2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046761 بازدید | 684546 پست
از مایشش اول تعداد کم بود مورفوژیش یک حرکت آصفر بعده سه ماه تقویتی اونم با دعوا و مرافعه شد تحرک آ ب ...

شما که انقدر اذیت شدید وصبر کردید همه راه هارو هم رفتید محصولات پونیک رو هم امتحان کنید 

منم وضعیتم مثل شماست 

۸ساله بچه میخوام

تازه یکم همسرم وضعیتش بهتر شده 

یه سوال دارم خانوما شما چطوری وارد سایت میشین؟ من از گوگل میام خدایی تبلیغاتش  رو مخه نمی شه تم ...

عزیزم اوپرا را نصب کن 

تبلیغات خیلی رو مخن ،من واقعا سر درد میشدم چون متحرک هم هستن 

ولی اگه با اوپرا بیای حتی یک تبلیغم نیست 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها مامانهای آینده نزدیک واسه همه تون روزهای خوش در کنار کوچولوهای سالم و شاداب آرزو میکنم آن شالله همه تون تا پاسی از شب واسه شیردادنهای بی موقع بیداری بکشید نق و نوق تحویل بگیرین روزهاتون طلایی باشه لطف ورحمت الله پشت و پناهتون

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
دوستان میشه راح حل بدید شدیداااااا پاهام یخه حس میکنم شدید طبعم سرد شده چون ماه بعدم انتقالمه کمی اس ...

فلورا تاجیک میگه اگر ذره ای یه جایی از بدنتون عفونت باشه قطعا انتقال منفی میشه 

عفونت دندان ،عفونت مثانه ،رحم، لثه،سینوس،قفسه سینه و...

از لحاظ عفونت هم خودتون رو بررسی کنید 

دکترای مرکز ناباروری اصفهان هم میگفتن که عفونت باعث میشه منفی بشین 

بررسی میکردن که پلی کیستیک نباشن بیمارا 

بالانس بودن هورمون ها مهمه 

سرد بودن رحم دلیل داره اونو پیدا کنید اول 

واسه عفونت هم بره موم عالیه وآنغوزه 

حتما بررسی کنید عزیزم بعد انتقال بدید ۱ماه دیر تر بهتر از انتقال منفی هست 

من خودم ۳تا جنین دارم فریز 

جرات ندارم برم واسه انتقال 

واییییییی فاطمه به تو دیگه خیلی‌ خیلی زوره دختر تو ۲۵.۲۶سالته  خدا ازشون نگذره انشاالله.یبار ...

🥲

شعور ندارن خب

ربطی به سن نداره کلا کلمه ی زشتیه انگار به عقل خودمون نمیرسه چیکار کنیم 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه نمیشه بری مرکز دولتی؟من دوستم شیراز هست تو مرکز دولتی کلا شده ۲تومن

عزیزم اصلا بیمه نداریم ، بدون بیمه میشه رفت دولتی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دردلم داری بگوعزیزم هر کی میخاد نخونه مجبورکه نیست    

:))

مرسی قشنگم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم اوپرا را نصب کن  تبلیغات خیلی رو مخن ،من واقعا سر درد میشدم چون متحرک هم هستن  ولی ...

ممنونم عزیزم. لطف کردی😘

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم اصلا بیمه نداریم ، بدون بیمه میشه رفت دولتی؟

نمیدونم،بپرس تو روخدا،نهایت بیمه سلامت ثبت نام کن،رایگانم هست

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
پروانه مگه ما کیو جز خودمون داریم اینجا همه‌مون مثل همیم فقط رنگ دردامون فرق داره شکلش یکیه منم جز ...

عزیزم برات دعای معراج خوندم خدا رو به بزرگیش قسم میدم که معجزشو نشونت بده وبطور طبیعی مامان یه جوجه ناز و سالم بشی 

سلام گلم  برای منم بخون انشالله که منم بتونم مادر بشم❤️

عزیز دلم برات دعای معراج خوندم انشاالله که مورد لطف خدا قرار بگیری و به زودی زودی طعم شیرین مادر شدن رو بچشی