزینه نکرده باشین

و متاسفانه سعید دارو هارو نمیخوره☹️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه عزیزم اونم میکرو کرده بودم

سلام دوستم خوبین؟

خوندم همسرتون آزو هستن

منم همین مشکلو دارم وهمیشه گرید جنینام متوسط روبه پایینه

شما چی جنینات گریداسون چجوری بوده؟میخوام بدونم همه آزواسپرمی ها گرید جنینشون کیفیتش پایینه یا نه؟

عزیزم لوبیا سبز رو امتحان کن. انار زیاد بخور به خاطر خونرسانی بهتر به رحم وقتی دوره ت شروع شد هر رو ...

من اصلا با این لوبیا سبز نمیتونم کنار بیام

هرکارم میکنم خوشمزه نمیشه لعنتی

حتی با برنج دم کردم ولی بازم یه بویی میده نمیتونم

ولی انار هر روز میخورم 

پیاده روی صبحا ۴۰ دقیقه میرم.اگه حال داشته باشم میرقصم شبا

ایندفعه بهم‌گونال اف داده نمیدونم چقد موثره

اگه نشه دیگه ادامه نمیدم احساس میکنم دیگه ۷ ۸ ماه دارو گرفتن زیاده

سلام مهربونم قربونت برم تو خوبی مهتاب جون دیگه دردم نیومد فقط همون شب بود بهم شوک داد خبری ازش نیست ...

از کجا فهمید اعصابشه وقتی ندیدش.  داروهاش سخته؟  چیا داده حب اصغر و اکبر داده؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام مهربونم قربونت برم تو خوبی مهتاب جون دیگه دردم نیومد فقط همون شب بود بهم شوک داد خبری ازش نیست ...

هردو باید دارو بخورین 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
من اصلا با این لوبیا سبز نمیتونم کنار بیام هرکارم میکنم خوشمزه نمیشه لعنتی حتی با برنج دم کردم ولی ...

لوبیا سبز من عاشقشم ابلیمو نمک بزننن اصلا با مرغ بپز.  گونال اف عالیه 

لیلا جون من که دوسال پیش میومدم تاپیک شما رو یادمه  بچه داری لیلا جان ؟

عزیزم من یه دختر ۸ ساله دارم که خدا تو ششمین انتقال بهم هدیه داد برای بچه دوم هم سه بار انتقال دادم که متاسفانه هنوز بی نتیجه مونده

از کجا فهمید اعصابشه وقتی ندیدش.  داروهاش سخته؟  چیا داده حب اصغر و اکبر داده؟

فین فیل

قیصوم

کراویا

اینارو داده ، کلا ج آزمایش رو دید گفت بخاطر اعصابشه

منم چون هم همسرم هم پدرش عصبی هستن و پدرشوهرمم مشکل ناباروری داشته احتمال میدم درست باشه حدسش

بعد گف روزی ۴۰ دقیقه ورزش

و حذف خوراکی های صنعتی مثل چیبس پفک بستنی و.‌‌..

1
5
10
15
20
25
30
35
40