2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
🥲 فعلا نمیتونم پروانه جان پول نداریم از طرفی ام بیمه هم نداریم حداقل برم دولتی با عمم رفتو ام ...

فاطمه نمیشه بری مرکز دولتی؟من دوستم شیراز هست تو مرکز دولتی کلا شده ۲تومن

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خاک تو سره دکتر مردان والله منم این جنینام نگیره شده دعوایی بزرگ راه بندازم مجبورش میکنم بره حالا هر ...

عزیزم پیشش هروقت صحبت شدمثال بزن که یکی میگفت مشکلی نداشتم ولی نمیگرفت حالا متوجه شدن جنین ایراد داشته 

مگه الکیه.هربار کلی استرس و امید وناامیدی و درد و دارو و پول

خودشون آمپول نمیزنن که درد بکشن

شوهر من با دعوا کارش درست نمیشه بدتر میکنه همیشه.

سر هرچیزی باید نرم و نازک باهاش پیش برم وگرنه بدهکارش میشم حسابی

فدات عزیزم نگران نباش انشاالله سحی و سلامت فسقلت بغل میگیری فقط مواظب درد و انقباض باش 

اترین جون یه سوال شاید بدونی،من ۱۴هفته طول سرویکسم ۳۷بود انومالی شد ۳۳ 🥺هر دو سونو واژینال،جفتمم پایین هست،حالا از دو هفته پیش که فهمیدم بیشتر دراز میکشم،توالت فرنگی،پله و پیاده روی قطع کردم،ولی هنوز نگرانم

اترین جون یه سوال شاید بدونی،من ۱۴هفته طول سرویکسم ۳۷بود انومالی شد ۳۳ 🥺هر دو سونو واژینال،جفتمم پا ...

دوستان اگه تجربه ای دارید بهم بگید ممنون

ای خواهر نه والله جلوگیری ندارم من راضیم به بارداری طبیعی حتی اگه دختر شد ولی میگم من که دارم میرم ا ...

اونایی که هیچ مشکلی ندارن  معمولا انتقال اول باردار میشن. شما وقتی خودت مشکل نداری قطعا شوهرت داره.

من دوتا خانم رو دیرم تو مرکز که هم بچه اولشون رو با انتقال اول باردارشده بودن هم بچه دوم که جنین ۴سال فریز بوده با انتقال اول باردارشدن.

بگو دکتر گفته دیگه انتقال نمیدیم چون احتمال قوی جنین مشکل داره باید هر دو بررسی بشید

از دکتر بخواه که بنویسه شوهرت یه بار دیگه چک بشه

خدا خیرت بده چقدر خوندن پیآمای شما ادمو دلگرم میکنه واقعا شماها از همخونای ادم بهش نزدیکترید ممنونم ...

با خودش برو مطب دکتر

از مرکز پرونده ت رو بگیر ببر مطب که کامل جلو خودش بررسی کنه و بهش بگه ممکن مشکل از ایشون باشه 

خدا خیرت بده چقدر خوندن پیآمای شما ادمو دلگرم میکنه واقعا شماها از همخونای ادم بهش نزدیکترید ممنونم ...

بای من گفتن احتمالا مشکا از کیست که داشتی 

چون نمیشه همه ی سلول هاش رو برداشت.اونایی که مونده مانع لانه گزینی میشه

خدا خودش کمک کنه. من دوست دارم طبیعی اقدام کنیم شاید بشه ولی به خاطر شوهرم یه بار دیگه هم انتقال میدیم.

سلام دوستان براخره منم وارد سیکل شدم الهی شکر

فقط سینال دادن بهم روزی یدونه تا چهارروز که بعد چهارروز برم مرکز.

میشه درباره تزریقش منو راهنمایی کنین؟درجه بندی داره مث خودکار بگیرم دستم و فشار بدم درحه اش جا بجا میشه؟

پروانه مگه ما کیو جز خودمون داریم اینجا همه‌مون مثل همیم فقط رنگ دردامون فرق داره شکلش یکیه منم جز ...

دردلم داری بگوعزیزم هر کی میخاد نخونه مجبورکه نیست   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بای من گفتن احتمالا مشکا از کیست که داشتی  چون نمیشه همه ی سلول هاش رو برداشت.اونایی که مونده ...

حرکت ا حرکت پیشرونده وسریع 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دوستان اگه تجربه ای دارید بهم بگید ممنون

عزیرم من واسه آن تی رفتم شکمی گفت سرویکس 33 و جفتم پایین بود اومدم ی ماه کامل استراحت کردم دراز میکشیدم پاهامو میزاشتم رو مبل واسه انومالی رفتم وارینال گفت سرویکس 35 جفت هم بالا رفته بود اصلا نگران نباش خیلی استراحت کن سنگین برندار 

ببخشید اترین جونم خیلی واضح میگم 🙈🙈🙈🙈ما اول سفت میشه بعد زود میخوابه با اینکه ارضا نشده برایه شم ...

آره عزیزم دقیقاً.

اولش سفت میشه البته نه مثل سابق.ولی ادامه ی رابطه شل

حتی همونجور تخلیه میشه.واینکه لذتش هم بی کیفیته براش

یعنی ب اوج لذت نمیرسه