2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
توکل به خدا ایشالا هر دو نتیجه بگیریم. و تجربه های تلخ رو فراموش کنیم با بغل کردن نی نی یا نی نی های ...

ان شاءالله😍😍😍😍✌🌱🌱

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود ، الّلهم صلّعلی محمدوآل محمدوعجّل فرجهم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگاه کردم  الان.مورفولوژی ۴بود...اسپرم پیش رونده ۳۷ درصد و دی اف ای شانزده....درمجموع چطوره؟

به نظرم مورفوژی ۴به بالا خوبه یعنی مورفوژیش اونقدرم پایین نیست دی اف ایم ۱۵ به پایین خوبه که بازم اونم زیاد بالا نیست وحرکتش که خوبه انشالله خدا هرچه زودتر دامنتو سبز کنه

سلام دوستان من این دوره که باید میرفتم دکتر. خودشون نیودن پیش یکی دیگه رفتم  به من فرتیل سی ا ...

فرتیل سی ام خیلی عالیه برای هم ضخامت هم آماده سازی رحم برای بارداری 

می‌خواد جای نی نی هارو آماده کنه عزیزم 

من سر دخترم قبلش فرتیل سی ام خوردم 

حسم بهش خیلی خوبه 

خداجونم شکرت       
نمیدونم چرا یه حس قوی بهم میگه مشکل از مرکزو جنین شناسه 

کدوم مرکز بودین؟

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود ، الّلهم صلّعلی محمدوآل محمدوعجّل فرجهم❤
نمیدونم چرا یه حس قوی بهم میگه مشکل از مرکزو جنین شناسه 

انشاالله هفته جاری میرم دکتر هرچی گفت به شماهم میگم.

من کیست رو جراحی کردم.  تو مرکز شنیدم خانم هایی که کیست رو برمیدارن با انتقال اول باردار میشن. 

اگر واقعا مشکل از شوهرامون باشه چقدر الکی آمپول و دارو مصرف کردیم

مخصوصا شما که چندبار پانکچر و انتقال داشتی

من به بار پانکچر و دوتا انتقال داشتم این چند روز که متوجه  شدم حالم بده

ببخشید عزیزم زیاد سوال میپرسم  بیوپیسی با بیهوشی بود باید به دکتر بگم بیوپیسی برایه عفونت بگیر ...

خواهش میکنم عزیزم این چه حرفیه .بیوپسی آندومتر رحم برای بررسی فاکتور  CD138 ,CE.نه عزیزم بیهوشی نداره مثل نمونه برای پاپ اسمیر هست زیادم نمونه برداریش طول نمیکشه ..سرعت صفر باشه شانس بارداری طبیعیش خیلی ضعیف میشه ولی مورفوشون برای IVF دکترا میگن خوبه ..یعنی نمیخواین این جنینهاتون رو انتقال بدین .بد به دلتون راه ندین ممکنه DFI شون مشکلی نداشته باشه من همسرم با وجود وضعیت افتضاح اسپرم DFI مشکلی نداشت 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نه دکتر نرفتم عزیز پریود نشدم ولی دردش همرامه

برای تسکین درد نمیدونم چه چیزی خوبه و واقعا دردها و علائم پیش از پریودی اذیت کننده است .ولی برای چک آب یه دکتر برو بد نیست احتمال داره هورمونهات بهم ریخته باشن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...