2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
ممنون گلم.بسلامتی ان شا الله خوش خبر بیایی ایندفعه با بتا تپل .

ممنونم عزیزم همچنین خودت

ان شاالله همگی نتیجه صبر و تلاشمون  رو بگیریم. 🤲

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

والله دکتر به من گفت احتمالا با اسپرم با شکل نادرست لقاع پیدا کرده سقط شده و میگن دی اف ای وواریکوسل ...

هشتاد درصد همینه با شکل نادرست لقاح پیدا کردن تو ای وی افم مطمعنم ممکنه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله یادمه میگفتی مورفو همسرت با دارو بالا رفته فاطمه جان اما این خیلی کم اتفاق می‌افته ،در حالت کلی ...

حالا مال ما برعکس شده🥴😅 فک کن حرکت هاش ی دونه هم تکون نخورده بود🥴

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها من روز پنجم انتقالم آمپول پروژسترونم امروز تموم کردم حالا هر داروخونه ای که میرم میگه ند ...

من کلی آمپول پروژسترون اضافه دارم ،کدوم شهری؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
یه چیز ذاتی نیست عزیزم منظور اینکه وقتی مشکل پیدا بشه تو مورفوژی دارو به کمتر کسی جواب میده ومنم بچه ...

ای بابا

خیلی ناراحتم

واقعا از این پروسه خسته شده بودم

حالا اینم اضافه شده

آزمایشش برای ۱.۵سال پیش

باید طبیعی امتحان کنیم ببینیم میشه یانه

شوهر من مشکل نعوظ و انزال و اینا نداره

مردا همینن خواهر ولی رو دی اف ایشم تایید کن چون درسته لب مرزه ولی پایین ۱۵ باشه بهتره حالتو میفهمم ...

باشه چشم

حالا قرار جواب سونو پروستاتش رو ببره نشون بده

فکرکنم باید بره ارولوژیست درسته؟ چون دکتر عمومی به درخواست خودش نوشته

بهش گفتم این آزمایشت هم نشون بدم

خودمم برای پیگیری عفونتم باید برم دکتر زنان گفتم اینو نشون میدم ببینم چی میگه

والله دکتر به من گفت احتمالا با اسپرم با شکل نادرست لقاع پیدا کرده سقط شده و میگن دی اف ای وواریکوسل ...

باشه عزیزم

من چون خودم مشکل دارم میگن از خودت

اندفعه گفتن بخشی از سلول های باقی مانده آندومتریوز اجازه نمیده

حالا این دوره عادت بشم میرم ابن سینا موارد شوهرم روهم میگم

منم انتقال اولم مثل شما شدم دقیقا به نظرم از ضعف اسپرم باشه البته مطمئن نیستم عوامل زیادی دخیله. Iv ...

تازه منکه تعیین جنسیت هستم ۱۰ درصد کمتر از بقیه است.

نگران این بودم که خودم شانس طبیعیم کمه که الان شوهرم هم اضافه شده

آزمایش برای ۱.۵سال پیش

خداکنه تغییر کنه

عزیزم چرا نمیبری متهصص ببینه دستگاه اجاره کنین بیارین خونه سریع رفع میشه

وا خپ داریم دکتر ومتخصص میبریمش که براش دارو تجویز می‌کنه و درجه ی زردیش ر چک می‌کنه دیگه!!!!

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
تازه منکه تعیین جنسیت هستم ۱۰ درصد کمتر از بقیه است. نگران این بودم که خودم شانس طبیعیم کمه که الان ...

نگران نباش همش دست خداست. مگه نمی خوایی از جنین های فریزت استفاده کنی؟

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

وا خپ داریم دکتر ومتخصص میبریمش که براش دارو تجویز می‌کنه و درجه ی زردیش ر چک می‌کنه دیگه!!!!

خواهر قشنگم در کنار دکتر رفتنات یک ساعت یکبار بلندش کنو بهش شیر بده تا دفع داشته باشه زودتر زردی از بدنش میره اینو برایه چندتا از فامیلامون انجام دادیم خوب شدن

تازه منکه تعیین جنسیت هستم ۱۰ درصد کمتر از بقیه است. نگران این بودم که خودم شانس طبیعیم کمه که الان ...

میدونی فقط از چی میسوزم چرررررا نگفتن بهمون با جونو مالو روحمون بازی کردن من هر بار با دعوا تقویتی میدادم ولی اگه میگفت اون بدبختیارو نداشتیم شایدم تمام دلیل منفی شدن هاو سقطامون همینه

خواهر قشنگم در کنار دکتر رفتنات یک ساعت یکبار بلندش کنو بهش شیر بده تا دفع داشته باشه زودتر زردی از ...

پروانه جان همه کار دارم انجام میدم .امروز روز یازدهشه....رفتم بخیه سزارین ر بکشم متاسفانه عفونت کرده بود...آنقدر ناراحتم....گفت اگه عفونت خوب نشه باید بری پیش جراحت...منم تب ولرز دارم . میترسم بی ربط به عفونت بخیه نباشه

نگران نباش همش دست خداست. مگه نمی خوایی از جنین های فریزت استفاده کنی؟

بله عزیزم

ولی گفتم اگر اینبار نشه طبیعی اقدام کنم

چون میترسم کیستم برگرده و شانس طبیعی رودازدست بدم