2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

سلام به همگی

خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله که به حرمت این دعای بزرگ حاجت هر چهل نفر برآورده بشه هر کسی دوست داره اسمش رو برام بفرسته که به نیتش بخونم انشاالله حاجت هممون برآورده بشه. انشاالله که خواسته ما با مصلحت خدا یکی باشه خدایا تنهامون نزار

۱) گندمک ۱۱   ✓
۲) آهسته    ✓
۳) فردایی _ روشن    ✓ 
۴) پاریسسس ✓
۵) مگنولیاا   ✓
۶) عبدالواحد   ✓
۷) طوطططیا    ✓
۸) اردیان۹۹(فاطمه۱۳۷۰)  ✓
۹) سهیلا_جون۱   ✓
۱۰) rose_۷۱۰
۱۱) رادیس ۱۲
۱۲) سارایییی ✓
۱۳) زهرااااباااانو
۱۴)barana۳۷۲
۱۵) paridokht ۴۰۲
۱۶) joooodi
۱۷) س ۱۳۶۷
۱۸) happygirls
۱۹) پروانه ۲۱
۲۰) سحربانوو ۶۸
۲۱) atrin_  arsen _ atrina
۲۲) aseman1baran
۲۳) شطرنجی
۲۴) مهتاب ۴۴۴
۲۵) ۵golnarges
۲۶) آیدا ۱۲۸ ( مریم)
۲۷) نوشا
۲۸) نازنین زهرا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی عزیزم ایشالا سه قلو مثبتی😍😍😍 منم دو جنین چهار روزه انتقال دادن توکلم به خداست😍 دعا کن ...

الهی ک مثبت بشی این بار و بغل بگیری شون. شما لوله هاتو داری؟ منم سه بار خارج رحمی شدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشاالله هفته جاری میرم دکتر هرچی گفت به شماهم میگم. من کیست رو جراحی کردم.  تو مرکز شنیدم خان ...

عزیز دلم ممنون میشم لطف بزرگی در حقم میکنی 

دیشب  با شوهرم حرف زدم این ماه نمیرم ومادر شوهرم اینا میان قبل اینکه برم پیشه زنان میخوام با اطرج نوبت بگیرم راضی نشد و اصلا گفت مثلا مشکل منم باشم چه فایده من دیگه همین جنینارو انتقال بدیم گرفت گرفت نگرفت دنبال درمان نمیریم واقعا که وقتی مشکل از ما باشه عیب نداره این همه داروبدبختی 

ولی مشکل از اونا باشه ........

ولی واقعا نمیخوام برم برایه انتقال حداقل ۲۰ ملیون خرج رو دستم میزاره ولی کل ویزیت مردانو ازمایشش نهایتا دو ملیونه

تا قبل ایننکه از دی اف ایش مطمین نشم

خواهش میکنم عزیزم این چه حرفیه .بیوپسی آندومتر رحم برای بررسی فاکتور  CD138 ,CE.نه عزیزم بیهوشی ...

والله ررادیس جونم این همه دارو و استرس میخوام مطمین بشم اگه مشکل داشته باشهه نه چون میگن دی اف ای باعث منفی شدن و سقط میشه 

بعد این مشکل نغوظشم انگار مطمین ترم میکنه واریکوسل داشته باشه 

سلام عزیزم کدوم مرکز میرین ؟  منم تو سیکل تخمک کشی ام  امروز واسه اولین بار ستروناکس زدم ...

عه بسللمتی ان شا الله.من ساری میرم.خیلی درد داره من جرات ندارم خودم بزنم امروزم جمعه گفتم شوهرم بزنه

عه بسللمتی ان شا الله.من ساری میرم.خیلی درد داره من جرات ندارم خودم بزنم امروزم جمعه گفتم شوهرم بزنه

لعنتی تا ده دقیقه بعدشم سوزش داره 

میگم ایدا جون شما شوهرت ازمایش دی اف ای وسنو داده؟

سهیلا عارفی؟؟!! اونو قبلا رفتم برای ویزیت و پیداکردن مشکلم که بدرد من نخورد من دوس نداشتم حالت مطبشو ...

منم دقیقا چند بار رفتم ایوی اف نکردم ولی باهاش 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ببخشید گلم شما فیزیوتوراپی رحم و تو سیکل انتقال میری یا ماه قبلش؟ 

من هر ماه رو به نیت انتقال شروع میکنم ولی اکثرا روز ۱۰ کنسل میشه 

چون ضخامتم نازکه،ماه پیش اومد بالا ولی یکدست نبود کنسل شد

واسه همین پشت سر هم‌میرم فقط دوران پریودی نمیشه رفت

مرسی عزیزم .من باید تو کرج یا تهران سمت غرب جایی رو پیدا کنم .نسخه براتون نوشتن و شما رفتین یا بدون ...

نه آزاد،فک نمیکنم بیمه هم باشه

دوستای خوب همینجا گفتن فیزیوتراپی رو بعضیا موثر بوده

عزیز دلم ممنون میشم لطف بزرگی در حقم میکنی  دیشب  با شوهرم حرف زدم این ماه نمیرم ومادر شو ...

عزیزم اگر میزاره خودت بری پرونده هرتاتون رو ببر پیش همون دکتری که میگی که حداقل خودت متوجه بشی وقتی مشکلی هست الکی جون و پولت رو نذاری.

انشاالله که مشکل نباشه و همین جنین ها رو انتقال بدی و مثبت بشی

من هر ماه رو به نیت انتقال شروع میکنم ولی اکثرا روز ۱۰ کنسل میشه  چون ضخامتم نازکه،ماه پیش اوم ...

اها منم میخاستم برم گفتم ببینم تو سیکل باید برم یاماه قبلش انشالله ک این بار ضخامتت بره بالا و مناسب انتقال باشی من دوستم ضخامتش بالا نمیرفت دکتر گفته بود رازیانه خوبه ولی شما خاستی بخوری با مشورت دکتر بخور پرولاکتینت نره بالا و من تو سیکل انتقال هر روز نشاسته و لوبیا سبز خوردم میگن برا خامت خوبه اینارو هم امتحان کن