2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
تو هر چی بگی فکنم دکترا گوش کنن ذخیرت چنده  هر بار چند تا تخمک داری

ذخیره ام یک و هفت بوده قبل پانکچر.سری اول ده تاتخمک سه جنین.سری دوم شش تخمک سه جنین.سری سوم هم شش تخمک چهار جنین

یعنی ۱۶ زیاد بوده برای ای وی اف؟

دکترا میگن زیر بیست خوبه ولی زیر پونزذه بهتره فکنم.  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جنین شناس مرکزت خوبه،؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
حالا درمجموع بنظرت رحمم من نمیگیره جنین ها رو یا کیفیت جنین خوب نیست؟

شوهرت زیاد بد نیست.  میگی حرکت ا 37. مورفولوژی چهار. رحم اینا چرت و پرت به نظرم یکی میبینی با ده بار انتقال نمیشه بعد طبیعی باردارمیشه پس اونا چین رحم همون رحم دیگه.  پردینوزول بخور اینبار 

تنها چیزی که فهمیدم تو این دوازده سال اینه که مرد مشکل داشته باشه حتی تو ایویاف درصد سقط و منفی شدن زیاد

بلاگر هست یگانه رضایی ایوی اف کرده روز شش هست. الان همه انگار سخت بچه دارمیشن

بله فکر کنم دیدمش تو اکسپلور... واقعا ناباروری خیلی زیاد شده نمی دونم علتش چیه. حالا یا از سبک زندگی میاد یا تغذیه ولی فکر کنم کرونا و حتی واکسنش هم بی اثر نبوده...

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

منم پنجشنبه آینده آزمایش میدم. به امید خدا ایشالا می ایم و خبر مثبتو میدیم🤲من ۳ تا جنین انتقال دادم ...

به سلامتی عزیزم ایشالا سه قلو مثبتی😍😍😍

منم دو جنین چهار روزه انتقال دادن توکلم به خداست😍 دعا کن برام... بعد از سه بار بارداری خارج از رحمی خدا نگاهمون کنه ده سال شد دیگه...🌱

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود ، الّلهم صلّعلی محمدوآل محمدوعجّل فرجهم❤
منم پنجشنبه آینده آزمایش میدم. به امید خدا ایشالا می ایم و خبر مثبتو میدیم🤲من ۳ تا جنین انتقال دادم ...

داروهام همونایی که از خرداد ماه دارم میخورم:

روزی 2 تاگلوکوفاژ

روزی یکی هیدروکسی کلرکین

روزی نصف پردنیزولون

روزی یکی آ اس آ

روزی یکی ویتامین دی1000

روزی یکی کوالی فول

اینا رو برای سیکل انتقال اضافه کرد هنوزم ادامه میدم:

روزی یکی کیوتن

روزی 3تا استرادیول

روزی 2تا دوفاستون

روزی 3تا شیاف اکتوژست

روزی یکی آمپول انوکساپارین

😁😁فکرکنم همرو دقیق نوشتم دعا کن نتیجه بگیرم دوقلوهای سالم بغلشون کنم ان شاءالله😍😍🌱🌱

داروهای شما چی هاست؟؟؟

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود ، الّلهم صلّعلی محمدوآل محمدوعجّل فرجهم❤
داروهام همونایی که از خرداد ماه دارم میخورم: روزی 2 تاگلوکوفاژ روزی یکی هیدروکسی کلرکین روزی نصف ...

دکتر ت عارفی هست؟ کوالی فول میخوری دیکه فولیک اسید نمیخوری؟  

به سلامتی عزیزم ایشالا سه قلو مثبتی😍😍😍 منم دو جنین چهار روزه انتقال دادن توکلم به خداست😍 دعا کن ...

توکل به خدا ایشالا هر دو نتیجه بگیریم. و تجربه های تلخ رو فراموش کنیم با بغل کردن نی نی یا نی نی های سالم و صالح. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

داروهام همونایی که از خرداد ماه دارم میخورم: روزی 2 تاگلوکوفاژ روزی یکی هیدروکسی کلرکین روزی نصف ...

داروهای من روزی دو تا شیاف پروژسترون، یه قرص دوفامد، یه آ س آ ، سه تا استرادیول و فولیک اسید هست. 

دکتر ت عارفی هست؟ کوالی فول میخوری دیکه فولیک اسید نمیخوری؟  

سهیلا عارفی؟؟!! اونو قبلا رفتم برای ویزیت و پیداکردن مشکلم که بدرد من نخورد من دوس نداشتم حالت مطبشو.امیدوارم مریضاش نتیجه بگیرن ،من پیشش پنج شیش باری ویزیت شدم و سونو کرد فقط، تجربه ی آی وی اف پیش عارفی ندارم.

از اردیبهشت ماه دکترم گفت بجای یدوفولیک ، کوالی فول بخورم کاملتره.