2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046476 بازدید | 684514 پست

دوستان گرامی طبق تحقیقاتی که من کردم دی اف ای میتونه رابطه ی مستقیم با سقط داشته باشه وهمچنین کمی کمتر واریکوسل این بار میخوام به دکتر زنانم بگم لینجا هارو ازمایش نداده تو رو خدا با دلای پاکتون برام دعا کنید دکترم حالیش بشه و شوهرمو ارجاع بده چون تا اون نگه متاسفانه نمیره 

اگرم موفق نشدم که میرمو جنینامو انتقال میدم 

حالا یه مشورت به نظرتون مام ازمایش بده یا ابن سینا بهتره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جون اگر مشکلات همسرتون حاد نیست و همونطور که گفتین خودتونم مشکل خاصی ندارید بنظرم با طب اسلامی ب ...

مهتاب جون شوهرم میگفت معدم دردگرفته خیلی سخت دارو میخوره نمیدونم چکار کنم شوهرم وضع اسپرمش خوبنیست. اره اوندفعه منم خوردم دکتر طبگفت اقا مشکل از شماست هر بارم ایویاف کنی سقط میشه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ببین عزیزم یه وقت شما از اونایی هستی که باید ۶ماه متوالی در زمان تخمک گذاری نزدیکی داشته باشی تا بار ...

چیبگم ممنون گلم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ممنون عزیزم بابت توضیحت دقیقا همین قصد رو دارم متاسفانه تو مرکز اصلا به این توجه نمیکنن و خودم ازش ...

🫀امید به خدا عزیزم 

بله متاسفانه مراکز ناباروری روح وروان بیمار رو درنظر نمیگیرن فقط انتقال میدن بدون درصدی دقت 🥲که بیمار التهابی توی بدنش نباشه 

اخه التهاب باعث منفی شدن میشه 

رحم سه خط همه چی خوبه اما التهاب داشته باشیم انتقالمون منفی میشه 

من هرچقدر دارو میخورم برطرف نمیشه فقط اینبار اولین دفعه هست که همزمان همسرمم داره دارو میخوره

پروپولیس یا بره موم رو امتحان کنید بنظرم عالیه 

وآنغوزه از طب اسلامی میتونید تهیه کنید قیمتی هم نداره

من ۱ماه مصرف کردم وقتی ازمایش دادم عفونت نداشتم

عوض کرد داروهامو این بار سینال ۹۰۰ داد  و سیلدنافیل گفت واژینال استفاده کنم دارم رازیانه و ف ...

فیزیوتراپی رو کجا میرین ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوستان گرامی طبق تحقیقاتی که من کردم دی اف ای میتونه رابطه ی مستقیم با سقط داشته باشه وهمچنین کمی کم ...

آره دقیقا dfi عامل سقط جنین هست .به نظر من ابن سینا آزمایش بدین چون سختگیرانه تر هستن نسبت به بقیه جاها .ان شاالله با همین انتقال مامان یه گل پسر میشین ..از لحاظ عفونت رحمی و ... که خودتون مشکلی ندارین .چک شدین ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
آره دقیقا dfi عامل سقط جنین هست .به نظر من ابن سینا آزمایش بدین چون سختگیرانه تر هستن نسبت به بقیه ج ...

امشب سر بسته باهاش حرف زدم گفتم بریم برسی بشی دی اف ایو واریکوسل با سابقه ی درخشان ۸سال مشکل نغوظت البته من ملایم گفتم ها 🤭🤭🤭بعد برگشته میگه جنین تشکیل میشه یعنی اسپرم بی مشکله ناراحت نشی حتما از رحمه توه 😔😔😔😔😔خدایا چه گناهی کردیم 

بله خواهر من هیچ مشکلی ندارم نه عفونی نه رحمی حتی دکتر دوتا انتقال داد بهم گفت اسماشونو بهم بگو وضع رحمت عالیه دوبارم عکس رنگی گرفتم فقط یکی از لوله هام خیییلی جزیی چسپندگی داره که برایه ای وی اف مهم نیست ازمایش ایمنی انعقادی کاریوتایپم بی مشکل پس میمونه این دو مورد شوهر جان هپارین پرندزولون همه ی درمانارو رفتم دکتر خودشم شاخ دراورده با سابقه ی ۴بار تخمک کشی و۴بار انتقال ناموفق😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا کمکم کن بتونم این دوموردم مطمین بشم یه فرجی کن بدونه شکستن دله همدیگه اینم پشت سر بزاریم چون دلم نمیاد ناراحت بشه ولی مازنها ...........

آره دقیقا dfi عامل سقط جنین هست .به نظر من ابن سینا آزمایش بدین چون سختگیرانه تر هستن نسبت به بقیه ج ...

یه سوال خواهر مثلا ما اکثرا تخمک هامون جنین میشه مثلا بار اخر کل تخمکام جنین شد احتمال داره دلیل بر سلامت اسپرم باشه اخه شوهرم میگه چون بیشترش جنین میشه پس اسپرم مشکل نداره 

پروپولیس یا بره موم رو امتحان کنید بنظرم عالیه  وآنغوزه از طب اسلامی میتونید تهیه کنید قیمتی ه ...

منم هر چندوقت یه بار عفونت میکنم

اینایی که شما میگید رو به چه صورت باید مصرف کرد؟ هم میزان هم زمان

برای عفونت واژن  آزمایش خون میدید؟

عوض کرد داروهامو این بار سینال ۹۰۰ داد  و سیلدنافیل گفت واژینال استفاده کنم دارم رازیانه و ف ...

سینال مگه برای ضخامت هم استفاده میشه ؟؟ پیاده روی عالیه ؛فیزیوتراپی رحم فک نکنم رشت داشته باشه 

فقط عزیزم رازیانه استفاده نکن رازیانه حتما باید با پنج انگشت استفاده بشه پرولاکتین رو بالا میبره 

منم این بار به دکترم میگم فرتیل سی ام استفاده کنم یا نه؟؟

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای