2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046478 بازدید | 684515 پست
من سه شنبه باید آزمایش بدم زود نیست؟

نه اگه روز ۱۴یا ۱۵ انتقالت باشه خوبه. خیلی از دکترا می گن روز ۱۷ آزمایش بدین من که طاقت ندارم. 🥺

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاطمه جان ممنونم از شما که به نیت من دعا خواندی.انشالله که از خدا هر چه میخواهی خدا حاجات را بده.من ...

سلام عزیز دلم انشالله که مثبتی😍🤍

امیدوارم به همین زودیا سرتو بگیری رو به آسمون و بهش بگی:

خدایا می‌دونم کار خودت بود ، شکرت !

تو منو شنیدی ، وقتی سکوت کرده بودم !

تو کنارم موندی ، وقتی کسی نبود !

و تو نور رو بهم نشون دادی ، وقتی همه جا تاریک بود...!

مرسی که هستی و خدایی می‌کنی من دلم بهت خیلی گرمه 🤍🕊️

🙈کاربریت جدیده نشناختمت

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

یه قرص داد یادم نیست اسمش رو.تمام جونم خسته اس از ادامه دادن

کاملا درکت می کنم عزیزم. ما اینجا همه میدونیم ریسک این‌همه دارو به جان خریدن و جواب منفی چه کابوسیه... تو تنها زنی نیستی که درگیر ناباروری شدی. یکی از دوستانم بار ششم بلاخره نتیجه گرفت تازه اون طفلی هر ۶ بار رو تخمک اهدایی گرفت ینی بنده خدا راضی شد به این که حتی بچه از خودش نباشه ولی مادر بشه... ولی باور کن منفی شدن هزار بار به افت بتا و سقط و زایمان زودرس می ارزه. یه کم استراحت بده به خودت . اصلا نمی گم غصه نخور چون سخته. ولی بازم بلند شو چون فقط خودت می تونی به خودت کمک کنی با تمام عزابی که می کشی و فشاری که روت هست سعی کن خودتو زودتر پیدا کنی. هیچ چیز مثل آرامش داشتن توی این راه کمک کننده نیست. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام دوستان

من این دوره که باید میرفتم دکتر. خودشون نیودن پیش یکی دیگه رفتم 

به من فرتیل سی ام داده که برای ضخامت

من اصلا مشکل ضخامت ندارم ولی خوردم 

یعنی بعدا متوجه شدم که برای ضخامت چون روش رو دقیق نخوندم

فکر کنم به جای فرتیل اید داده

حالا ۴ روز زودتر عادت شدم.برای این قرص؟

و اینکه به نظرتون فرتیل سی ام رو ادامه بدم؟ نزدیک ۱تومن پولش شد. اگر اشتباه داده باشه خیلی دلم میسوزه

کاملا درکت می کنم عزیزم. ما اینجا همه میدونیم ریسک این‌همه دارو به جان خریدن و جواب منفی چه کابوسیه. ...

ممنونم.سعی میکنم زود رو به راه بشم.جنین اهدایی خودمون درخواست بدیم میشه یا حتما باید خود دکتر تجویز کنه؟

دارو

فقط دی اف ایش مشکل داره ؟ مورفوژی و حرکتش چی واریکوسل داره 

خواهرمیفهمم چی میگی منم وقتی جنینام تموم شد تمام دنیا تیره وتار شد ولی هر چقدر میتونی گریه کنو خودتو خالی کن بزار سبک بشی

عزیز دلم اینجوری نیست که همیشه منت بزارن یا بحثشو پیش بکشن ، خانواده ی همسرم خانواده ی خوبی هستن خدا ...

با تامین میشه .بیمه تامین فکرکنم.بیمارستان یاس  دولتی هزینه هاش هم انگار خیلی کمه تونستی زنگ بزن بپرس.دقیق آدرس یادم نیست.درصد موفقیت تسه برای اونا که آرزو هستن یا اسپرم خیلی داغون دارن بالاتره .یعنی اسپرم سالم‌تر دارن اما چندتا نمیدونم باید ویتامین مصرف کنه.

ولی کلا تا سنت کمه سعی کن اقدام کنی ان شاءالله بشه الانم ورزش پیاده روی روزانه داشته باش .شکر فست فود کم کن سبزی ومیوه استفاده کن تغذیه سالم داشته باش.کمتر بهش فکر کن خدا برات معجزه میکنه ان شاءالله. 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
فقط دی اف ایش مشکل داره ؟ مورفوژی و حرکتش چی واریکوسل داره  خواهرمیفهمم چی میگی منم وقتی جنینا ...

حرکتش ۳۲بود فک کنم اخرین ازمایش مورفولوژی هم ۲ یا ۳ اگر اشتباه نکنم.خواهر من هر بار هی پانکچر میکنم 

فقط دی اف ایش مشکل داره ؟ مورفوژی و حرکتش چی واریکوسل داره  خواهرمیفهمم چی میگی منم وقتی جنینا ...

بنظرت من اصلا الان چیکار کنم ؟دنبال اسپرم رو بگیرم یا برم خودم رو تقویت کنم اصلا مات و مبهوتم....

ممنونم.سعی میکنم زود رو به راه بشم.جنین اهدایی خودمون درخواست بدیم میشه یا حتما باید خود دکتر تجویز ...

اگر ذخیره تخمدانت کم باشه و بیشتر از ۵بار پانکچر شده باشی و امیدی به باردار شدن با تخمک های خودت نباشه دکتر زنان دستورشو میده برای تخمک اهدایی، و اما در مورد جنین اهدایی مشکل از ناحیه آقایونه، اگر آزواسپرم باشن و یا چنددوره انتقال ناموفق داشته باشی باید اورولوژیست دستورشو بده. فکر کنم روال قانونی هم داره، یه تاییدیه دادگاهی میخواد. درست مطمئن نیستم یه سرچی بزن درمورد جنین اهدایی تاپیکاشو بخون. من خودمم تو فکرشم اگر جواب نگرفتم اقدام کنیم.ولی بطور دقیق روالشو نمیدونم.