2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046396 بازدید | 684511 پست

کسی اینجا هست که بیمارستان لاله تهران آی وی اف کرده باشه؟؟ با دکتر فریبا یوسف نژاد

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود ، الّلهم صلّعلی محمدوآل محمدوعجّل فرجهم❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام منم پنج شنبه قبل انتقال دادم امروز روز هشتمه منم علائمم داره کم میشه ...

نمیدونم چی بگم فقط میدونم هر چی کمتر بهش فکر کنیم بهتره. امیدوارم هفته آینده که آزمایش داریم معجزه خدا شامل حالمون بشه.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

نمیدونم چی بگم فقط میدونم هر چی کمتر بهش فکر کنیم بهتره. امیدوارم هفته آینده که آزمایش داریم معجزه خ ...

آره ان شاءالله مثبتیم😍چرا که نه .. با توکل به خدا و با انرژی مثبت زیااادد😍😍😍

شما چندشنبه آزمایش دارید؟ من پنج شنبه

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود ، الّلهم صلّعلی محمدوآل محمدوعجّل فرجهم❤
من منفی شدم انتقال چهارم ...دارم جون میدم فقط😭

ای وای عزیزم😥😥 می دونم که چقدر سخته... ولی سری قبل که مثبت شدم و با افت بتا سقط کردم ارزو می کردم  از اول منفی میشدم... اگر مشکل اسپرم دارین اول اونو درمان کنید بعد اقدام کن برای پانکچر مجدد. دکتر ارولوژیست همسرت کیه گلم؟ اصفهان بودی اگه اشتباه نکنم؟ 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

آره ان شاءالله مثبتیم😍چرا که نه .. با توکل به خدا و با انرژی مثبت زیااادد😍😍😍 شما چندشنبه آزمایش ...

منم پنجشنبه آینده آزمایش میدم. به امید خدا ایشالا می ایم و خبر مثبتو میدیم🤲من ۳ تا جنین انتقال دادم. ۳ روزه کامپکت. شما چی؟ داروهاتون چیه بعد انتقال؟ 

منم وارد روز ۸ شدم. نه تنها سینه درد بلکه هیییچ علامت دیگه ایی هم ندارم. گاهی ترشحات خیلی رقیق و آبک ...

میگم خدایی نکرده اگه نشه نابود میشم ،روحی جسمی مالی کم آوردم دیگه نمیتونم ادامه بدم

ای وای عزیزم😥😥 می دونم که چقدر سخته... ولی سری قبل که مثبت شدم و با افت بتا سقط کردم ارزو می کردم ...

اره دکتر صالحی.دی اف ای بالا بود دیگه رو ۱۶ که اومد خود دکتر صالحی گفت خوبه برای ای وی اف

میگم خدایی نکرده اگه نشه نابود میشم ،روحی جسمی مالی کم آوردم دیگه نمیتونم ادامه بدم

عزیزم وقتی خودتو قانع کنی که همه چیز دست خداست و خودتو بسپری بهش تا اون چیزی که شایسته است رو رقم بزنه برات، اروم میشی... چرا نابود بشی عزیزم منتظرچیزای خوب باش این راه صبر زیادی میخواد. 

اره دکتر صالحی.دی اف ای بالا بود دیگه رو ۱۶ که اومد خود دکتر صالحی گفت خوبه برای ای وی اف

باید ترجیحا زیر ۱۵ باشه. دارو چی بهش داد؟ نمی تونه ادامه بده درمانشو؟