2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684516 پست
امشب سر بسته باهاش حرف زدم گفتم بریم برسی بشی دی اف ایو واریکوسل با سابقه ی درخشان ۸سال مشکل نغوظت ا ...

ای بابا 😔 بلاخره برای مشکل نعوذشون بهتر یه چک آب بشن بهتر شاید واقعا واریکوسل داشته باشن و به مرور بدتر شده .مشکل اینه که پزشک مردانم آخه اگه مشکل خاصی توی پارامترهای اولیه آزمایش نبینن از اول درخواست  dfi نمیدن ،برای همسر من اول آزمایش رودید بعد درخواست  بررسی dfi رو داد .بعضی آقایون خیلی سخت قبول میکنن که ممکنه مشکل داشته باشن وکلا زیر بار نمیرن متاسفانه .حالا شما بازم تلاش خودتون رو بکنین خیلی آروم آروم  متقاعدشون کنین که برن برای آزمایش ...خداروشکر که آزمایش ایمنی و انعقادیتون مشکلی نداشته .من منظورم عفونت خود رحم بود که با بیوپسی آندومتر رحم انجام میشه من انجام دادم و فاکتورcd138 بود فکر کنم که مثبت شد و با مصرف آنتی بیوتیک خوب شدم منم سابقه عفونت هیچی نداشتم و رحمم هم تو سونوهای همیشه سه خطی و خوب بود که دکتر رویان گفت ما برای کسایی که دو یا سه بار انتقال منفی داشته باشن این فاکتور رو هم چک میکنیم حالا ضرر نداره انجام بدین ولی واقعا امیدوارم انتقال بعدی حتما نتیجه بگیرین و از همه این آزمایشها و استرسها راحت بشین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
یه سوال خواهر مثلا ما اکثرا تخمک هامون جنین میشه مثلا بار اخر کل تخمکام جنین شد احتمال داره دلیل بر ...

بله سالم بودن و خوب بودن اسپرم خیلی تاثیر داره تو تشکیل جنین .به من هر سری میگفتن که اسپرمها خوب نبود و جنین زیاد برات تشکیل نمیشه و من به جنین شناس گفته بودم پس اینهمه مکمل خوردیم چرا تاثیر نداشته 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رازیانه هورمونارو به هم نمیریزه ؟  من که جراعت خوردن گیاهی و با شیمیای ندارم

دیگه دست به دامن داروهای گیاهی و شیمیای و طب سنتی و فیزیوتراپی شدم😅😅😅

نمیدونم چی خوبه چی بده

لوبیا سبزو دوستای خوب اینجا گفتن من اصلا نتونستم بخورمش

سینال مگه برای ضخامت هم استفاده میشه ؟؟ پیاده روی عالیه ؛فیزیوتراپی رحم فک نکنم رشت داشته باشه  ...

گفت چون استرادیول جواب نداده با این روش میریم

امشب تونستم خارجیشو پیدا کنم

پزشک رادیولوژی بهم‌گفت برقص و آب زیاد بخور....فعلا هرکار بتونم میکنم

ولی دیگه خسته شدم از داروها....

من شهرستانم عزیزم یه کارشناس فیزیوتراپی که دوره های کف لگن رو رفته هزینه هر جلسه از من ۶۰۰ میگرفت ...

مرسی عزیزم .من باید تو کرج یا تهران سمت غرب جایی رو پیدا کنم .نسخه براتون نوشتن و شما رفتین یا بدون نسخه 

سلاممممم من با دوتا شازده پسر تپل مپل اومدم خونه واسه م دعا کنید دوستان بیش از اندازه محتاج دعاهات ...

عزیزم امروز برات دعای معراج خوندم انشاالله که خدای بزرگ کمکت کنه و پسرای نازت ۹ ماه بعد در آغوشت باشند منتظر جواب آزمایش مثبت هستم