2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046397 بازدید | 684511 پست
سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله که به حرمت این دع ...

پس من کو😁😁

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم قربونت خودت خوبی ؟  والا من یه مدت خیلی زوم کرده بودم رو همچی ٫ و این خیلی استرس به ...

سلام دوستم

دقیقا منم الان عجیب رو همه چی تیک دارم روی اسپرما که قوی بشن

روی خودم اینقدر سر در گم هستم که همه چی خریدم ولی هنوز استفاده نکردم

حق با شماست ولی باید سپرد بخدا

سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله که به حرمت این دع ...

عزیزم لطف میکنی اسمم منم بنویسی

خدا حاجت روات کنه❤

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
من تازه خریدم سینال بله هست

اترین پس چرا نمیتونست گیر بیاره.  عزیزم مزو گرمیجات میگن خوبه نمیدونم حالا.  ولی ده تاتخمک کم نیستتااون روزم یه دونه اضافه میشه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
قربونت برم عزیزکم 🩵💙 تامین هم ندارم گلم ، شغل همسرم ازاده باید بیمه رو ازاد بریزه که زورش میاد ر ...

عزمزمه ان شاءالله به زودی حاجتت دلت وخواسته خدا باهم یکی میشه و اجبات میشه.بدون خدا برای همه بنده هاش خوبی میخواد فقط زمانش فرق داره که یه وقتایی خود بنده هاش توش دخیل هستن.تو دختر خوب وبا اراده ای هستی ان شاءالله به زودی به خواسته دلت میرسی.توکلت به خدا باشه.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
پدر شوهرت پس ناباروری داشته ممکنه پس ارثیه

اره پدر شوهرم مشکل داشته 

دوسال طول میکشه خدا سعید رو بهشون میده

بعد سعید دوتا سقط داشته مادر شوهرم

بعد یه دختر مریض به دنیا میارن ۶ ماه نوزادی فوت می‌کنه

بعدش برادر شوهرم به دنیا میاد فاصله سنیش با سعید ۱۴ ساله

بعدش یه دختر به دنیا میارن و ۳ سال از برادر شوهرم کوچیک تره

دیگه بچه دار نشدن

این بین مادرشوهرم میگه دکتر اینا ک رفتیم پدرشوهرت ضعیف بوده

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دور از جونت ولی کاش برای خودتم دارو میگرفتی چون شانس بارداری رو بالا میبره اینایی که  برا ...

با اب میخوره ولی بد میخوره مثلا دیشب نخورد زورم بهش نرسید

مثل بچه ها دروغ گف که ظهر خوردم :/

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنونم فاطمه  قشنگم إلهی به زودی دلت شاد شه با ی دوقلو پسر و دختر 😍🤲🤲

عزیزی🩵

1
5
10
15
20
25
30
35
40